8 pubic hiuslakkausta ja hoitotyökalua 2018

14 marraskuu 2018

Häpykarvat parranajon vaatii enemmän kuin poimien samoja tuotteita voit käyttää muita osia kehosta. Tämä herkkä ja herkkä alue on altis kaikki ei-toivotut, yhteinen sivuvaikutuksia käyttämällä partakoneen. Unohtaa käyttäen halpa kertakäyttöinen partakone ja säännöllinen partavaahtoa. Jos haluat sileä iho, vähemmän naarmuja ja kuoppia pitkäikäisempiä tuloksia, tarvitset oikeat työkalut.

GiGi Ei Bump parranajogeeli

Se greatfor häpykarvat shavingwithmicrobeads, salisyylihappoa, ja pajun kuorta ote auttaa välttämään punaisia ​​parranajo kuoppia. Aloe lehtiä mehua, glyseriiniä, ja kamomilla kukkaisuute ovat myös geelin rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Geeli on melko selvä eikä vaahdota joten sinun on helpompaa nähdä tarkalleen missä olet parranajon. Tämä on erityisen hyödyllistä luoda suoria bikinit linjat, joten kiitorata tai laittamalla mallit, kuten sydämen tai nuolella.

load...

Vertailla hintoja Amazon

Taidetta parranajo, partavaahtoa miehille

Mieheni, joka on erittäin paksut kasvojen hiukset, kokeillut tätä tuotetta. Hän ei vain voi ohittaa päivä parranajo kasvonsa, hän näytti hänellä oli kasvojen. Hän myös on kanssani samaa mieltä, että se on paras partavaahtoa hän koskaan yrittänyt (lue arvostelu).Kun tuote tarjoaa ajotuloksen ja jättää ihon hehkuva, voit nähdä, miksi se tekisi hieno voide partavaahto bikinialueen.

He tekevät kolme erilaista tuoksua oikeilta eteeriset öljyt: laventeli, santelipuu, ja sitruuna. Niillä on myös valtameren merilevä ja Hajusteeton, kuten Kuvassa.

Partavaahto

load...

Pieni määrä levitetään ensin ennen partavaahtoa tai geeliä. Parranajovoide öljy luo esteen partakoneen ja ihoa, joten se on helpompi terän liukua. Luisto sijasta vetämällä tarkoittaa makingfighting yhteisiä ongelmia helpommin puuttua ajaes- häpyluun alueella - kuten ärsytystä, punoitusta ja ihoärsytystä. Hyvä tuote on ohut, jotta ei liian tukkia partaveitsi ja kosteuttaa ihoa.

Philips bikinit täydellinen deluxe

Bikini Perfect Deluxe on tosissaan hoito että pystyy ajella tai leikata hiukset märkänä tai kuivana kuusi liitetiedostoja, kuten tarkkuustrimmeri, tarkkuus kampa, ja mikro parranajokone. Rakastamme että tämä langaton järjestelmä voi käyttää tai suihkussa ja on noin 60 minuuttia ajoaika olisi ladattu täyteen.

Lue myös:

Miesten ruumis rinnekoneita parranajokoneet

Kaverit, jos parranajo sukupuolielimiä on teidän suunnitelmat, et halua ottaa säännöllisesti partakoneen heille. Sen sijaan käyttää henkilökohtaista elin trimmaaja jonka avulla voit hallita pituus parranajo hiukset alas kokonaan tai leikkaus pituus, ilman suuria riskejä Palojen tai koloja.

load...

Me rakastamme, että näitä työkaluja voidaan käyttää muihin kehon osiin, jotkut voidaan käyttää sekä märkä- että kuiva ja on vaihtoehtoja trimmaamiseen hiukset alas edullinen pituus.

Ingrown hiukset taistelija kuten yleensä ihon

Kuoppia ja ingrown karvat ovat kaksi isoa tärkeimmät huolenaiheet jälkeen häpykarvat parranajon. Pitää tuotteen käsi käyttää kuin säännöllinen osa parranajon rutiini auttaa estämään tai vähentää kuoppia. Ja jos et halua käyttää sitä usein, voit käyttää sitä, kun sitä tarvitaan, ja ongelman ratkaisemiseksi välittömästi.

Suuri suosikki on Tend Skin (lue arvostelu), nimenomaan tehty auttaa taistelussa ruma punoitusta ja pitää ihon sileäksi. Aivan varmasti pitää kaikki kolahtaa taistelija (mukaan lukien kaikki käytetyt tuotteet parranajoon) ulkopuolelle kehosi vain.

Schick leikata tyyliin

Monet ihmiset tekevät yhdistelmä leikkaus ja parranajo tällä alueella, yleensä ei vain yhtä tai toista. Schick Trim tyyli tekee molemmat näistä työpaikoista kaksi työkalua yhdessä.

Yhtäällä on partaveitsi, toinen on paristokäyttöinen vesitiivis trimmeri säädettävällä kampa trimmata eripituisia. Se on edullinen ja Schick täyttökasettia varten partaveitsi voi helposti löydettävissä lähes joka apteekki.

Ayate pesulappu

Mieto hilseily auttaa pääsemään eroon kuolleet ihosolut, on suorempi parranajon ja auttavat välttämään ingrown karvat auttaa hiukset edelleen siihen asti, kun kasvaa. Ayate pesulappu on valmistettu luonnonkuiduista agave kasvi.

Pidämme siitä, että se on enemmän homesuojattu kuin loofahand voidaan käyttää yksin tai suosikki Body Wash. Heittää kanssa muusta pyykistä jotta se pysyy puhtaana.

load...