8 vinkkejä suuri kampaus luonnollisesti kiharat hiukset 2019

11 marraskuu 2018

Luonnollisesti tukka tarkoittaa, että olet todennäköisesti kärsineet kihara päivää ja muutama huono aliarvostusta. Olet ehkä yrittänyt suoristaa hiukset aflat rautaa tai yrittänyt mennä lyhyt ja halusi et ollut. Tukka on hankala, mutta oikeilla vinkkejä, tuotteiden ja tyyliä, jokainen nainen voi oppia omaksumaan ne kiharat!

On olemassa muutamia temppuja agreat luonnostaan ​​kihara kampauksen. Voit käyttää hiukset lyhyet, jos haluat, tai saada afew otsatukka leikattu, ja sinun ei tarvitse mennä curl asiantuntija. Salaisuus kaiken tämän piilee saada suuri hiustenleikkuun.

Valita hyvä tyyliniekka

Vuosien ajan olen neuvonut naisia ​​tukka löytää stylisti, joka on erikoistunut leikkaus tukka. Entinen hiusmuotoilija kerran kuiskasi minulle pikku salaisuus: jos stylisti on luonnostaan ​​kiharat hiukset, hän on menossa tietää paremmin kuin suora tukka stylisti miten leikata tukka.

load...

Se ei yksinkertaisesti ole totta mukaan New Yorkissa stylisti ja kirjailija, Eva Scrivo. Hän kirjoittaa kirjassaan "Eva Scrivo kauneuden", että hyvä tyyliniekka tulee olemaan taitavia leikkaamalla kaikki tekstuurit ja hiustyypeille. "Paras tapa löytää hyvä stylisti on lähestyä joku jonka hiukset ihaillen ja on samanlainen rakenne kuin omasi", sanoo Scrivo.

Pitkä trumps lyhyt

Vaikka on olemassa muutamia tosi "säännöt" kauneuden, tukka lähes yleisesti taipumus käyttäytyä paremmin, jos se saa pitenevät. Tämä johtuu siitä, pidemmät hiukset painaa alas kiharat mikä vähentää "homo".

Ja kuitenkin on olemassa piste, jossa pitkät hiukset voi olla liikaa painoa kiharat. Säännöllinen trimscan pitää pituus täydellinen valikoima löytää tasapaino liikaa homo ja liian vähän äänenvoimakkuutta.

load...

Mutta voit mennä lyhyitä

Muistan kun actressKerri Russell katkaisi hänen tunnetusti pitkä, kihara lukkiutuu "Felicity" ja yleisö meni ballististen? Osoittautuu Russell oli uhri todella huono hiustenleikkuun (vaikka hän teki nauttia siitä).

Tukka voi todella upealta lyhyt, edellyttäen saat oikean leikata. Temppu on leikkaus tai razoring erissä kerrosten ja harvennus hiukset, joten se ei tullut valtava fluff pallo. Jos haluat mennä lyhyempi youcan. Itse löydät runsaasti inspiraation fromwomen joilla on kaunis lyhyet, kiharat hiukset.

Noista otsatukka

Toinen yleinen väärinkäsitys kiharat on, että et voi nauttia otsatukka. Lukuun ottamatta Super tukka, melkein jokainen nainen voi pukeutua otsatukka. Vaikka lyhyet kiharat otsatukka voi näyttää hieman päivätty, Scrivo ehdottaa, että pyydät stylisti leikata muutaman kasvojen kehystys lonkeroita joillekin pienille kerroksiin.

Hän ei suosittele, mitä hän kutsuu "mall bang" look. Silloin olet suoristaa otsatukka ja jättää loput hiukset kihara. Silti, muutamia vinkkejä onhow puhaltaa kuivaa otsatukka, ne voivat näyttää hyvältä kiharat.

load...

Kerrokset ovat paras ystäväsi

Kerrokset voivat todella tehdä ero tukka. Stylisti Nick Arrojo ehdottaa leikkaamalla pitkiä kerroksia, jotta kiharat liikkua. "Haluatko kiharat olla täynnä kevään ja elämän", hän sanoo.

Koska se on niin tärkeää "muotoilla" tukka, stylistit usein razor tai saksia leikata tukka, kun se on kuiva. Meillä on ehdottomasti tekniikka muotoiluun tukka.

"Todennäköisesti yleisin virhe, että stylistit tekevät tukka vetää jokaisen lohkon liikaa ja venyttämällä sitä leikkauksen aikana, vain huomatakseen, että muoto näyttää hyvin erilainen kuin mitä oli tarkoitus kun kiharat toipua. 'Salaisen' luomaan kauniita ja tarkkoja kiharat on leikata hiukset hyvin vähän jännitystä. Jokainen kokenut ja osaava stylisti tuntevat tämän" Scrivo kirjoittaa kirjassaan.

Jos stylisti vetää liikaa hiukset, pyydä heitä muokata hieman vähemmän jännitystä.

