7 hiustyökalua jokaisella naisella pitäisi olla vuonna 2019

14 marraskuu 2018

Navasta suora tasainen silitetään lukot, rantaan aaltoja, tai runsas kiharat, siellä on täydellinen hiukset työkalu joka tyyliin. Selvittää, mitä hiukset trendsyou rakastavat pukeutua eniten vaikuttavat hiukset työkaluja ostaa ja mikä on tärkeää, kun se tulee valita oikea tuote perustuu ympärille tyyli tarpeisiin. Kooste parhaat työkalut mitä kampauksen haluat vain täydellinen asia saada hiukset täydellisessä kunnossa, stat!

Revlon Salon suoristus ja curling kupari silitysraudan

Ottaa tyylikäs muotoilu työkalu litistää hiukset voi viedä katsoa kaikkien uudelle tasolle. Tämä ammattimainen kuparia ja keraamiset silitysraudan alkaen Revlon on täydellinen suoristus työkalu, tasoittaa säikeet tai auttaa suoristaa luonnostaan ​​kiharat hiukset. Kun se tulee valita Raudan, haluat, että voit valita yksi, joka on tehotaso, joka on riittävän korkea tahansa hiukset. Kuparin keraaminen teknologia mahdollistaa hiusten suoraksi rikkomatta, jättäen jälkeensä valoisa kiiltoa. Tehotaso nousee 455 asteeseen, jolloin jopa kaikkein itsepäinen kiharat tulla pin suoraan. Se lämpenee kymmenessä sekunnissa ja muistaa lämpötila asetettu käytät eniten, automaattisesti antaa sinulle mitä etsit heti kun kytket virtapainiketta.

load...

Top Product valinnat: Revlon Salon 1875W nopea kuivuminen Oikosulkumoottorit hiustenkuivaaja, Frederic Fekkai Diamond Shimmer Spray, Frederic Fekkai Brilliant Glossing muotoiluvoide

Harry Josh Pro Tools ultrakevyet pro kuivausrumpu

Kevyt hiustenkuivaaja, joka merkittävästi vähentää kuivumisaikaa? Kyllä kiitos. Kun se tulee kuivauksen ja muotoilu hiukset, se on aina hieno tunne, kun voi saada se tehdään nopeasti, joten voit muutama ylimääräinen minuuttia aamulla osuma torkkupainiketta, ja merkittävästi vähentää aikaa vietät lämpöä suoraan soveltaa hiukset. Tämä blowdryer painaa alle puoli kiloa, ja on hiljainen, joten sinun ei tarvitse pelätä ton melu jos olet jopa aikaisin aamulla. Täydellisesti kompakti, se on hyvä matkustaa lisäksi mitään tulevaa matkaa saatat olla käynnissä.

load...

Tarve pin hiukset taakse, kun hakee meikkiä, mutta eivät halua rypisty tai taitu täydellinen mässäily? Käytä näitä Pro Meikki ja Wave asettaminen leikkeet pin hiukset takaisin, kun viimeistely lähdössä pitäen kampauksen täydellisesti ennallaan.

Top Product valinnat: Seitsemän Hiusten Heat Defence Spray, T3 Volume 3 pyöreä muotoiluharja

Ei ole paljon aikaa aamulla muotoilla hiuksesi? Cut kuivumisaika vieläkin käyttämällä tätä Aquis Lisse Luxe Hair turbaani valmistettu imukykyinen ja kudotut kuidut päästä kosteutta pois hiukset ilman rikkoutumista. Päästä pois suihkussa, purista ylimääräinen vesi pois hiuksista ja kietoutua turbaani taas lähdössä ennen blowdrying. Lisää »

Beachwaver Pro 1 ammattilainen pyörivä kiharrin

Tämä patentoitu pyörivä kiharrin on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat saada upea ranta aaltoja hieman apua. § hiukset ja laita se puristin painamalla pyörivät painiketta, ja katsella, kun lämpökiharrin käytännössä tekee kaiken työn puolestasi. Räätälöity puristin varmistaa ei ole taittunut hiukset, ja ergonominen kahva on helppo käyttää. Lähti talosta kytkemättä siihen? Se on turvallisuus ominaisuus sallii raudan automaattisesti pois päältä 30 minuutin sisällä mitään hyötyä. Vau.

load...

