8 parasta shampoot ja hoitoaineet kuiville hiuksille vuonna 2018

12 marraskuu 2018

Olemme sitoutuneet tutkimukseen, testaukseen, ja suositella parhaita tuotteita. Saisimme palkkiot ostoista käytyään linkkien sisältöä. Lisätietoja ourreview prosessi.

Se on ei-murskata-hiukset, joka puuttuu kosteutta todella tarvitsee vauhtia. Olipa etsivät tylsä ​​ja tasainen tai hauras ja vahingoittuneiden, kuivat hiukset tarvitsevat asianmukaista hoitoa tuntea ja näyttää parhaimmillaan. Lisäämällä shampoo ja hoitoaine duothat on muotoiltu erityisesti antamaan hiukset kosteutta se tarvitsee on helppo tapa tuoda hiukset henkiin.

load...

Kun etsitään kosteuttava hiustuotteita, on tärkeää kiinnittää huomiota omaan hiustyyppiset jotta lukot oikeanlaista apua. Tukka vaatii paksumpi, järeämpiä hoitoaine taas hienot hiukset tarvitsee shampoo tai hoitoaine thatdoesn't punnita harja alas samalla toimittaa sille nesteytys niin kipeästi tarvitsee.

Täällä löytääkseen parhaan shampoot ja ehdot korjaamiseen kuiva, väsynyt säikeitä.

Paras yleinen: Mauin Moisture Heal & hydraatti + sheavoita shampoo ja hoitoaine

Hiukset voi alkaa tuntea kuiva ja hauras monista syistä kuten sään, lämmön vaurioita, ja väritys. Koska hiukset heikkenee, se menettää luonnollisen kosteuden ja elinvoima, joten on parasta valita tuotteita muotoiltu korjata hiukset samalla lisäämällä kosteutta. Maui Kosteus tuotteet on valmistettu 100% puhdasta aloe vera mehua emäksenä mieluummin kuin vettä, jolloin hiukset ravintoa se tarvitsee. Maui Moisture Heal & Kaustinen + Shea Butter hoitoaine kaava on sekoitus sheavoi, kookosöljyä, ja Macadamia öljy syvä kunnossa hiukset ja korjata vahinkoja.

load...

Käyttäjät, jotka tarkistetaan tämän tuotteen mielestään auttaa tekemään värjätyille hiuksille pehmeä ja jopa vähentää split päättyy. Yhdistä se Maui Moisture Heal & Kaustinen + Shea Butter shampoo saada täyden kosteuttava ja ravitseva.

Paras apteekki: L'Oréal Paris Elvital satunnaisia ​​öljy ravitseva shampoo

Vaikka kukaan ei halua hiuksiaan tai päänahan näyttää rasvainen, lisäämällä öljyt kuiviin hiuksiin on tärkeää pitää sitä sammutettua. Theadded kevyt nesteytys ravitsevat säikeet tekemättä hiukset näyttävät rasvainen. L'Oréal Paris Elvital ylimääräinen öljy ravitseva shampoo on muotoiltu kukka öljyä ja kamelia tehdä hiukset kiiltävät ja sileät.

Yhdistä se sen kumppanin, L'Oréal Paris Elvital ylimääräinen öljy ravitseva hoitoaine, jotta siitä tulisi vieläkin ylellinen tunne jälkeinen suihku. Tarkistaja joka käyttää molempia tuotteita kommentoi valkaisun jälkeen, niiden hiukset alkoivat tuntua oljen mutta edullinen apteekki kaksikko vei sen takaisin elämään.

load...

Paras karkea hiukset: Redkenin kaikki pehmeät shampoo kuiville hauraille hiuksille

Nimi kertoo kaiken. Tämä kokeiltu ja todellinen klassikko shampoo luotiin nimenomaan tehdä kuivat hiukset pehmeät ja kiiltävät. Argan öljy auttaa hiukset näyttävät uhkea taas soijaproteiinia parantaa hiusten kehoon ja äänenvoimakkuutta niin näytät vain käveli tosielämän karva kaupallinen. Yhdistä se kanssa Redken All Soft hoitoaine jopa terveempiä hiukset.

”Olen nähnyt huomattava ero minun split päättyy. En koskaan luotettu kampaajalle, kun hän sanoi mukavampi shampoo auttaisi hiukset, mutta olen nyt uskovainen. Se on pehmeämpi, vähemmän tasainen, ja [on] vähemmän split päättyy ”, sanoi eräs arvostelija.

Paras pitkät hiukset: Carols Daughter musta vanilja kosteutta & shampoo

Pitkät hiukset voivat taipumus saada todella sekava ja kuiva, jos et hoitaa sitä juurista kärkiin. Kuiva, hauras päät voidaan yleensä jakaa ja katkaista, mikä aiheuttaa epätasaisen pituus ja näennäisesti kasvun hidastumisen. Siksi pitää pitkät hiukset sammutettua mahdollisimman On tärkeää lisättäessä kiiltoa voi tehdä se näyttää terveempiä. Joululauluja Tytär Musta Vanilla kosteuttava & Shine kosteuttava hoitoaine toimii detangler sekä hoitoaine, joka auttaa pitämään hiukset hallittavissa ja pehmeä.

