Beta-sitosteroli ja hiustenlähtö: toimiiko se?

13 marraskuu 2018

Sitosterolia on luonnossa esiintyvä fytosterolin että löytyy tietyissä elintarvikkeissa, jotka vaihtelevat pähkinöitä ja avokadoja tiettyjä öljyjä. Se on myös todettu joitakin vilja, ruokosokeria, ja soija.

Vaikka beetasitosteroli ei ole lääke omasta, se on tärkeä esiaste, joka on tottunut tekemään tietynlaisia ​​lääkettä. Se on myös laajalti käytetty ravintolisänä immuunijärjestelmän, toimitusjohtaja korkea kolesteroli ja vähentää vaikutuksia astman, keuhkoputkentulehduksen, ja migreeni.

load...

Tutkimukset osoittavat, että beeta-sitosteroli voidaan parantaa urologic oireita miehillä, joilla on hyvänlaatuinen eturauhasen liikakasvu (BPH tai eturauhasen liikakasvuun). Tämä on johtanut spekuloitu, että beeta-sitosteroli on myös mahdollisesti tehokas aine estää DHT ja vähentää hiustenlähtö miehillä.

Joten, on beetasitosteroli tehokas? Tässä oppaassa tutustumme tieteellistä näyttöä ja vastaan ​​sitosterolia kuin miesten kaljuuntuminen hoito ja verrata sen tehoa muihin suosittu hiustenlähtöön hoitoja.

Onko beetasitosteroli toimii?

Kuten useimmat luonnollista täydentää, jotka väittävät parantaa hiustenlähtö, ei ole kovin paljon tieteellistä näyttöä saatavilla tai vastaan ​​beetasitosteroli tässä vaiheessa.

load...

Tämä tekee mahdottomaksi sanoa, onko sitosterolia toimii hiustenlähdön hoitoon - juuri nyt, ei vain ole mitään todellista, sitovia todisteita kuin siellä on huumeiden kuten finasteridi tai ajankohtaisista hiustenlähtöön hoitoja kuten minoksidiili.

Tietenkään tämä ei ole estänyt joitakin täydentää valmistajat markkinoimasta sitosterolia mahdollisena paranna hiustenlähtöä.

Juuri nyt, useimmat tiede beetasitosterolin keskittyy sen mahdollisuuksia luonnon hoito miesten kanssa BPH. Eräs tutkimus osoittaa, että kun miehet BPH ottaa beetasitosteroli, se tuottaa parannusta virtsasuihkun - mahdollinen merkki siitä, että eturauhasen liikakasvu on paranemassa.

Koska DHT on yksi tärkeimmistä syistä BPH, tämä tutkimus data on kehrätty patenttivaatimuksen joidenkin täydentää valmistajien että beeta-sitosteroli on luonnollinen DHT esto, joka voi vähentää DHT kehossa.

Juuri nyt emme tiedä, jos beetasitosterolin lohkoja DHT vai ei. Vaikka se saattaisi vähentää DHT, ei ole vakuuttavaa tieteellistä tietoa sanomalla kyllä ​​tai ei. Sellaisenaan, se on parasta tarkastella mitä tahansa patenttivaatimuksen että beeta-sitosteroli on DHT esto, jolla on tietty epäilys.

Lue myös:

On kuitenkin myös tieteellistä näyttöä siitä, että beetasitosteroli saattaisivat parantaa hiusten kasvua miehillä, joilla on merkkejä Miehille hiustenlähdön.

load...

Eräs tutkimus vuodelta 2006 osoittaa, että miehet vuotiaita 23 ja 64, joilla oli lievä tai kohtalainen hiustenlähtöä osoitti paranemisen merkkejä ottamisen jälkeen liposterolic Serenoa repens -uutteen (näki Palmetto) ja beetasitosteroli.

Kuitenkin vain 60% ihmisistä mukana tutkimuksessa osoittanut mitään parannusta, eli beetasitosteroli ehkä toimi kaikille. On myös mahdollista, että näki Palmetto, joka on myös tieteellistä pätevyyttä kuin DHT esto oli yksin vastuussa parantamiseen.

Tällä hetkellä, se on parasta ryhtyä väitteitä beetasitosterolin parantaa hiustenlähtö tai estää DHT jyvän suolaa. Juuri nyt, se kuuluu, että "tuntematon" -luokkaan luonnollisena täydentää, jotka saattavat toimia, mutta myös ei välttämättä toimi.

Sinun tulisi beetasitosteroli?

Beetasitosteroli on käytettävissä tiskin kuin ravintolisä, joten voit helposti ostaa sen verkossa tai paikalliselta terveyden liikkeen ilman reseptiä. Lisänä, sillä voi olla joitakin etuja hoitoon korkea kolesteroli, kipua ja turvotusta.

Useimmat beetasitosteroli lisäravinteet ovat edullisia, joilla on kuukauden verran kapseleita saatavilla 10 € tai vähemmän, kun ostetaan irtotavarana.

Kuten useimmat lisäravinteet, beetasitosteroli on joitakin mahdollisia haittavaikutuksia. Se voi aiheuttaa kaasu, ruoansulatushäiriöt ja pahoinvointi kun otetaan suun kautta, vaikka nämä eivät ole kovin yleisiä.

Se liittyy myös sitosterolemian - aiheuttama tila liian korkea beta-sitosterolia, joka voi lisätä riskiä sydänsairauksia. Tämän seurauksena se ei todellakaan ole hyvä idea ottaa beetasitosteroli jos olet sitosterolemiaa.

Kuten aina, paras vaihtoehto on puhua lääkärin kanssa beetasitosteroli. He voivat antaa sinulle täysin ymmärtää sen turvallisuutta osana oman terveyden ja ravintolisistä rutiinia.

Mitä sen arvon hoitona hiustenlähtö, ei ole vielä päästy ulos. Vaikka beetasitosteroli vaikutuksista BPH oireita ja havaintoaineistoa hiusten kasvuun ovat mielenkiintoisia, ei vain ole tarpeeksi todisteita kutsua tätä tehokkaasti täydentää hoitoon Miehille hiustenlähdön vielä.

load...