7 enimmäkseen hulluja tapoja kasvattaa hiuksia nopeammin

10 marraskuu 2018

Jos kasvaa hiukset nopeammin on etusijalla, niin olet todennäköisesti tutkinut korkea ja matala ihme ideoita. Seuraavassa on viisi hulluin ideoita, jotka vannovat töihin. Hullu vai ei, jos olet epätoivoinen kasvaa hiukset pois juuri nyt, se ei koskaan sattuu kokeilla.

Käännellen Method

Jos google "inversio menetelmä" hiusten kasvua, löydät joitakin melko villi väitteitä. Jotkut vannovat, että he voivat kasvattaa hiuksia 4-tuumaa viikossa, kun taas toiset ovat enemmän kohtuullisia väitteitä. Olen rehellinen, en ole koskaan kokeillut roikkuu ylösalaisin kasvaa hiuksiani, mutta voisin antaa tämä yrittää. Se varmasti ei satu, ja Totta puhuen; vähän ylimääräistä verta aivoihin saattaa pärjätä minulle hyviä samoin. Lisää »

load...

Päähieronta öljyllä

Öljy, öljy, ja enemmän öljyä näyttävät olevan yleismaailmallinen hiusten kasvua kärjen ympäri www. Risiiniöljystä kookosöljy, usein hierontaa öljyä päänahan esittää väitteitä kasvavat hiukset nopeammin ja tehokkaammin. Olen henkilökohtaisesti suuri fani kookosöljyä monista syistä, mutta voit valita oman öljyn valinnanvaraa selailee keittiön kaapit. Viikoittainen öljyä hoitoja voidaan tehdä hierovat öljyä suoraan päänahan ja antaa sen istua 30-60 minuuttia ennen pesua pois. Sinun kannattaa shampoo öljy ulos hyvin sekä öljy- voi jättää hiukset rasvaiselta.

Jos todella haluat lisätä päänahan stimulaation ja saada jopa weirder, kokeile lisätä kuumaa pippuria tai kuuma kastike omaan öljy hieronta. Ihmiset kaikkialla Internetissä vannon sen, ja päänahan stimulaatio on pitkään mainostetut hiusten kasvua kiihdytin. Mitään aivan niin stimuloiva kuin labuyò, eikö? Vain olla varovainen, koska päänahka ehkä pidä lämpöä. Lisää »

load...

Terveellinen dieetti

Jos olet mitä syöt, ja et syö terveellisesti hiukset vain voi hyötyä. Asiantuntijat väittävät, että oikea hiukset rikastaa ruokavalio tekee hiukset terveempiä, kiiltävä, ja sen avulla on pitenevät nopeammin. Jos etsit hiukset terveellisiä elintarvikkeita, jotka parantavat hiusten kasvua, olen koonnut listan täällä. Lucky sinulle, hiukset kasvavat ravinteet ovat myös hyvin terveemmän kehon kokonaan, joten voitat päästä varpaisiin.

Lue myös:

De-korostaen

Tiesitkö, että stressi voi aiheuttaa hiusten kasvu pysähtyy tai jopa tehdä se pudota? Ikään kuin stressiä elämässäsi ollut aiheuttaa sinulle tarpeeksi ongelmia, jos stressiä tasolla on riistäytynyt käsistä, se tekee karhunpalveluksen teidän hiusten kasvua myöskään. On aika minimoida stressiä, hyvät anna hiukset hyötyä kasvava pidempään ja terveempiä. Onko sinun ilmoittautua säännöllisesti Joogatunnin, katso terapeutti tai tutkia uran muutos Tehdään tänä vuonna, että stressi ei tuhonnut hiukset.

load...

Anti-sieni kerma

Eikä mitä tahansa anti-sieni kerma, Monistat, jos tarkkoja ollaan. Jep, hierovat pään Monistat voi todella auttaa hiukset kasvavat nopeammin. Kuinka, kysyt? No, anti-sieni kerma voi auttaa tasapainottamaan luonnollista sientä teidän päänahan, luoda terveellisempi päänahan ja mahdollistaa hiusten kasvaa nopeammin. Tämä yksi todella kärkisijaa outo listan minulle, joten älä kysy henkilökohtaista kokemusta tähän menetelmään. Naiset ympäri World Wide Web vannovat tämän methodbut varoittaa, pestä kerma ulos hyvin, hyvin. Se voi olla rasvainen (ja haiseva) sotku jos et saa sitä ulos.

Bull Leavings

Jotkut väittävät, että sonni siemennesteen ja ulosteen ovat suuria hoitoja tehdä hiukset kasvavat nopeammin. Olen juuri menossa mennä eteenpäin ja luottaa internetin tässä. En yrittänyt sitä, enkä aio, mutta olet täällä, koska olet valmis kokeilemaan mitä tahansa, eikö? Yikes.

Proteiini infuusiona shampoo

On shampoot, jotka ovat suuria väitteet kasvaa hiukset nopeammin. FAST shampoo ja hoitoaine todella paranivat hieman minun erittäin hitaasti kasvava karva kun olen kasvanut minun tonttu söpö ulos taas takaisin. Olen myös ollut ihmiset väittävät tämän shampoo / hoitoaine kasvavat hiukset nopeammin. Olen vakuuttunut siitä, että se on runsaasti proteiineja kaavat tepsiä.

load...