Lue myös:

Se on muotoiltu biotiini auttaa pitämään hiukset vahva, jotta se ei snap ja se painoton riitä, että se ei tee pitkät hiukset raskasta ja veltto. Yksi arvioitsija ihmetteli, että se toimii paremmin kuin ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita he yrittivät ja todella infuusiona heidän paksut hiukset ylimääräisiä kosteutta.

Pariliitos Carols Daughter hoitoaine kanssa Carols DaughterBlack Vanilla kosteuttava & Shine sulfaattia shampoo vieläkin kosteutta pakkaus etuja.

Paras lempeä: gliss hiukset korjaus ultra kosteutta asetettu shampoo ja hoitoaine

On hetkiä, jolloin me kaikki stressaantunut. Ja aivan kuten mielesi, hiukset voi tuntea samalla tavalla. Ylityöllistettyjä, stressaantunut hiukset tarvitsevat tuotteita, jotka ovat hellävaraisia ​​pitää hiukset ravittu. Tämä Gliss shampoo ja hoitoaine Duo on muotoiltu korjaten kuivat, vaurioituneet hiukset sisäpuolelta keratiini-19 kompleksi. Keratiini toimii bond rikki hiukset ja suojella sitä lisää vahinkoa. Eräs arvostelija sanoi, että se pelasti hänen hiukset aiheuttamia vahinkoja liikaa väritys. Se antoi heille shiner, terveemmän ilmeen ja hajuja uskomatonta.

Paras tukka: Ouidad curl sammuttaja kosteuttava hoitoaine

Mistä tahansa hiustyyppiset, tukka tarvitsee eniten kosteutta. Siksi syvä hoitavia, hiuksiin jätettävä hoitoaine, ja yhteistyö pesee ovat niin tärkeitä. Jokapäiväisessä kosteuttava hoitoaine, Ouidad Curl Quencher kosteuttava hoitoaine on kokeiltu ja totta suosikki. Se on tehty pitää kiharat kosteutettu, pomppiva, ja määritellään kuormittamatta niitä alas. Ja suurempi koko on pullo sopii kaikille, joilla paljon hiuksia huolehtia.

Formuloitu merileväuute ja vehnä aminohappoja, hoitoaine auttaa tiivistämään hiusten orvaskesi pitää se etsii sileä ennemmin kuin kihara, lukitus kosteutta. Soveltaa sitä kohdissa kun suihkussa, pinnoite hiukset tyvestä kärkeen samalla tasaisesti levittää sitä kautta laaja hammas kampa varmista jokainen säie on peittynyt ennen huuhtelua se pois muutaman minuutin kuluttua.

Voit myös repiä pullon theOuidad Curl QuencherMoisturizing Shampoo täydennystä kippurassa hoitoa.

Paras värjätyille hiuksille: Pureology Hydrate shampoo

Yhtä helppoa ja saatavilla kuin väritys hiukset on tullut eri vaihtoehtoja, kuten kotona kaavat ja osittain läpäisevä väriaineet, tällaisia ​​kemiallisia prosesseja yleensä todella kuivat hiukset pois. On tärkeää valita tuotteita suunniteltu värjätyille hiuksille paitsi pitää värin kirkas ja vilkas, mutta antaa hiukset ainekset se tarvitsee pysyäkseen terveenä. Tämä tuotemerkki on luotu parantamaan värjätyille hiuksille käyttäen puhtain ainesosia ja ei sisällä lisättyä sulfaatteja. Pureology Hydrate shampoo käyttää jojoba, vihreää teetä, ja salvia vaatimassa hiuksiin strippaus väriä. Voit liittää tämän shampoo thePureology Hydrate hoitoaine mahdollisimman nesteytys.

Se on myös muotoiltu rentouttava aromaterapia sekoitus ylang ylang, bergamotin ja patchouli tuoksuja, joten voit muuntaa suihkusta spa muistuttavan kokemuksen.

Paras tasainen hiusten: aveeno Nourish + Volumize kevyt shampoo

Se on helppo painaa hienot hiukset alas ja yrittää pitää sen sammutettua. Hakeminen paksu hoitavia näyttää ilmeinen ratkaisu, mutta lisäämällä raskaiden tuotteiden, hiukset voi lopulta etsivät eloton.

Sen sijaan, etsiä tuotteita, jotka edistävät määrä ja kosteutta. Aveeno Nourish + Volumize Kevyt Shampoo on muotoiltu brändin Active Naturals Vehnä Complex antaa hiusten kehoaan ravitseva hiukset pitää se tasoittaa ja sammutettua. Arvostelijat väittävät, että se on hienoa tasoittaa karkeutta ja rauhoittava kuiva päänahka talvella liikaa. TheAveeno Nourish + Volumize Kevyt hoitoaine on myös muodostaa parin shampoo.

load...