Asiantuntijavihjeet miesten ja naisten karvatiloille

14 marraskuu 2018

Vahaus häpykarvat voi tarkoittaa kaikenlaisia ​​things- alkaen puhdistamisesta puolin päästä eroon kaiken. Yhdessä ottaen ja jättää hiukset juuri haluamaasi autamme sinua DIY suuntiin miten vähentää kipua, löytää puhtaan salonki, suuri vaha teknologian, suunnittelu neuvoja ja sukupuoleen liittyviä vihjeitä.

Tyylit naisille

Siivota? Entä se kaikki mennyt? Haluatko vähän tai kaiken sen pois, on monia bikinit tyylejä valita. Ja pidemmälle, hiukset haluat vasemmalle voidaan myös räätälöidä.

Säännöllinen, täydellinen, ranskan, Hollywood ja brasilialainen bikini vahat ovat joitakin Halutuimmat ja yhteiseltä nimeltään tyylejä. Muista, voit aina luoda omia tyyli mieltymysten.

load...

Miten vaha bikinirajaa

Tahansa teknikko, joka tietää, mitä he tekevät käytöt ainakin kovaa vahaa koska se on täydellinen karkeat hiukset kuin vuonna bikinialueen. Se menee paksumpi kuin pehmeä vaha ja 'kutistua' kietoo hiukset se kovettuu, jolloin hiukset tulevat pois helpompaa ja tuloksena on vähemmän kipua.

Jos haluat säästää rahaa, meillä on hyviä uutisia: Voit poimia pitovoidetta paikalliselta Kosmetiikkamyymälä tai saada sitä verkossa. Ja vielä parempaa, meillä on ohjeet siitä, miten voit vahata bikinirajasta kotonaan. Se on hieman hankalampaa käyttää kuin pehmeä vaha, mutta ihastut tuloksia!

Paras Wax & Kits

load...

Jos olet valitsevat tee-se-itse vaihtoehto Kokosimme alkuun tuotteita ja sarjat, jotka voivat puuttua bikinit hiukset. Ei, sinun ei välttämättä tarvitse pulittaa paljon rahaa tai ostaa erikoislaitteita. Voit käyttää yhtä pakki joka maksaa saman verran kuin tavallinen ammattilainen bikinit vaha tehdä useita karvanpoisto istuntoja kotona.

Miesten bikinit ja Brasilian vahaa

Tyylit miehille

Teillä valintasi liikaa. Saatat yllättyä kuinka suosittu tämä palvelu on miehille. Oppia joitakin yhteisiä tyylejä miesten bikinit vahat ja mitä ne merkitsevät poistaa hiusten vyön alle.

Lue myös:

Brasilian Vinkkejä

Brasilialainen vaha lähtee lähes kaikki hiukset takaa ja edessä, joskus jää pieni kaistale tai kolmio. Jos uskallat saat tämän tyyppisen, sinun täytyy saada se tehdään ammattimaisesti. Tämä ei ole oikea aika säästää rahaa ja yrittää ratkaista se itse kotona.

load...

Koska se poistaa paljon hiuksia herkillä bikinialueen, on olemassa tiettyjä asioita, sinun pitäisi tehdä ennen ja jälkeen hoitaa oman Brasilian. Näitä vinkkejä voi käyttää mihin tahansa bikinit vaha minimoimaan haittavaikutuksia, kuten kipua, ärsytystä, kuoppia ja ingrown hiuksia.

Miten löytää paras vaha teknologian

Jos olet päättänyt maksaa vahaa, sitten tietenkin, haluat parhaan paras. Sinun ei välttämättä tarvitse maksaa alkuun dollarin saada parhaan mahdollisen. Näin löytää craftiest tech omalla alueella, joka tekee olosi mukavaksi, on olo vähiten kipua ja tarjota juuri haluamasi tyyli.

Etsi puhdas salon

Valitsevat ammattilainen tekemään työtä vahaus bikinit, ei tule ilman mahdollisia ongelmia. Haluat varmistaa Salon tai kylpylä ja teknikko menet on pitää se puhtaana, suojaavat sinua saamasta tartuntaa, tai vielä pahempaa, sairaus. Joitakin yksinkertaisia ​​merkkejä voi auttaa nähdä, jos ne ovat laittamalla turvallisia ja terveellisiä ennen voittoja.

Jäitä kipu

Totta puhuen, vahaus bikinit alue on erittäin herkkä alueen ja ei tule ilman jonkin verran epämukavuutta (lue: kipu). Onneksi on olemassa helppoja tapoja ottaa auts tekijä alas pari pykälää ja tekevät tästä kokemuksesta siedettävämpää onko teette tämän itse näkeminen tai ammattilainen.

Mitä hakea Lähes Kivuton Wax

Designs

On enemmän kuin vain poistaa karvat. Jos pidät dramaattista tai haluavat jotain erilaista voit saada sen suunniteltu eri muotoja, värejä ja jopa jalokiviä. Jotkut näistä luomuksia voidaan tehdä itse. Miten tuo uuden merkityksen suunnittelija bikinit?

load...