8 NO rentouttava mustat hiukset

12 marraskuu 2018

Suurin osa mustia naisia ​​suoristaa niiden TRESSES kemiallisin keinoin, yleensä soveltamalla relaxer. Jos haluat suora kampaus, joka on relaxer antaa sinulle tämän vaihtoehdon ilman huolestuttavaa, että hiukset palautuu sen luonnostaan ​​kihara / kinky tekstuuri jos jää kiinni ulos sateeseen tai haluavat uida. Getting relaxer tehdään salonki, käsissä ammattilainen luotat, on paras tapa edetä tässä prosessissa. Eri syistä, jotkut naiset soveltaa relaxers kotona. Jos haluat mieluummin tehdä sen itse, varmista, että voit välttää nämä rentouttava no-no: n!

Sampoolla ennen

Ennen avaamista että relaxer Kit ja miksaamisessa kemikaaleja, kysy itseltäsi kun oli viimeinen kerta, kun shampoolla hiukset. Puhdistukset tai jopa kostutus hiukset ja päänahka ennen rentoutua johtaa polttava, kun kemikaaleja käytetään. Tämä johtuu siitä, päänahka ei ole ollut riittävästi aikaa "levätä" mistä sikäläiset viime shampoo. Ei ole väliä mitä säännöllinen puhdistus rutiini ei, älä shampoo hiuksia vähintään viikkoa ennen relaxer sovellus. Että merkinnän, tähän sisältyy naarmuuntumista päänahan ja / tai kyseenalainen käytäntö "nosto hilsettä." Toisin sanoen, kun tiedät relaxer on teidän lähitulevaisuudessa, jätä päänahan täysin yksin.

load...

Unohtamatta detangle

Jotta relaxer toimii toivotusti, se tarvitsee tavoittaa kaikki uuden kasvun tai kaikki hiukset, jos tämä on neitsyt sovellus. Kemikaalit eivät voi koskea kaikkia alueita, jos siellä sotkeutumista tai matoille. Nyt tämä ei ole aika suorittaa intensiivisen Detangling istunnon paljon vetämällä ja tempoi - joka ärsyttää päänahan ja aiheuttaa polttaminen. Sen sijaan työn kautta uuden kasvun sormilla ensin. Voit kokeilla tätä iltana teidän Touch-up niin, että päänahka on mahdollisuus levätä. Jälkeen lempeä sormi Detangle käyttää laaja-hammas kampa toimimaan vain hiusten läpi. Pysy pois päänahan mahdollisimman paljon. Kampaa läpi aina päihin, mutta eivät ylitöiden osio. Detangle ja siirtyä eteenpäin.

load...

Työskentely Big pääluokat

Kuten detangling, relaxer voi kattaa kaikkia aloja, kun työtä suurissa erissä. Sinun pitäisi toimia nopeasti, mutta perusteellisesti. Käytä takapäässä tiuha kampa varovasti erilliseen osaan; eivät luo osia. Käytä vain kampa nostaa osiin, jotta voit hakea relaxer uuteen kasvuun. Jos hiuksesi ovat detangled, sinun ei pitäisi olla ongelma erottaa pieniä osia 1 tuuman alueilla.

Lue myös:

Päällekkäiset kemikaalit

Tämä on yksi tärkeimmistä ongelmista välttää, mutta se on myös yksi vaikeimmista saada oikeutta. Vaikka rajaviivaa uuden kasvun ja aiemmin rento hiukset voi olla itsestään selvää, se on silti vaikea olla yhtä tarkasti kuin voit saattaessaan relaxer vain siirretään uuteen kasvuun. Jos rentoutua ilman apua, se on erityisen vaikea välttää overprocessing takana osa pään. Ei vain sinun pitäisi värvätä apua touch-ups, sinun pitäisi yrittää käydä ammattilainen ja aina kun mahdollista.

Kampaus Relaxer Through

Osa rentouttava prosessin tasoitus kemikaalit hiuksiin. Tasoitus, ei kampaus. Silti jotkut naiset vaativat haravointi kampa kautta hiukset, koska ne rentoutua sen. Tämä voi johtaa vakaviin rikkoutumiseen. Vain sormilla tasoittaa kemikaalien päälle TRESSES.

load...

Leaving kemikaalien liian kauan

Tämä on toinen yhteinen mistakeand yksi, joka on helposti kierrettävissä. Kukin relaxer Kit antaa aikaa suosituksia, ja sinun tulisi noudattaa niitä. Jättäen hiukset prosessin ajaksi lyhyempi suositeltua on parempi jättää relaxer pidempään kuin mitä. On ajastin kätevä; tämä ei ole oikea aika eyeball kellon.

Ei käyttäen neutralizer

On syy ostat relaxers laatikkoon: kaikki tarvittava olisi sisällytettävä. Tärkeämpi kuin hoitoaine tai sekoitustikkua on neutraloiva shampoo. Et voi käyttää tavallista shampoota lopettaa rentouttava prosessi. Jos et, odottaa suuria murtumia ja hiukset jäävät tulevina päivinä ja viikkoina. Neutralointiainetta pysäyttää relaxer jatkamasta työtä hiukset ja olennaisesti syö läpi. Yksi kysymyksistä jotkut naiset kohtaavat on, että pieni pullo neutraloivat shampoo ei riitä pitkän ja / tai paksut hiukset. Jos rutiininomaisesti rentoutua kotona, tee itsellesi palvelus ja ostaa erillisen pullon tuotteen paikalliseen kauneus tarjonnan.

Hyppään hoitoaine

Kun relaxer ja neutraloivat shampoo ovat täysin huuhdellaan pois, älä ohita kriittinen vaihe ilmastointi. Valmistelemme TRESSES paikkoja korostaa niitä, ja ne on palautettu ja kohdellaan hyvin jälkeen rentouttava. Sinun on todennäköisesti pieni pullo tai paketti hoitoaine oman relaxer Kit, mutta vapaasti soveltaa enemmän mitä on käsillä, mukaan lukien syvä hoitoaine.

load...