7 elvyttämällä hiusnaamarin reseptejä vahingoittuneille hiuksille

9 marraskuu 2018

Kerastase tekee ilmiömäinen hiusten naamio hiukset, mutta se on kallista. Miksi rahaa yhden maskin, kun voi tehdä omia painikkeita perusainekset jotka ovat syötävän hyvältä?

Nämä kotitekoinen hiukset peittävät reseptit ovat hyvin rauhoittava ja korjaamisesta kynsinauhat vaurioitunut hiusten värjäys, suoristus, työkaluja, kuten taulu-rautoja tai curling rautoja tai klooria ja suolavettä. Naamarit työtä kaikille hiustyypeille, myös karkea, kihara, kuiva, rasvainen, hieno, ja aaltoileva karva. Parasta on, että ainesosat voivat olla jo omassa keittiössä.

load...

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi applya hiukset peittävät kerran tai kahdesti viikossa. Mikä tahansa maski on tehokkainta, jos annat sen olla vähintään 15 minuutin ajan suihkumyssyä ennen pesua sen pois.

Kuuma öljy hoitoa kuiville hiuksille

Kuuma öljy hoito on todellinen hoitoon kuiva, karkea, öljyinen tai hiukset. Voit käyttää mitä tahansa öljyä, mutta hiukset voi todella hyötyä manteliöljyä, extra virgin kookosöljy, tai avokado öljyä. Pidä hoito yksinkertainen (lämmittää suosikki öljyä) tai mennä ulos lisäämällä tippaa eteerinen öljy, jotkut infusoida yrttejä, ja kuumat pyyhkeet.

Pitämään hiukset terveitä, käytä tätä kietoa kerran kuukaudessa. Sinun täytyy shampoo hiukset ainakin kahdesti poistaa kaikki öljy. Se kuivuu rapeita jos sitä ei ole pesty kunnolla. Kuitenkin vaikutukset ovat sen arvoisia.

load...

Maito ja hunaja naamio vaurioitunut hiukset

Maitoa ja hunajaa tehdä ihmeitä hauras, hiukset, jotka on taipumus olla ohut ja helposti painoi raskas ilmastointilaitteet ja öljy hoitoja. Tämä resepti käyttää sekä näiden ainesosien palauttaa hiusten elinvoiman.

Ainekset

Käytä kerma jos sinulla on karkea karva, vähärasvainen rasvaton maito, jos sinulla on hienot hiukset, ja täysmaitoa, jos sinulla on normaali hair.If käytät vähärasvaista maitoa, lisää 1 tl jauhoja paksuuntua maskia tai se ei pysy tukkaan.

Kuinka käyttää sitä

 1. Lämmitä maito mikrossa, joten se ei ole liian kuuma koskettaa.
 2. Lisää hunaja (ja jauhot, jos käytössä) ja sekoita, kunnes se on täysin liuennut.
 3. Kaada kuivat hiukset, hierovat se varmistaa jokaisen säikeen on katettu.
 4. Aseta suihku korkki päälle hiukset ja jätä se 15-20 minuuttia.
 5. Huuhtele se pois ja shampoo normaalisti.

Banaani ja oliiviöljyä maski vaurioituneille hiuksille

load...

Banaani ja oliiviöljy maski sopii vaurioituneiden hiusten. Olipa lukot kärsivät kemiallisista, lämpöä, klooria tai auringon aiheuttamia vaurioita, tämä voi ihmeitä.

Banaanit auttaa tasapainottamaan pH hiukset ja sisältävät aminohappo, joka lisää vahvuutta. Oliiviöljy tuo kaivattua kosteutta. Jos käytät sitä kerran viikossa, sinun pitäisi nähdä valtava ero hiusten terveydelle.

Extra virgin kookosöljy

Lue myös:

Extra virgincoconut öljy on yksi ainesosa sinun kannattaa pitää kylpyhuoneessa aina. Se voi kosteuttamaan kuivia hiuksia talvella, korjata vioittuneita kynsinauhat, ja anna kiharoina kauniin kiillon. Se on myös erinomainen tapa kosteuttaa kasvosi.

Voit käyttää kookosöljyä pari kertaa viikossa sijasta hoitoaine. Yksinkertaisesti kauhoa 2 ruokalusikallista kämmenelle ja työskennellä sen pohjaan 2/3 hiukset pesun jälkeen suihkussa. Jätä se parranajon tai pestä kehon, huuhtele se pois.

Jos huomaat, että se on yksinkertaisesti liian rasvainen, sen jatkotoimena toisen shampoo. Muista, että vähän kookosöljy menee pitkälle, joten muuttaa määrää käytät sen mukaan, miten paljon hiuksia olet.

Jojobaöljy

Jojobaöljy on toinen suuri öljy pitää kylpyhuoneen hiukset. Se on helppo löytää verkossa ja luonnon ruokakaupoissa on hämmästyttävä parantavan ominaisuuksia vaurioituneita hiuksia. Se on hätäratkaisu, joka voi käyttää muutaman kerran viikossa.

Muna ja majoneesi hiukset peittävät

Lopullisena hiusten naamio voidaan odottaa teidän jääkaapissa. Maski tehty mitään muuta kuin keltuaiset ja majoneesia voi heti de-frizz vahingoittuneet hiukset. Resepti on niin yksinkertainen, että ei ole mitään syytä miksi sinun ei pitäisi antaa sille ammuttu.

Ainekset

Jos sinulla on paljon hiuksia, voit joutua kaksinkertaistaa.

Kuinka käyttää sitä

 1. Erota keltuaiset 2 munia niiden valkoiset.
 2. Vatkaa keltuaiset 1 tl majoneesia.
 3. Aseta maski pohjalle 2/3 kuivan tai kosteisiin hiuksiin.
 4. Laita suihku korkki pään yli ja anna sen seistä vähintään 15 minuuttia ennen pesua pois.

Avokado ja oliiviöljy hiukset peittävät

Avokadot uskomattoman kosteuttava vaurioituneita hiuksia. Kun hedelmät yhdistetään oliiviöljyä, se tekee uskomattoman hiukset peittävät. Tämä on parasta, kun jäljellä puoli tuntia, joten varaudu teetä tai nauti rentouttavaa toimintaa odottaessasi.

Ainekset

Kuinka käyttää sitä

Jos sinulla on rasvainen tukka, ei sovelleta seoksen päänahan, kruunu tai parin ensimmäisen tuumaa teidän juuret. Se vain lisää öljyä.

 1. Mash up avokado 1 tai 2 ruokalusikallista oliiviöljyä.
 2. Erillinen kuivat hiukset neljään osaan (kaksi ylös, kaksi alas).
 3. Käytä leivonnaiset harjalla soveltaa themixture kuhunkin osaan hiuksia, alkaen alareunassa. Saatat tarvita tohave ystävä apua tässä prosessissa.
 4. Kun koko pää on peitetty, laittaa suihku korkki ja odota 30 minuuttia.
 5. Huuhtele suihkussa ja shampoo miedolla shampoo. Maali ilmastointi hiukset kevyesti.

load...