Lue myös:

Lisäksi, jos käytät hiukset kihara ja anna sen kuivua, Scrivo suosittelee kerrot stylisti, jotta hän voi pitää kerrosten päälle pään pidempään. Miksi? Tukka ilma kuivuu tiukempi kuin se olisi, jos puhaltaa kuivaa sitä päivittäin käyttäen diffuusori. Tämä pieni sopeutuminen oman elämäntavan voi olla suuri vaikutus.

Älä pelkää partaveitsi

Razor voi pelkoa sydämiin jokainen nainen, olipa hänen hiustyypeille. Siinä on jotain siitä, miten se toimii hiukset joka näyttää epäterveellistä, joten se voi olla hieman jännittää. Silti Scrivo vaatii, että käsissä taitava ammattilainen, partakoneen voisi antaa sinulle "paras haircut elämäsi." Se on oikeastaan ​​aika nerokas vähentämään raskaus tukka ja voi tehdä ihmeitä kaatamaan fluff.

Miten tyyli tukka

Kun oikea leikkaus, tyyli tukka voi olla helppoa. Jos Blow Dry hiukset, muista käyttää diffuusorin. Kuitenkin paras mitä voit tehdä on antaa niille kiharat kuivua. Yksinkertaisesti kuppi ja purista taipuneet kämmenelle 15 minuutin välein, kunnes hiukset on kuivunut.

Muista myös, että kaikki tukka tarvitsee intensiivistä kosteuttavaa. Ole tietoinen tuotteita, jotka sisältävät alkoholia, joka voi kuivua kiharat, ja syvä ehto kerran viikossa. Jos kiinnittää huomiota näitä pieniä asioita, näet suuria parannuksia eikä häiritsee ylimääräinen häly (tai kihara).

Jotkut tyylit näyttävät paremmilta sinulle

Naiset tukka voi hurvitella että jotkut kampaus yksinkertaisesti näyttävät paremmilta kiharat kuin he tekevät kukaan muu. Ottaa romanttinen updo, esimerkiksi. Kuva, joka tulee mieleen, jossa nuo kaksi sanaa on kasa kiharat vedettävä takaisin ja ylös. Lisää muutama lonkeroita (menemättä liian pitkälle 80-luvulla), ja se on upea.

Puoli-up, puoli-alas kampauksen on myös hyvin romanttinen ja näyttää hyvältä tukka. Voit myös enjoybig, joustavat kiharat, mutta silti ehkä suuri piipullisesta curling rauta vetää se pois.

Voit siirtyä suoraan

Jos haluat olla suorat hiukset, sinulla on muutama vaihtoehto. Voit saada ammatti blow-out super suorat hiukset tai aaltoja, tai voit kuivaa hiukset suoraan ja sitten kiinteän rauta se.

Ajatellut jotain hieman pysyvää? Voisit kokeilla controversialJapanese tai Brazilian hoitoja Suoristus. Ja jos olet todella rohkea, tee-se-itse, ja tiukka käteisellä, voit jopa suoristaa omat hiukset kotona käyttäen permanentti ratkaisu. Muista tutkia tätä huolellisesti, ennen kuin yrität sitä, vaikka.

Hyväksyvät nuo kiharat

Vuotta sitten, kovimpia York Timesfeatured kieli poskessa kommentointia tukka otsikolla "Making Waves ilman Anteeksipyyntö". Artikkelissa kirjoittaja Judith Newman tutkii hänen rakkautensa / viha hänen luonnostaan ​​tukka.

Hän rakastaa sitä, koska, kuten hän kirjoittaa, se on silmiinpistävää osa hänen identiteettiään ja (muista, tämä on kieli poskessa) "joiden tukka saa minut pitempi, enemmän kirjallisuuden ja parempi sängyssä." Hän ei aina rakastamaan sitä, koska muu maailma ei aina samaa mieltä hänen kanssaan. Vuonna kihara tukka tytön maailmaan, joskus se näyttää kaikki kuolee mennä suoraan.

Totuus on, sinun tulee käyttää tukka niin kuin haluat. Ehkä joskus suorista se ja joskus antaa mennä luonnollista, se on valinta teillä.

Ei kaikki naiset haluavat suorat hiukset. Eivätkä kaikki kaverit rakastavat suorat hiukset. Kuten Newman kirjoittaa theTimes, hän sai hiukset suoristettu varten lehtiartikkelin ja hänen miehensä vihasi sitä. ”Jos ulkoasua he olivat lähdössä oli tylsää Suburban kotiäiti, he onnistuivat”, hän sanoi. Newmanin kiharat ovat kaikkea muuta kuin "esikaupunki."

Tukka on todella seksikäs hiukset. Voit oppia rakastamaan sitä ja selvittää paras leikkaus ja tyyli oman lukot tai voit taistella sitä, joka haluaa, että olet syntynyt suorilla, sileät vapaa TRESSES. Silti mielestäni kaikki naiset syntynyt suorat hiukset, jotka haluavat kiharat! Olemme usein kateellisia mitä meillä ei ole, niin syleillä mitä annettiin, ja se näyttää fabulous.

load...