7 parasta mustaa tukia vuonna 2018

12 marraskuu 2018

Olemme sitoutuneet tutkimukseen, testaukseen, ja suositella parhaita tuotteita. Saisimme palkkiot ostoista käytyään linkkien sisältöä. Lisätietoja ourreview prosessi.

Kun se tulee huolehtimaan mustat hiukset, yksi asia on varma - nesteytyksestä on avain. Tukka ja hiukset on lievennetty tai värillistä yleensä paljon kuivempaa kuin muut hiustyypeille, joten eikä vain menee keskimääräistä shampoo ja hoitoaine rutiini, luonnolliset hiukset tarvitsevat ylimääräistä kosteutta auttaa pitämään se pehmeä, vahva ja sammutettua. Deep hoitoaineet ovat usein paras tapa määrittelyyn kiharat ja ravitseva kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia.

load...

Vaikka puhdistus hiukset on tärkeää, ilmastointi on numero yksi prioriteettilistaansa mustat hiukset huolellisesti. Hoitoaine voidaan käyttää suihkussa pitää hiukset sileä ja hallittavissa jälkeen sampoolla, sitä voidaan käyttää yhdessä pestä tilalle shampoo että nauhat hiukset sen luonnolliset öljyt tai käyttää sitä voidaan käyttää jätettävää hoitoainetta hoitoon hiukset koko päivän.

Täällä löytääkseen parhaan syvän hoitoaineet mustat hiukset.

Paras yleinen: Briogeo älä masennu, korjaus syvä ilmastointi naamio

Olitpa värjää hiukset, kuumuus tyyli sitä tai rentoutua se, syvä hoitoaine voi olla valtava auttaa korjata vaurioitunut hiuksia. Briogeo Älä masennu, Korjaus Deep Conditioning Mask muotoiltiin juuri tähän. Maski on B-vitamiineja taistelemaan aiheuttamia kemiallisia prosesseja ja lämpöä. Ruusunmarja öljy lisää rasvahappojen estämiseksi sähköisyyttä ja lisää kosteutta. Leväuutteita auttaa vahvistamaan hiuksia antioksidantteja ja vitamiineja ja manteliöljyä antaa lisää kiiltoa hiuksille.

load...

Levitä sitä suihkussa ja jättää sen viidestä kymmeneen minuuttia tai antaa hiukset vielä suurempaan hoidon kietomalla sen muoviin tai suihku korkki ja antaa sen seistä 30 minuuttia ennen huuhtelua se pois.

”Minun sekoitettu etninen hiukset on heti helpommin hallittavissa, detangles vaivattomasti, on kosteutuu (mutta ei öljyinen tai tahmea),” yksi arvostelija sanoi. ”En huomannut valtava muutos lujuuden ja elastisuuden. Pidin etsivät rikki säikeiden minun kampa ja noin / on sink.after kolme käyttötarkoitukset, niitä ei ole.”

Paras budjetti: Cantu Argan öljy loman aikana ilmastointi korjaus kerma

Koska tukka tarvitsee niin monia tuotteita, jotka auttavat pitämään sen sammutettua ja tyylistä-yhteistoimintayhtiöiltä pesee curling geelien-se on helpotus, kun yksi parhaista tuotteista on niin edullinen. Cantu Argan öljy jättää Conditioning Repair Cream on jätettävää syvä hoitoaine, joka auttaa hiukset kauan kun olet ulos suihkussa.

Tämä tuote on täytetty ravitseva Argan öljyä lääkeannos hiukset kosteutta, ne suojaavat vaurioilta. Se on suunniteltu hiukset, joka on ollut yli tyylistä ja lämmön vaurioitunut. Argan öljy auttaa antaa hiusten elastisuutta takaisin niin se ei mene rikki yhtä helposti.

load...

Paras siirtymiseksi: SheaMoisture Raaka Karitevoi syvähoito naamio

Siirtyminen rento hiukset menossa luonnollisia voi olla prosessi. Pidä hiukset vahva on tärkeää varmistaa, kiharat kasvavat ja pysyä terveenä. SheaMoisture Raaka Shea Butter syvähoito naamio on kehitetty juuri tähän. Shea voita kosteuttaa hiukset ja päänahka palauttaa sen luonnollisen tasapainon, kun meri rakkolevä korjaa vahinkoa kuin hiukset on puolivälissä siirtymä. Ja Argan öljy auttaa pitämään hiukset kiiltävät ja sileät.

