7 vinkkejä terveiden rentoutuneiden hiusten säilyttämiseen

10 marraskuu 2018

Rento hiukset, sen määrittely, käy läpi ohjataan vahinkoja, jotta suoristaa sen, mutta säilyttää tämä hiukset terveellä tavalla on mahdollista muutaman yksinkertaisen vaiheen. Jos et ole tällä hetkellä seuraavia useimmat näistä vinkkejä, hiukset ei ehkä ole yhtä terveellistä kuin se voi olla. Kaikki hiukset on hemmoteltu, mutta rento manes edellyttää entistä erityiskohtelua, koska niiden jalostettuja luonteen. Katso, jos nämä seitsemän vinkkejä hyvinvoinnin ylläpitoon rento hiuksia ei voi auttaa sinua saamaan suoran kiharoina osaksi parhaassa kunnossa mahdollinen.

Katso ammatillinen kemianteollisuudelle

Tämä on tyypillisesti missä vietät eniten rahaa säilyttämään rento hiukset, mutta se kannattaa investoida luotettu stylisti touch-ups ja / tai väriaineita. Mainostaja syystä. Liian monet naiset (ja lapset ja miehet) on käveleminen tänään vaurioituneita hiuksia se on seurausta kodin hoitoja.

load...

Etsi stylisti luotat. Tämä ei voi olla helppoa; saatat joutua kokeilemaan useita salongit ja saada suosituksia ennen kuin löydät jonkun olet tyytyväinen. Kun löytää ammattitaitoinen ja rakentaa hyvät suhteet hänen kanssaan, hän pitäisi pystyä neuvoo pitääkö lipeää tai ei-lipeän relaxer on teille parasta, joka leikkaa tulee mitä tasaisempi kasvosi ja miten hoitaa hiukset päivittäin perusta.

Mitä tehdä kun rento hiukset on overprocessed

Hakeminen relaxers aiemmin käsitellyt hiukset tai lähtevät kemikaaleja liian pitkään ovat kaksi yleisintä virheitä, kun se tulee suoristus. Vaikka koti sarjat ovat helpompia käyttää kuin koskaan ja halvempaa kuin ottaa ammatillinen soveltaa hoitoja, näihin tuotteisiin myös helpottavat yliprosessoimiseksi hiukset. Eivät odota suositeltu aikataulu välillä touch-ups on toinen riskialtista relaxer liikkua.

load...

Jatkuva soveltaminen suoristus kemikaaleja aiemmin käsitellyn hiukset lopulta aiheuttaa vaurioita, murtumia ja mahdolliset pysyvää hiustenlähtöä. Vaikka sinun täytyy käyttää omia relaxers, on luotettava ystävä auttaa takaosiin hiukset aina kun mahdollista. Parempi vielä, mutta, paitsi niitä penniä ja nähdä tyyliniekka tähän tehtävään.

Valitse alhainen tai ei-lämpömuotoilu

Silitysraudat ja curling rautoja ovat erittäin kätevä, mutta päivittäinen käyttö johtaa lopulta kuiviin ja vaurioita. Lämpö työkalut ovat hienoja tilapäiseen käyttöön, mutta yritä saada tavaksi heikosti tai ei-lämpömuotoilu kun voit. Esimerkkejä muotoilu tekniikoita, jotka eivät vaadi paljon lämpöä ovat:

Lue myös:

Myös yrittää mitään näistä kampaus, joilla ei tarvitse olla päät "törmätä" tai kiertynyt:

load...

Kääri ja suojaavat yöllä

Ei ainoastaan ​​kääre hiukset yöllä säästää aikaa aamulla, mutta se myös suojaa herkkää kiharoina nukkuessaan, varsinkin jos lisätä lisäsuojaa muodossa silkkinen karva kantta tai tyynyliina. Kun multaa hiukset muotoon pään, sinun säilyttää kehon ja tilavuus vähän huoltoa tavalla, joka vaatii mitään lämpöä. Sinun ei tarvitse "kolahtaa" oman päät curling tai silitysrauta, joten tämä lämmöttömänä asetustapa on hellävarainen herkin osa harja.

Kunnossa säännöllisesti

Relaxers karsia joitakin hiusten luonnolliset öljyt prosessin aikana suoristus; korvaamalla kosteus on välttämätöntä pitää hiusten hyvässä kunnossa. Sen sijaan, että rasvainen, vaseliini-kuormattuna tuotteita, jotka eivät varsinaisesti kosteuttaa hiuksia vaan takki se, luottaa laadukkaat hoitoaineet ja kosteusvoiteita ylläpitämään kosteustasapainoa TRESSES. Seuraa jokainen shampoo huuhtele pois hoitoaine ja syvä ehto kahdesta neljään kertaa kuukaudessa, riippuen hiusten tarpeisiin.

Trim tarpeen

Päät hiukset voi tulla liian kuiva, jos ei hoideta kunnolla. He vanhin ja herkkiä osia hiukset ja niitä on käsiteltävä erittäin huolellisesti. Ne eivät kuitenkaan aio kestä ikuisesti ja se on parempi päästä eroon split ja kuivaa päät mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Jos rutiininomaisesti hellivät hiukset ja tarkkailla muita hyviä käytäntöjä, sinun täytyy leikata harvemmin kuin joku silitysraudat päivittäin tai ei koskaan syvälle olosuhteissa.

Käytä suojaavaa tyylejä

Miksi suojaava tyylejä, kuten Hiuslisäkkeet, updos ja punokset? Koska nämä kampaukset pitää hiusten päätyy ja poissa näkyvistä, jonka avulla ne voivat säilyttää kosteutta, mikä puolestaan ​​johtaa entistä hiuksia säilyttäminen. Vaikka tavoitteena ei ole kasvaa karvaa alas selkää, hyvin kosteutettu päät ovat edelleen tärkeitä, koska ne sopivat yleisesti terve pää hiukset. Tämä ei tarkoita sitä, että harja aina pitää olla ylös ja poissa silmistä; Loppujen lopuksi, jos sinulla on pitkä, terve, suoristettu lukot, osa nauttia niistä näkyy ne pois, eikö? Mutta jos alkaa huomata, että päät näyttävät kuivempaa ja / tai etsivät kulunut, niin sisällyttää enemmän suojaavaa tyylejä omaan säännöllistä näyttää.

load...