8 parasta hiusharjaa vuonna 2018

9 marraskuu 2018

Olemme sitoutuneet tutkimukseen, testaukseen, ja suositella parhaita tuotteita. Saisimme palkkiot ostoista käytyään linkkien sisältöä. Lisätietoja ourreview prosessi.

On helppo vain ostaa ensimmäinen hiusharja näet Target, apteekki tai jopa ruokakaupassa kauneus käytävillä, mutta oletko koskaan ajattele miten harjalla vaikuttaa hiukset? Väärä harja voi aiheuttaa enemmän rikkoutumista, jos se on liian karkea tai jättää hiukset solmua, jos se ei ole karkea tarpeeksi. On olemassa erilaisia ​​harjoja kullekin hiustyypeille ja mahdollisuudet ovat, käytät vääränlaisella juuri sinun hiukset tarpeisiin.

load...

Kun etsivät oikeaa hiusharja sinulle, takeinto huomioon muoto harja, materiaali harjakset, ja hintaluokissa. Sen sijaan, poimien ensimmäinen harja, joka katseesi, ostaa yksi näiden kriteerien perusteella.

Lue oppia lisää paras hiusharjat markkinoilla nyt.

Paras yleinen: Harry Josh Pro Tools palkkio soikea harjalla

Useimmille ihmisille, heidän hiukset ei kuulu tietyn luokan tai niiden säikeiden laskea useampaan kuin yhteen luokkaan. Jos et ole varma, missä putoat, on parasta käyttää harjaa joka tekee kaiken. Harry Josh, julkkis hiusmuotoilija ja perustaja kaimansa linja, luoneet nämä tuotteet antavat asiakkaille parhaat mahdollisuudet mahdollista uudestaan ​​salon arvoinen tyylejä kotona. Tämä harja on sekä nylon ja karju harjakset, joka voi toimia kaikille hiustyypeille, varsinkin jos olet välillä kuvioita ja hiusten pituuksiin. Tyynyn sopeutuu muodon pään, ja harjakset öljy leviää ylhäältä hiukset päihin kun työ harja hiusten läpi. Plus, se on upea mintunvihreä väriä, joten se näyttää hyvältä missä tahansa pukeutuja.

load...

Paras budjetti: Conairin Velvet touch tyyny harjan

Jos kallis harja ei ole budjettia, siellä on runsaasti harjat siellä, että voi tepsiä. Tämä harja on # 1 paras myyjä Amazon yli 800 viiden tähden arvosteluja. Vaikka se on niin halpa, arvioijat sanovat, että se on kestänyt niitä aivan niin kauan kuin niiden yläpäähän harjat ja toimii hyvin kaikille hiustyypeille. Harja on ylimääräistä pehmustettu, joten se mahdollistaa enemmän mukavuutta, kun harjaus ja vähemmän vetää. Harjakset ovat muovia, mutta koska ne ovat pallo kärjellä, he silti liukua hiukset ilman tugging tai aiheuttaa rikkoutumista.

Paras Hienoksi hiukset: Mason Pearson Pocket Bristle hiusharja

Kun olet ohuet hiukset, useimmat harjat ovat aivan liian ankara. Karju harjakset liukua hiukset vetämättä tai snagging, pitää päänahan kivuttomasti. Harjakset tehdään jakaa luonnolliset öljyt läpi hiukset pitämään hiukset katsomasta rasvainen josta osa sitä.

Harja tulee myös erikokoisia suuri, keskikokoinen, kätevä ja tasku-kunkin henkilökohtaisista mieltymyksistä. Tyypillisesti ostat harja, joka sopii parhaiten käteen, joten se on mukava kun tyyli päivittäin. Mason Pearson harja on pyhä Graal villisiankarvaa harjat, liioittelematta. Tyyris, kyllä, mutta sillä, miten kalliimpien harja on, sinulla on sitä vuodesta toiseen.

load...

