DHT ja miesten hiustenlähtö selittyvät

11 marraskuu 2018

Jos olet huomannut hiukset alkaa ohut tai heiketä, se on helppo korostaa yli mikä aiheuttaa sen tapahtua. Onko se stressiä? Huono ruokavalio? Epäonninen genetiikka? Vai onko se elämäntapa tekijä voit korjata läpi muutoksia käyttäytymisessä?

Tosiasia on, että hiustenlähtö miehillä johtuu pääasiassa dihydrotestosteroni (DHT), mies steroidi hormoni, joka sitoutuu reseptoreihin päänahan ja - geneettisesti alttiissa miehillä - on vastuussa hiustenlähtöön.

DHT voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta sen rooli hiustenlähtö on melko helppo ymmärtää, kun olet perustiedot miten elimistö tuottaa DHT ja vaikutus DHT on hiuskarvojen.

load...

Tässä oppaassa kerromme mitä DHT on, miten se on tuotettu kehon ja vaihtoehtoja, jotka ovat käytettävissä rajoittamiseksi kielteisiä vaikutuksia DHT hiusraja.

Mikä on DHT?

DHT, tai dihydrotestosteroni, on androgeenin, jota syntyy sivutuotteena testosteronia. DHT on melko voimakas mieshormoni, joka on vastuussa asioista, kuten muodostavien miesten sukuelinten raskauden aikana.

Lyhyesti, DHT on yksi monista hormoneista, joka tekee miehistä, hyvin, miehet. Kuitenkin se on erilainen kuin muut miessukuhormonit kuten testosteroni useilla merkittävillä tavoilla.

Kehosi tuottaa DHT sivutuotteena testosteroni kautta 5α-reduktaasin entsyymi - entsyymi, joka muuntaa tietty prosenttiosuus testosteronin DHT kudoksen kuten ihon, maksan, eturauhassyöpä ja karvatupet.

load...

Jos olet geneettisesti alttiita hiustenlähtö, DHT voi sitoutua reseptoreihin karvatupet ja aiheuttaa heille kutistua, heikentää ja lopulta kuolevat. Tätä prosessia kutsutaan 'miniatyrisointi', ja se lopulta johtaa täydelliseen loppuun hiusten kasvua DHT kärsivissä karvatupet.

Mielenkiintoista, DHT on tärkeä hormoni hiusten kasvua muiden kehon alueille, eli sama hormoni, joka on vastuussa aiheuttaa Miehille hiustenlähdön on vastuussa myös ruokkii hiusten kasvua rintaan, selkä ja muut alueet.

Koska DHT on ensisijainen hormoni vastuussa hiustenlähtö miehillä, tehokkain tapa hidastaa ja estää hiustenlähtöä on estää DHT.

Voit tehdä tämän follikkelivastetta tasolla käyttämällä paikallisesti DHT estää shampoota tai spray pitämään DHT pois karvatupet. Tämä on enimmäkseen tehokas, mutta se ei täysin estää DHT reseptoreihin sitoutumista päänahan.

Tehokkaampi menetelmä estää DHT on estää se lähde. Huumeet kuten finasteridi tehdään estää testosteronin ja DHT sitoutumalla 5α-reduktaasin entsyymi, estää kehon tuoteta DHT ensiksi.

load...

Menemme tarkemmin finasteridia ja muut DHT salpaajat alla. Nyt vain muistaa, että vaikka tekijät, kuten stressi ja ruokavalio voi olla merkittävä vaikutus hiukset, hiustenlähtö johtuu todennäköisimmin geneettinen herkkyys dihydrotestosteroni.

Finasteridi ja dihydrotestosteroni

Tiedot tutkimus julkaistiin Journal of American Academy of Dermatology osoittaa finasteridia yhdessä minoksidiili, on tehokkain hoito käytettävissä hidastamiseksi ja pysäyttämi- mies kaljuuntuminen.

