7 tyylikäs hiukset hiukset trendit 2019

13 marraskuu 2018

Tämä klassinen tyyli Alberta Ferretti Fall 2018 kiitotien show on helppo luoda uudelleen itse voit tuskin tehdä mitään työtä, kun se tulee näyttää niin hyvältä. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on spray joitakin volumizing suihke tukkaan ennen kuivausta, ja puhaltaa sen ulos pehmeästi pyöreällä harjalla, tasoittaa hiukset päissä. Jakaus se keskellä näyttää puhtaalta ja tyylikäs, voit jopa työntää sen korvien taakse mukavan koko päivän kampauksen.

Kun hiukset on märkä suihkusta se voi olla heikompi ja alttiimpi vahinkoa, jos se ei ole kuivattu kunnolla. Tämä voi johtaa hiusten rikkoutuminen, turpoaminen hiukset orvaskeden joka vastineeksi antaa enemmän vettä, ja yksi pelätty jälkeen effects.frizz. Torjua tämän, kokeile Aquis Lisse Luxe Hair Pyyhe. Se on suunniteltu täysin kuivaa hiukset ilman murtumista, sinun on pakkomielle aikayksikön.

load...

Tyylikäs, kiiltävä punos

Punokset ovat palanneet isossa tavalla, ja riippumatta siitä, mitä hiusten pituus voit aina sisällyttää tietyntyyppinen suojamaadoituspunos moderni versio tämä klassinen hiukset. Tämä ilme Alexander McQueen paria kiiltävä, märkä etsivät lukot tiukka punos joka luo kauniisti. Voit luoda uudelleen tätä tyyliä märkä tai kuiva, ja jos haluat tehdä se märkä, yksinkertaisesti pyyhe kuivaa hiukset ja harjata hiukset takaisin pois kasvojen jälkeen karkaamassa suihkussa hiukset on vielä kostea. Spray joitakin hiuslakka ja kiiltoa spray juuresta ja kammata hiukset takaisin sormilla tuuheuttavat huipulla. Aloita punos ja sitoa turvallisesti pohjaan kuminauhalla.

load...

Raskas hoitoaine punnitus hiuksesi alas? Ei kaikki hiustyypeille toimivat hyvin hoitoaine, mutta se ei tarkoita, sinun täytyy luopua kaiken yhteen. Shampoo hiukset tavalliseen tapaan suihkussa, ja kun saat pois, spray tämä painoton ilmastointi vettä Philip B lisää vauhtia ja pehmenemistä ja Detangling.

Top Product Pick: Seitsemän Hiusten Cubica Working Spray

Solmu arvoinen yllään

Mieti tätä hiukset suuntaus yksi helpoimmista kaikkien aikojen ja yksi, joka vie vähiten arvokasta aamulla. Stella Jean Fall 2018 kiitotien näyttelyssä debytoi tätä yksinkertaista liu'utetaan solmu, joka on kirjaimellisesti jotain voit käyttää kuntosalilla suoraan toimistoon. Luomisen sijasta täyden pulla, yksinkertaisesti vedä poninhäntä kautta elastinen jättäen päät halusivat luoda hieman ulottuvuus. Aseta kevyellä texturizing spray pitää lentää away poissa kasvot ja hiukset täydellisesti ehjä.

Top Product valinnat: Oribe Kuiva Texturizing Spray, Goody Girls Mixed Gum

load...

Elegantti poninhäntä

Elegantti poninhäntä, kuten tämä tässä Valentino antaa kiillotettu näyttää perinteiseen tyyliin että pitkät ja lyhyemmät hiukset tyypit voivat molemmat kulumista. Osa hiukset alas keskelle, kerätä se poninhäntä juuressa kaulan, ja sitten kääri elastinen. Sitten, ota säie pohjasta poninhäntä ja kietoa jossa elastisen on ja kiinnittää sen paikoilleen. Voila, helppoa kuin koskaan ja Super tyylikäs. Mist kanssa paistaa spray loppuun pitämään lukot kiiltävä ja terve.