Lue myös:

Yksi arvioitsija 4C kiharat sanoi, että huolimatta siitä, että hän shampoot neljä kertaa viikossa (tyypillisesti hiuksiisi no-no), tämä naamio on auttanut antaa takaisin niitä ravintoaineita, sampoolla nauhat hiuksistaan.

Paras hiuksiisi: Insta Natural Keratin Complex hiukset peittävät

Pitää luonnolliset hiukset kiiltävät ja kiharat etsivät määritelty, syvä ilmastointi maski, joka suojaa ja ravitsee on niin tärkeä. Insta Natural Keratin Complex hiusnaamiota on täynnä kosteuttava öljyt, kuten Argan, jojobaand kookos auttaa ruokkimaan hiukset ainekset se tarvitsee ilman lisättyä sulfaatteja tai synteettisiä väriaineita. Öljyt auttavat pinnoittaa hiukset pitää se kiiltävä, sileä, ja sileät vapaa. Brändin Keratin Complex toimii myös vahvistaa hiuksia sisältä, jotta se pysyy vahvana.

”Olen käyttänyt vain noin joka syvä hoitoaine minun 4B / 4C hiuksia, mutta en todellakaan huomannut eron ensimmäisen kerran kokeilin sitä. Olen vaihtamassa koska relaxers vain eivät ota hiuksiani enää, mutta se ei haittaa, koska tämä maski auttanut tekemään minun kampa ulos paljon helpompaa,”yksi arvostelija sanoi,”Ja yksi säikeistä, että olen kammattu oli supervahva ja joustava.”

Paras rento hiukset: ORS Hiukset Majoneesi

Rento hiukset voi yleensä hauras ja altis enemmän rikkoutuminen, koska se on tehty kaikkein eniten kemiallisia prosesseja kuin luonnolliset hiukset. ORS Hair Majoneesi luotiin auttamaan rakentamaan hiusten vahvuus mutta lisää kosteutta ja kimmoisuutta. Munaproteiinia ja oliiviöljyä sekoitetaan kasviuutteista ja yrttejä auttaa elvyttää hiukset ja antaa sille lisää kosteutta.

Eteeriset öljyt, amino acidsand B5-vitamiini pyrkiä parantamaan vahingoittuneet hiukset kannustamalla elastisuutta ja ehkäistä vuotanut päät. Levitä sitä suihkussa ja kampaa läpi tasaisesti. Sitten kansi sen kanssa suihku korkki ja anna sen seistä noin viisitoista minuuttia tulee täysimääräisesti voimaan. Lisää »

Paras apteekki: Neutrogena Triple kosteutta syvälle elpymistä hiukset peittävät

Tämä klassinen apteekki brändi luotu edullinen ja tehokas syvä ilmastointi naamio auttaa hauraille hiuksille saada takaisin sen terveellisin tilaan työskentelemällä kohdistaa kunkin osan hiukset antaa sille suurimman kosteutta. Neutrogena Triple Moisture Deep Recovery hiusnaamiota on oliiviöljy se, että saa alas ydin jokaisen osan kosteuttamaan sisältä. Meadowfoam auttaa hydraatti keskikerroksen säikeiden. Ja manteliöljyä kiertyy hiusten ulkopuolelta ravita sitä.

Tämä syvä hoitoaine on myös muotoiltu rauhoittaa päänahan, helpottaa kutinaa aiheuttama dandruffand hoitoon oireita päänahan psoriasiksen ja tali-ihottumaa.

Arvioijat sanovat, että se toimii hyvin värjätyille hiuksille samoin, pitää se elinvoimainen ja terve.

Paras orgaaninen: alkuperäinen itää syvä hoitoaine

Lisätä eniten kosteutta hiuksiin, on tärkeää varmistaa, että kaikki ne ainekset lisäät siihen ovat hyviä teitä. Siksi orgaanisen syvä hoitoaine voi olla suuri lisäksi oma rutiini. Tämä myrkytön, kaikki luonnolliset andvegan kaava luotiin perheille käyttää huolettoman hoitoaine vaihtoehto.

Kurkku ja rosmariini otteita auttaa pitämään hiukset hallittavissa, kun myrkkyjä se, kun taas kukui pähkinä öljy antaa hiuksille ja päänahan kosteutta.

load...