Häät kampaus 2019: updos innoittamana punainen matto

13 marraskuu 2018

Tämä galleria häät updos on saanut vaikutteita kampaus julkkikset ovat pukeutui työssäoppimisjaksoja punainen matto. Löydät Super muodollinen rennompaa 'dos, mutta kaikki nämä tyylit näyttäisi upea kanssa oikea pukeutuminen ja huntu.

Country-laulaja Carrie Underwood on Näyttelytilat A. Tässä hän rokkaa ärtyisä ranskalainen kierre. Se on Messier kuin tyypillinen nuttura ja on bouffant tehdä pop.

Kate Mara

Kate Mara kauniita kastanja harja pyyhkäistään sivuun, puoli ylöspäin ja puoli alaspäin. Hän aksentteja ilme upea jalokivikoristeinen barrettes.

load...

Paris Hilton

Paris Hilton urheilu sormikiharat vedetään huolimaton tyylikäs, punottu pulla. Ilme on osa-nielun, osa-seurapiirien.

Brooklyn Decker

Jos olet hieman epäsovinnainen, kokeile Brooklyn Decker kaksivärinen sotkuinen nuttura.

Stana Katic

load...

Stana Katic näyttää sotkuinen nuttura on selvästi trendi. Sinun täytyy löytää stylisti, joka voi luoda aallot hiukset ja sitten lakaista ne löysä pulla. Jos hiukset ei ole tarpeeksi pitkä, sinun laajennuksia.

Dianna Agron

Dianna Argon n pulla erottuu sarjan löysä solmua, jotka tekevät sen. Hänellä on myös otsatukka, joka voidaan korostaa silmiä tai salata iso otsa.

Taylor Swift

load...

Taylor Swift on osittainen Bangs korostavat lonkeroita, kun taas loput hänen lukot on poimutettu osaksi monimutkainen pulla. Poptähti on luonnostaan ​​laineikas. Jos hiukset rakenne on samanlainen kuin hänen, kysy stylisti noin toistamaan tätä katsoa.

Jessica Alba

Näyttelijä ja yrittäjä Jessica Alba on sleekest nuttura tässä luettelossa toistaiseksi. Jos haluat enemmän klassinen updo teidän suuri päivä, käytä tätä ilme inspiraation.

Rachel Weisz

Toisin kuin muut naiset tässä diaesitys toistaiseksi näyttelijä Rachel Weisz urheilu updo joka on täysin ylös. Ei lonkeroita, otsatukka tai löysä Osioon ofhair hänelle. Kuka voi syyttää häntä? Hänellä on kauniit kasvot ja haluaa esitellä sitä. Jos edessä on nro 1 voimavara, perässä.

Lue myös:

Hayden Panettiere

Näyttelijä Hayden Panettiere malleja samanlainen ilmeen Rachel Weisz n vain hänen harja on kultainen blondi, kirkkailla poimut.

Keira Knightley

Keira Knightley virtaviivainen, mutta hieman aaltoileva updo, on melkein samanlainen kuin Jessica Alba. Jälleen kerran, jos tavoitteena on tarkastella kiillotettu ja perinteiset teidän hääpäivä, kysy hiusmuotoilija toistamaan tämän tyylin sijaan huolimaton Hiuslisäkkeet tällä listalla.

Emily Blunt

Emily Blunt Super tumma, pyyhkäisi takaisin updo lähes lookssevere. Mutta riikinkukko jäljittelevät hiuskoristeet keventää tyyliin hitusen.

Heidi Klum

Vaikka suurin osa naisista tällä listalla on updos että featurewaves ja poimut, Heidi Klum tyyli on lähes pokeria suora. Jos hiuksesi ovat enemmän tyylikäs kuin aaltoileva, anna tämä tyyli kokeilla.

Milla Jovovich

Jos et voi päättää käyttää hiukset alas tai ylös, ottaa mallia Milla Jovovich. Lähes kaikki hänen edessään harja paljastuu, kun taas puolella ja takana on piilossa.

Emma Stone

Emma Stone pursuaa vanhan koulun glamouria hänen värikkäät otsatukka ja tyylikäs, mutta monimutkainen pulla. Jos haluat näyttää elokuvatähti teidän hääpäivä, tämä tyyli on tapa mennä.

Li Bing Bing

Täällä, Li Bing Bing hiukset on liukas, musta ja vedettävä takaisin. Jos sinulla tappaja kasvot kuin hän tekee, mennä tämä näyttää. Huipuksi joidenkin komeita jalokiviä.

Penelope Cruz

Jos olet rento sellainen tyttö joka suunnittelee buck perinteen teidän hääpäivä, harkitse Penelope Cruz Bang poninhäntä tyyliä. Saat todennäköisesti tarvitsevat apua hiustenpidennys vetää tämä näyttää pois.

Elizabeth Banks

Näyttelijä Elizabeth Banks pukeutuu hiukset vedetty takaisin heittelehtiä-tyylistä nuttura.

Elizabeth Banks

Pankit tekevät listan taas tällä perinteisempää näköinen kierre.

Shailene Woodley

"Erilaiset" näyttelijä Shailene Woodley näyttää kypsempi kuin hänen vuotta tämän klassisen elokuvan tähti pulla, joka on juuri hieman epämääräinen.

load...