Lue myös:

Top Product valinnat: Avalon Organics Smooth Shine omenaviinietikkaa shampoo, Alterna Bamboo Luminous Shine Mist,

Pehmeä ja hienovarainen aallot

Tämä aaltoileva, vaivaton tyyli Zimmerman Fall 2018 esittelee kaunis ranta aaltoja, sekä yksinkertainen kierre pitää hiukset päältä. Pestään voidegeeli, sumu valo rannalla aallon suihkuta hiuksiin ja ilmassa tai puhalla kuivaksi riippuen omista mieltymyksistä ja tyyppi hiuksia olet. Kun hiukset ovat kuivat, kietoa curling rauta, luoda löysä aaltoja, ja harjaa kautta pehmeämmän ilmeen kun olet kiertynyt kaiken. Twist kaksi edessä hiuslisäkkeet taakse ja kiinnitä Bobby nastat loppuun. Jos haluat pitää hiukset alas eikä puristuksiin takaisin, hienosti etukappaleet poissa kasvoilta rautaisella ja antaa heille putoavat luonnollisesti läpi päivän.

Onko hiukset lässähtää läpi päivän? Pidä mini texturizing suihke laukussa antaa itsellesi virkistää.

Top Product valinnat: Ranskan Tyttö Organics Sea Salt Spray The Beachwaver Pro Pyörivät kiharrin, Marokon Oil Kemiallinen laatu Spray

Aaltoileva tylppä bob

Onko sinulla lyhyet hiukset jo on tai saattaa olla suunnittelemassa paloittelu se kaikki pois, Claudia Li debytoi kauniin aaltoileva bob syntiinlankeemuksessa 2018 esityksen ja se on ehdottomasti tulossa trendi näemme enemmän ja enemmän kampaus. Tämä näyttää voit curl hiukset rauta, jos sinulla on tapana olla suorempi hiukset, tai jos se on kihara, yksinkertaisesti rutistaa se curl parantaa mousse käyristymänsäätöön määritelmää. Anna sen kuivua tai käytä diffuusorin The curlier hiukset etsii tämä näyttää, sitä parempi, joten todella antelias, että curling mousse ja rutistaa pois sormilla.

Top Product Picks: Bumble ja Bumble Curl Conditioning Mousse

A-puolella osittain tilavuus

Yksipuolinen runsas ulkomuodoltaan kiharat voi valittaa kaikille, jotka haluavat vaihtaa asioita ylös perus tyyli, jossa hiukset putoaa molemmin puolin. Tämä edellyttää soveltamalla tasoitus kerma ennen puhaltaa hiukset pyöreällä harjalla, pehmeästi curling se rauta luoda löysä näköinen aalto, ja harjaamalla pois kiharat ja sitten jakoivat kaiken sivuun. Voit valita kumpi puoli haluat ja imartelee sinua eniten. Jos haluat varmistaa, hiukset ei liiku puolelta, voit kiinnittää sen on niskan kanssa Bobby nastat varmistaa, että kaikki pysyy täydellisesti niin kuin pitääkin.

Top Product valinnat: GHD Air Professional Performance Puhelin, GHD Curve 1,25 Pehmeä Curl Rauta, R + Co suuri sukellus Kosteus ja Shine Creme

Instant tyylikäs panta

Tämä lausunto panta Tom Fordin Syksy / talvi 2018 kovettuu lukuisia hiusten kommelluksia, kun yksinkertaisesti laittaa sen ja mennä. Vaikka voit valita erilaisia ​​kuvioita, pelissä jopa silmät ja yllään sitä suurella nuttura vuoksi on parempi, että selvitys näyttää. Etsi huivi tai panta rakastat, ja käyttää sitä koko kauden. Vakavasti. Valitse mikä tahansa leveys haluat, laiha paksuun headbands on niin paljon vaihtoehtoja.

Hiukset tarvitsevat vähän ylimääräistä rakkautta? Nämä Hiukset Makea Hiukset gummies alkaen HUM Nutrition ovat paras tapa tukea hiusten kasvua ja kiiltoa sisältä ulos. Pureskella kaksi näistä herkullisia gummies päivittäin ja katsella hiukset muuttuvat tyylikäs ja kiiltävä lukot.

load...