Paras tukka: Märkä sivellin Alkuperäinen Detangler

Jos sinulla on kiharat hiukset, mahdollisuudet ovat et harjata hiukset kuivat koska tällöin hylyt curl kuvio ja tekee siitä kihara. Märkä harja on erityisesti suunniteltu detangling harja hiukset märkänä. Hiukset on sen heikoin lenkki märkänä, vaikka aiheuttaen ylimääräistä rikkoutumista esiintyy. Siksi Wet Brush on niin erikoista. Sillä on innovatiivinen tekniikkaa kutsutaan IntelliFlex® harjakset. Nämä erityiset harjakset anna harjan ohjata hiusten läpi ilman sitä tarttumatta tai vetämällä. Katkeaminen helposti, kun käytät väärää harjaa, niin säästää ylimääräistä split päättyy, kokeilla tätä harjaa erityisesti kosteisiin hiuksiin.

Lue myös:

Paras paksut hiukset: Denman Tyyny harjan harjakset nailonia

Kun olet paksut hiukset, välillä tuntuu kuin mikään ei täysin saada läpi harjan ja poistamaan kaikki sekaisin. Koska miten lempeä harjat karju harjakset ovat, on parasta mennä jotain kovaa, kuten nailonia sijaan. Tämä harja on lähes 2000 viiden tähden arvosteluja Amazon ja suositeltava väline jopa paksuin hiukset. Se voi auttaa sileä ja muoto hiukset, koska sen kaareva muoto ja joustavaan alustaan. Harja on 3 eri kokoa, mutta jos olet rocking pitkät hiukset, ehdottomasti kokeilla 9 rivi versio, koska se on helpompi saada läpi säikeet ilman ongelmia.

Paras paineräjähdyksiltä: Drybar puoli pint pieni pyöreä harja

Saat salon laatu puhalla, tarvitset oikean harjalla. Drybar, joka on erikoistunut antamaan asiakkaille paineräjähdyksiltä, ​​loi tämän harja, joka sopii kaikille hiustyypeille ja auttaa saavuttamaan täydellisen kotona rengasrikko.

Pyöreä muoto helpottaa voit saada tyylikäs ja sileä muotoilu haluat ilman mitään ongelmia. Keraamisen tynnyri, joka on suunniteltu aukot niin hiukset kuivuu nopeammin, lämpenee taas kuivaus auttaa lukitse tyyliin. Drybar tavaramerkit tätä työkalua kuin curling rauta sisällä harjalla. Puoli pint versio on parempi lyhyiden ja keskipitkien hiukset, joten jos sinulla on pidemmät hiukset, kokeilla Drybar Täysi Pint pyöreä harja.

Paras lyhyet hiukset: Conairin Velvet Touch aukko harjalla

Käytitpä lämpöä tai ei, lyhyet hiukset voi saada pöhöttynyt Super helposti, jos sitä ei hoideta kunnolla. Käytettäessä hiustenkuivaaja, harja aukot kuten Conairin n Velvet Touch mahdollistaa ilma kiertää hiusten läpi sijasta vain puhaltaa sen päälle.

Tuuletusaukot mahdollistavat myös laajemman harjakset, jotka ovat hyvin detangling mutta myös auttaa muotoilla hiuksesi ilman että ylimääräistä fluffiness. Pallo-kallistuu muoviharjaksia anna harjan liukuvat hiukset ilman snagging ja aiheuttamatta rikkoutumista, varsinkin jos olet harjata hiukset märkänä. Lisää »

Paras miehille: Kent miehille geeliä Styler harjalla

Kent suunnitellut tätä linjaa harjat nimenomaan vastaamaan miesten tarpeita. Harja sisältää voimakkaita ioneja, jotka auttavat poistamaan ympäristövahinkojen ja hiukset ja edistää tervettä hiusten kasvua. Harjakset ovat kovia tarpeeksi saada läpi jopa kaikkein takkuinen hiukset. Se on tehty kaikille hiukset miehillä, olipa pituudesta tai rakenne, joten sitä voi käyttää riippumatta hiustyypeille.

load...