Finasteridi kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan 5α-reduktaasin estäjät. Se toimii sitoutumalla 5α-reduktaasin entsyymi ja estää entsyymi muuntaa testosteronin DHT.

Paras tapa ajatella finasteridia on kuin hormonaalista kilpi, joka pitää testosteronin miten se alun perin oli, kaikki samalla pysähtyen DHT tuotantoa. Sen sijaan, että vain estää DHT päänahan, estät sen alkuperäisestä lähteestä.

Lue myös:

Muista aikaisemmin, kun sanoimme, että DHT reseptoreihin sitoutuessaan eturauhasen? Finasteridi on itse asiassa alun perin suunniteltu hoito eturauhasen kasvua. Vasta lääketieteellisen tutkimuksen aikana, että Merck, lääkkeen luoja, löysi sen lopetti myös miesten kaljuuntuminen.

Keskimäärin päivittäinen annos 1 mg finasteridia lohkojen DHT tuotanto riitä pysäyttämään eniten hiustenlähtöön. Tietyissä tapauksissa se voi myös aiheuttaa pienoiskoossa karvatupet vaurioitua DHT alkaa kasvaa takaisin.

Jos olet alkanut huomata hiustenlähtö ja haluavat ryhtyä toimiin, tehokkain tapa on puhua lääkärin käyttämällä yksinkertaista verkkomenettelyn mitkä hoitovaihtoehtoja ovat sinulle.

Mitä sivuvaikutuksia estää dihydrotestosteronin?

Suurimmaksi osaksi, estää DHT ei tuota mitään huomattavia sivuvaikutuksia useimmille miehille. Valtaosa ihmisistä, jotka käyttävät huumeita, kuten finasteridi ja ajankohtaisista DHT-salpaajat eivät koe mitään kielteisiä vaikutuksia - sen sijaan, he huomaavat paksumpi ja terveempiä hiukset.

Kuitenkin jotkut miehet eivät kokemusta kielteisiä vaikutuksia DHT salpaajat, finasteridihoidon melko yleinen syy. Alla Ohessa tärkeimmät sivuvaikutuksia esto DHT aina myönteisiä sivuvaikutuksia mahdollisille haittoja:

Jos kilpailla testattu urheilu, sinun pitäisi tietää, että tämä vaikutus testosteronin tuotantoa tarkoittaa, että finasteridi voi olla kiellettyjen lääkkeiden luetteloon.

Näyttää pelottava, eikö? Vaikka edellä sivuvaikutukset näyttävät pelottava, tosiasia on, että valtaosa miehistä, jotka käyttävät DHT-salpaajat kuten finasteridi saa vakavia sivuvaikutuksia.

Laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin, 2016 tutkimuksessa finasteridia Japanin miehillä todettiin, että on 3177 miesten annettu finasteridia, vain 23 oli haittavaikutuksia. Jopa viisi kertaa normaali annos ehkäisemiseksi hiustenlähtö, sivuvaikutukset ovat harvoin.

On myös huomattava, että harvinaisessa tapauksessa seksuaalisen haittavaikutusten esiintymistä he melkein aina lopettaa kun tulet pois finasteridia. On erittäin harvinaista, että negatiivisia oireita ilmenee jatkossakin, jos et aktiivisesti ota DHT esto.

Jos estät dihydrotestosteroni?

Jos olet alkanut huomata hiustenlähtö, lääkkeet, jotka estävät DHT ovat tehokkaimpia aseita sinulla on arsenaali hidastaa ja pysäyttää sen.

Vai ei ota niitä on lopulta valinta. Mikä on selvää on, että aikaisempi alkaa estää DHT, sitä menestyksekkäämpi olet estämään hiustenlähtöä. Kun hiukset on mennyt, ei määrä DHT esto voi tuoda sitä takaisin ja antaa sinulle mitä kerran oli.

Paras tapa aloittaa esto DHT tuotannon on käyttää finasteridi yhdessä minoksidiili ja shampoo, joka voi estää DHT päänahan.

load...