8 parasta shampoa rasvaiselle hiukselle 2018 - rasvaiset hiusratkaisut

12 marraskuu 2018

Nämä poimii jätä päänahan tunne putipuhdas.

Mikään tuo pelti on GHD kuten rasvaa-kirjaimellisesti. Jos voit tuskin tehdä sen läpi työtä hiukset alas, koska teidän öljyinen säikeitä, olet todennäköisesti miettinyt, miksi kiharoina voi säilyttää pomppia.

Öljyinen hiukset voi johtua monista asioista, sanoo Jessica J. Krant, MD, MPH, ihotautilääkäri Laser & Skin Surgery Center of New York. Jatkuvasti väritys tai muotoilu lukot lämmön voi amp rasvan, koska likaa ja öljyä taipumus saada loukussa vaurioitunut hiussuomut. Hormonit voi myös rooli, ja tuottaa liikaa androgeeneinä-sukupuoleen hormoni, joka on myös yhdistetty akne -osaa overstimulate teidän talirauhasten (ne, jotka pumpata öljyä).

load...

Mutta shampoo voisi olla syyllinen, myös hän sanoo. Vaikka sulfaattia ja on väri-turvallinen shampoot ovat varmasti enemmän hellävarainen hiukset, ne eivät aina jätä päänahan putipuhdas, joka voi aiheuttaa öljyn rakentaa hiuksiin ajan.

Olet ehkä kuullut, että peset liikaa voi todella pahentaa ongelmaa, mutta se on myytti. ”Todellisuudessa aktiivisuus talirauhasten on enimmäkseen ohjaavat androgeenistimulaatiota verrattuna öljyn läsnäolo pinnalla ihon,” sanovat Julia Tzu, MD, perustaja ja lääketieteellinen johtaja Wall Street Dermatology. ”Fyysisesti poistamalla ylimääräinen öljy on oikeastaan ​​paras tapa torjua öljyinen ja tarjoavat paljon kaivattua helpotusta niille, jotka kärsivät rasvainen iho, kunhan poistaminen ei johda liikaa ärsyttää ihoa.”

load...

Paras vaihtoehto? Pestä hiukset säännöllisesti-, mutta ei useammin kuin kerran päivässä, yksi näistä rasvan sammuttamiseen poimii.

Vaikka tämä shampoo on parhaiten tunnettu kyvystään torjua hilse, se voi myös auttaa nix öljyä. ”Tämä shampoo sisältää salisyylihappoa, joka poistaa ylimääräinen öljy iholta kuorii kuolleita soluja, jotka johtavat hilse,” sanoo hallituksen sertifioitu ihotautilääkäri Joshua Zeichner, MD, johtaja kosmetiikka ja kliinisen tutkimuksen Mount Sinai -sairaala. Hän suosittelee laulaa aakkoset kun Hiusten pesu (ja huuhtelu jälkeen olet valmis laulaa) varmistaa riittävästi aikaa on kulunut tuotteen tekemään työtä.

Olet jo yrittänyt hiili tuotteita hampaita ja kasvojen (ja mahdollisesti jopa ruoan), niin miksi ei päänahka? ”Hiili on erittäin imukykyinen ja se voi auttaa poistamaan ylimääräinen öljy iholta”, sanoo tohtori Zeichner. Hän lisää, että se on yleisesti tarkoitettu potilaille, joilla on akne, ja nyt se on sisällytetty shampoot, too. Tämä kaava käyttää puuhiiltä johdettu kookospähkinän kuorista rinnalla sitruuna ja greippi öljyt jättää hiukset tunne ja hajuisia raikas.

Lue myös:

load...

Kirkastusainetta shampoo ei tarvitse kuivaus. Tämä vaihtoehto R + Co sisältää kookosöljy kunnossa, taikapähkinää ja rosmariini lehtiuutetta puhdistaa ja poistaa sähkön ja aminohapot jättää jälkeensä kiiltävän-ei rasvainen-viimeistely.

Kun on aika päästä asiaan, etsiä selvennetään shampoot, jotka nauhat enemmän öljyä ja likaa pois hiukset ja päänahka. Nämä voivat olla liian ankara käyttää päivittäin joillekin ihmisille, mutta ovat täydellinen päivittäin shampoot muille. Kaksi ainesosia löytyy tämän vaihtoehdon Pantene, natriumlauryylisulfaatti ja natriumlauretsulfaatti, yleisesti riisuttu väri turvallinen shampoot, mutta he tekevät parempaa työtä puhdistus.

Toki, granaattiomena ja inkivääri ovat hyvin lautasella, mutta niillä on myös Boons kun se tulee kauneutta. ”Granaattiomena ja inkivääri on tulehdusta ominaisuuksia”, sanoo tohtori Zeichner. Granaattiomena öljy on myös runsaasti linolihappoa (joka rasvainen iho puuttuu), hän lisää, ja tutkimus osoittaa, että tietyt tanniinit granaattiomena uute auttaa pitämään talin tuotannon hallinnassa.

Kiitos natriumlauretsulfaatti, tämän vaihtoehdon neutrogena tulee karkottaa mitään kertyminen vasemmalle kuiva shampoo, hiuslakka, ja öljyt teidän päänahan. Muotoiltu kaikille hiustyypeille (jopa värjätyille lukot!), Sen paksut vaahdota saavat sinne syvälle puhtaan päänahan. Lisäksi se on suunniteltu olevan tehokas kerran-viikon käytön, joten voit käyttää go-shampoo loppuviikon. Vain kokeilla pesu kunnes löydät mikä toimii parhaiten jotkut ihmiset tarvitsevat päivittäin pesu, kun taas toiset voivat saada pois ohita useita päiviä, tohtori Krant sanoo.

Onko hiukset on suora, aaltoileva, kiertynyt tai tiukasti kietoutunut Tämä päänahan rauhoittava shampoo Christophe Robin hyödyntää luonnollisia ainesosia kaltaisia ​​jujube kuori ja kirsikankukka otteet-imeä liikaa öljyä, rauhallinen ärsytystä ja kosteuttaa päänahan. Paras käyttää päivittäin, tämä valo ja lempeä kaava jätä säikeet silkkisen.

Salisyylihappo jälleen tekee ulkonäkö tässä suosituksessa Dr. Tzu, huipputehokas ainesosa, joka kohdistuu oman öljyä rauhaset. Tämä shampoo voi auttaa hoitoon ihosairauksien, kuten hilse, psoriaasi, tai jopa taliköhnäihottuman, joten se on edelleen lempeä tarpeeksi käyttää herkälle iholle.

load...