From pixies to shags: 18 hienoa leikkaa lyhyt, ruskeat hiukset

15 marraskuu 2018

Ruskeat ja mustat hiukset näyttävät fantastinen lyhyt hiustyyli. Kontrasti vaaleampi iho ja tummempi hiusten tekee lyhyempää leikkaus erottuu paremmin kuin se vaalealla hiukset ja iho.

Tämä galleryhighlightsfabulous lyhyt, tumma kampaus. Monet tyylit ovat Pixies, mutta muutama keikkuu ja monet ärtyisä leikkaukset ovat mukana myös. Ne ovat täydellinen inspiraation seuraava leikkaus. Muista näyttää stylisti mitään että rakastat ja hän tulee on hyvä idea on ulkoasua olet menossa.

load...

Muista, että tyyli lyhyet hiukset voi olla suuri huolto joillekin naisille. Tarvitset oikeat työkalut ja tuotteet saada että täydellinen pörröistä katse on niin kuuma. Varastoida ja saat kaiken irti uuden ilmeen.

Suuri ärtyisä leikkaus

Näyttelijä Ginnifer Goodwin on usein upea oikoteitä. Hän näyttää kaunis ja tämä tonttu että ominaisuudet pitkä, puoli-pyyhkäisi otsatukka. Rikas suklaa väri tekee myös theshort, ärtyisä hiustenleikkuun pop ja kehykset hänen kasvonsa täydellisesti.

Tyylikäs ja hienostunut

Täällä, näyttelijä Ginnifer Goodwin urheilu slicked sivuun katse tekee hänen leikkaus näyttää entistä kehittyneempiä ja täydellinen juhlavaatteita. Hänen sparkly korvakorut ja minimaalinen meikki painottavat hänen kauniit kasvot samoin.

load...

Ostaminen

Jos olet ajatellut Pixies oli Ginnifer Goodwin go-leikata, mieti uudestaan. Tämä suloinen bob myös osoittaa pois hänen kasvojen muoto ja korosti kiharat antoivat seksikäs-tyylikäs ulkomuoto.

Viileä merimetso hiustenleikkuun

Tämä choppyshag haircutmay toimi kaikille, mutta näyttelijä Renee Smith kuluu ottein. Se on vähän longerthan eniten ja on ehdottoman hieno hänen sydämenmuotoiset kasvot.

Lyhyet kiharat ovat suuria

Jotkut saattavat sanoa, että et voi mennä lyhyitä kiharat, mutta se voidaan done.Short kihara aliarvostus voi olla korkea huolto, vaikka italialainen laulaja Carmenin Consolin n paksuinen ja pörröistä bob näyttää kuuma ja vähän villi. Juuri siksi me rakastamme sitä.

Klassinen, söpö tonttu

load...

Tämä lyhyt tonttu on klassinen ulkoasu, ja yksi, joka on helppo huoltaa ja kasvaa ulos. Se todella tekee näyttelijä Valorie Curry näyttävät vieläkin nuorekas kuin hän tekee luonnollisesti. Se on söpö, seksikäs katsoa, ​​että on ajaton.

Keskeistä silmän pop

Kohokohdista thisshort hiustyyli tuoda esiin glamouria lehden editorCindi Leive silmissä. Se on yksinkertainen lisäksi uusi leikkaus, joka voi todella erottuvat, varsinkin kun se on kerroksittain niin uskomattomia ruskean.

Ruskeaa bob

Tämä ruskea bob tyypillisesti toimii parhaiten naisille luonnostaan ​​suorat hiukset. Vaikka näemme usein häntä harteille ulottuva tukka, näyttelijä Jessica Stroup varma voi rock ulkoasua.

Lue myös:

Jos hiukset ovat kiharat, voit saada tämä näyttää taulu-rauta ja vähän aikaa. Se on loistava vaihtoehto illanviettoon.

Lyhyt, ruskea, ja dramaattinen

Espanjan poplaulaja Luz Casal on toinen nainen katsella dramaattinen, lyhyt tyylejä. He täynnä klassinen mutta muodissa tyyli ja vaihtelevat pitkiä kerroksista lyhyt ja tyylikäs. Tämä erityisesti leikkaus on yksi thatwill kasvaa ulos suuri, joten se on täydellinen nainen, joka rakastaa muuttaa asioita, kuten hän tekee.

Lyhyt, ruskea bob

Kanadalainen actressChelsea Hobbs on toinen nainen, joka pukeutuu hiukset pitkät yli hän tekee lyhyitä. Mutta tämä enää bob otsatukka voi antaa monet naiset luottamus siihen, että viimeistely vähän lisää voi johtaa hyvännäköinen.

Funky ja tuoreen kampauksen

Otsatukka Espanjan mallin Juncal Rivero kampaus lieventää hänen laajempaa otsa peittämättä sen kokonaan. Kiharat ovat pehmeitä ja upeita ja koko ilme on retro glam.

Lyhyt, kiukkuinen, ja upea

Huomaa kuinka shortthe otsatukka tässä aliarvostus ovat. Vaikka se vie paljon ylläpito, se kasvaa ulos mukavasti jos väsy sitä. Jos sinulla on kaunis kasvot kuin näyttelijä Morena Baccarin ei, tämä tyyli vain tuo enemmän huomiota omaan parhaat ominaisuudet.

Victoria Beckham

Muotisuunnittelija, malli ja laulaja Victoria Beckhammade epäsymmetristä bobiconic monin tavoin. Kasvaa epätasaisesti leikattu tyyliin kuin tämä voi kestää kärsivällisyyttä, mutta. Vain olla valmis leikkaamaan sitä kaikki yhtä pitkä, kun olet valmis muuttaa asioita.

Kasvava sitä tyylillä

Tunnettu hänen pitkä, aaltoileva lukot, näyttelijä Hilary Swank ei leikata sitä suhteellisen lyhyessä kerralla. Tässä hän osoittaa, että voit säilyttää ton tyyli kasvaessaan ulos. Nuo puoli-pyyhkäisi otsatukka ja kultainen kohokohtia lisätä hauskuutta ja funk ulkoasua.

Makea, musta ja rohkea

Tämä super oikotietä on erittäin makea ja se on valmistettu vielä paremmin syvä musta väri. Se todella tuo esiin elokuvantekijän Diablo Codyn upea meri siniset silmät.

Söpö vielä viileä

British "se" tyttö, Alexa Chung on tunnettu hänen viileä aliarvostusta. Ne ovat yleensä melko mussy ja on, että hoitamaton ilmeen, mutta ne toimivat todella hyvin hänen persoonallisuutensa. Tässä kuvassa, hän otti sen lyhyempiä aaltoileva bob joka on erittäin söpö.

Kiharat hiostava ilmeen

Rullauslaitetta rauta tuo painostava ulottuvuuden "Greyn anatomia" tähti Chandra Wilson pitkän bob. Kiharat ovat Tyylikkään moderni ja se on upea etsiä punainen matto tai jokin erikoinen.

Halle Berry

Näyttelijä Halle Berry on toinen kuvake trendejä lyhyt kampaus. Hän on tunnettu menee Pixies on shags ja tämä on sekoitus molempia. Se on varmasti yksi suosikki näyttää hänen vuosien varrella.

load...