Top Product valinnat: Marokon Öljy täydellinen puolustusministeriössä, kapteeni Blankenship Mermaid merisuola Hairspray, Kristin Ess Beachwave Spray

Lue myös:

Amika Rengasrikko babe vaihdettavissa kuumeneva harja

Tämä terminen vaihdettavat harjalla voit puhaltaa kuivaa ja muotoilla hiuksesi kerralla ilman käyttää useamman kuin yhden tuotteen. Osaatko sanoa nero? Kolme erilaista vaihdettavaa harjaspäitä, voit valita, mikä toimii parhaiten hiustyypeille ja pituus. Sinulla joitakin vakavia aikaa tappaa aamulla nyt, niin mene eteenpäin ja nauttia kahvia hieman pidempään ennen kuin lähdet ulos ovesta töihin.

Top Product valinnat: Amika Normcore Allekirjoitus shampoo, Amika Normcore Allekirjoitus Condtioner, Eva NYC Surf hätänä! tekstuuri Spray

GHD keraaminen tuuletettu säteen siveltimen koko 3

Tämä isku kuivaus harja on paras muotoiluun pidemmät hiukset, entistä sileäksi ja nopeampi kuivumisaika. Koska se on keraaminen tynnyri, se säilyttää lämpöä ihmisten hiukset kuivua kaksinkertainen aika se olisi, jos vain tavallisella pyöreällä harjalla. § hiukset ja työn harjan läpi jokaisen osa, menee yli hiuksia harjalla ja blowdryer kunnes se on sileä ja tyylistä niin kuin haluat sen olevan. Jos haluat luoda enemmän aaltoileva ilmeen, kuivaa hiukset, kääri osat hiukset harjan ympärille, kirottua lämmöllä 30 sekuntia, sitten viileää ilmaa vielä 30 sekuntia ennen pakkausten avaamista sitä hienostuneen aaltoileva ilmeen.

Top Product valinnat: R + Co Park Ave mässäily huulivoide, Garnier Fructis tyyli Tasainen Blow Dry Tyylikäs anti-kihara Cream, Kristin Ess Style Assist Blow Dry Mist

Kuuma työkalut 1106 3/8 tuuman kultaa kiharrin

On todella tukka? Tämä pieni kiharrin Hot Työkalut helppo kunnossapito tiukimmatkin kiharat. Joskus kaikki sinun tarvitsee tehdä, on vain kääri kiharat ympärille rauta auttaa pitämään ne pomppiva ja tuoretta, ja tämä pieni työkalu antaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tehdä juuri niin. Pestä hiukset ja anna sen kuivua Jälkeen ottamalla kumpi tuote päätät pitää kiharat ennallaan. Jälkeen hiukset on kuiva, osio hiukset ja kääri kiharat ympäri rautaa siitä suunnasta toimii parhaiten hiustyypeille ja haluttu tyyli.

Top Product valinnat: DevaCurl Super Pumpattava Kit Super tukka, kiharat Blueberry Bliss kiharoille kontrollia Jelly, Eden Bodyworks Natural Curl Defining Cream

Conair Infiniti curling sauva Styler

Tämä edullisen turmaliini sauva voit kääriä hiukset täydellinen kiharaa tai rannalla aallot näyttää ilman puristin perinteisen kiharrin. Jos haluat tehdä kääre itse, se on pehmeä rakenne avulla voit helposti kääriä osa-hiukset varten täysin valmis tyyliin.

Turmaliini keraaminen teknologia mahdollistaa hiusten tyylistä vaurioitumatta ja varmistaa, että terveyden ja eheyden hiukset säilyy koskemattomana. Milloin käytät kuuma työkaluja, haluat aina varmistaa, että voit suojata hiukset käyttämällä loman aikana termisen suojella muotoiluhoito, jolloin voit vapaasti käpertyä lämmöllä murehtimatta haitallisista vaikutuksista lämpö voi olla. Saat parhaat tulokset, sovelletaan lämmityslaitteistosi protectant tuote, blowdry hiukset, ja sitten osio hiukset curl löysä aaltoja tai tiukemmin ne riippuvat kumpi tyyli etsit saavuttaa, ja varmasti harjata läpi kiharat kun olet tehnyt sileä, luonnollisen lopputuloksen.

Top Product Picks: TRESemmé Terminen luomuksia Heat Tamer Jätä Spray, Dove Virtaviivainen + Tasainen lämpö suojaaminen Spray, Garnier Fructis tyylikäs ja Shine Anti Frizz Serum Argan öljy Marokosta ja Aprikoosi

load...