Barbershopin miesten hiusleikkuut - sävy 2019

15 marraskuu 2018

Olen aina nauttia työskentelee Anthony - hänellä on suuri pää hiukset ja on aina valmis kokeilemaan jotain uutta. Tämä on pitkä flattop, viistetty # 1 terä sivuilla ja takana, lyhyeen on kruunu sujuva siirtyminen pidemmän edessä. Niskassa kapenee tiukka ja viimeistelty partaveitsellä ääriviivat. Olen tyylistä tämä hiustyyli käyttäen Grantin Pomade. Tämä hiustyyli voi olla melko korkea ylläpito hiustenleikkuun koska se vaatii tyyli joka aamu ja usein matkoja parturi säilyttää muodon aliarvostus.

Kuihtuneet Pompadour

Ben työskentelee aggressiivisesti lyhyt Pompadour hiustyyli (tai haalistunut Pompadour). Nämä vaatteet, otimme puolin ja iholle käyttäen 00000 terää (tiukimmat kotiparturia terä saatavilla). Hiukset leikataan ihoa noin puoli päin päähän ja nopeasti häipyi huomattavan pitkän päälle (noin neljä tuumaa). Jos hiukset ovat kammattu suoraan alaspäin, ei olisi havaittavissa rajalinja ja paljon sekoittaminen saavutetaan muotoilu. Hiukset puhallettiin kuivaksi ja tyylistä MENSDEPT. Microtech.

load...

Ivy League

Brandonin rocking mitä aion nyt virallisesti soittaa allekirjoitus leikata. Lyhyellä Ivy League (se on tavallaan "sotilaallinen rockabilly"). Sivuilla ja takana leikataan aggressiivisesti tiukka sivuilta avoimella klipperi terä. Tietenkin, niskassa on valmis puhtaalla kartio ja suora partakone kaulan ajon. Alkuun on jäljellä enää (noin kolme tuumaa). Brandonin noin yhdeksän ja puoli senttiä pitkä, joten ei tarvitse leikata liikaa päällä on plus koska en todellakaan pääse, että korkea. Muotoilua varten, käytimme Woodyn Pomade lisätä valvontaa ja kiiltoa.

Tiukka kartio

Tämän haircut, kysyin, ”niin mitä aiomme tehdä tänään?” Hänen vastauksensa oli, ”mitä luulet näyttää hyvältä.” Rakastan sitä, kun asiakas sanoo. John on paksut, tummat hiukset - sellaista, joka näyttää hyvältä aggressiivisesti tiukka kartio. Asia pidän tästä tyypistä leikkaus on kontrastia saat välillä päänahan altistumisen sivuilla ja pidempi päälle. Häipymäajastin tehtiin vapaalla kädellä kanssa 000 terän kun alkuun leikattiin noin 3 tuumaa pitkä - voit todella nähdä välistä kontrastia häivyttää ja pitempään alkuun. Me tietenkin teki puhtaan kartio takaisin ja valmiiksi leikattu yksityiskohtaisesti sitä partaveitsellä. Muotoilu tehtiin Woodyn Clay antaa voimakkaan pidon ja kiillon.

load...

Pompadour

Nautin todella työstää Kyle - hänellä on suuri pää hiukset ja hän on aina avoinna ehdotuksia. Sillä tämä klassinen Pompadour, menimme tiukka sivuilla ja takana (käyttämällä useita 1 terä ja vapaalla tekniikalla). Hiukset on nopeasti kapeneva merkittäviksi pituista yläpuolella (kammattu alas, edessä laskisi selvästi alle kulmiaan). Perinteinen pompadour muotoilu saavutettiin isku-kuivaamalla edessä ylös ja takaisin lisätä kahdessa pomade käytettiin kiiltoa ja valvontaa. Pidän tästä leikata, koska se tarjoaa joitakin tyyli vaihtoehtoja - se voi olla kulunut kuin Pompadour (kuten kuvassa) tai erosimme sivuun ja kuluneita entistä konservatiivinen ilmeen.

Lue myös:

Masennus Era kartio

Tämä hiustyyli tein Lucas on kutsuisin masennus aikakauden tyyli haircut (tai aggressiivisesti lyhyt Pompadour). Nämä vaatteet, hiukset on haalistunut piukka alhainen sivujen ympäri ja takaisin ja nopeasti sulautuu huomattavan pitkän päälle (Lucas' tapauksessa noin viisi tuumaa). Nämä vaatteet, sekoittaminen todella tulee tyyli. Jos olit kammata tyyliin suoraan alaspäin, se muistuttaisi kulhon leikata. Pidän todella jyrkkä kontrasti ihon tiukka puolin ja pituuden päälle. Parittaa tätä joidenkin farkut, valkoinen paita, ja laiha musta solmio ja olet kultainen. Haittapuoli tyyli on, että tuote on velvollinen pitämään muotoilu ja tyyli todellakaan voi olla kuluneet alas.

load...

Modifioitu pompadour

Olen leikkaamalla Patrickin hiukset lukion jälkeen ja se on ollut hauskaa katsella häntä kasvaa komea kaveri hän on tullut. Tietysti hänellä on suuri kasvot, mutta myös suuri pää hiukset tämän modifioidun Pompadour. Käytimme 000 terä sivuilla ja takana, ja lähti etenemään lyhyt korkealle pään, jättäen rajaviivaa lyhyiden sivujen ja pitkä top (rivi häviää tyyli). Alkuun on noin neljä tuumaa pitkä ja tyylistä MENSDEPT. Microtech. Tietenkin, realistisesti, tuon kasvojen Patrick voi hangata juuri mitään tyyliä ja näyttää hyvältä.

Klassinen kartio

Tämä on tyyppi hiustenleikkuun et vain voi mennä vikaan - tyyli toimii, sillä lähes kaikki kasvojen tai elämäntapa. Paul klassinen kartio, käytämme numero kaksi terää alhainen sivujen ympäri ja takaisin (jossa kapeneva kaula ja suora partaveitsi yksityiskohtaisesti reunoilla). Puolin tasaisesti sulautuvat enää alkuun (noin kolme tuumaa pitkä), jossa ei ole näkyvää riviä rajaaminen. Tämä tyyli on monipuolinen, että se voi olla kulunut erosimme siististi geeliä tai Pomade tai kuluneet löysä ja kuivaa rennompi ilme.

Rockabilly Pompadour

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olen leikata Seth Loeb hiukset - ja olen iloinen, että hän tuli. Tämä klassinen Pompadour näyttää hyvältä hänen ja toimii hänen lonkan, retro tyylitajua. Me clippereed hiukset aggressiivisesti lyhyttä sivuilla ja takana painottaen erittäin puhtaita linjoja korvien ja niskassa (viimeistelty partaveitsellä, tietenkin). Karva päällä, joka on noin seitsemän tuumaa pitkä, on tyylistä takaisin MENSDEPT. Microtech (vähän lämpöä levitettiin etupuolelle, jolloin saatiin jonkin verran lisätty korkeus).

load...