Häviätkö hiuksesi? Katso nämä 8 merkkiä

13 marraskuu 2018

Ei kaveri haluaa kuulla he menettävät hiukset, mutta ottaa käsitellä Miehille hiustenlähdön varhaisessa aikuisiässä on erityisen vaikea pala nieltäväksi. Sillä mitä se kannattaa, lähes kolme neljäsosaa miehistä kärsii jonkin verran hiustenlähtöä elinaikanaan. Olipa harvennus kruunu, pelätty väistymässä hiusraja, tai täydellinen kaljuuntuva, pari tyyppiä jotta se koko elämänsä ilman hieman tilavuudesta.

Silti, tietäen, että hiustenlähtö on yhteinen, ei tarkalleen poista tunteita saamme kun paikalla merkkejä kaljuuntuva. Hyvä uutinen on, että sinun ei välttämättä tarvitse olla huolissaan kaljuuntuva vain siksi huomaat hiusten ohenemista. Hoito-ohjelmia ovat kulkeneet pitkän matkan viime vuosikymmenellä, mikä tarkoittaa, että sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet tehdä sen keskelle aikuisuuteen samalla paksut pää hiukset, että te rokkasi omassa parikymppisenä. Mutta ennen kuin voit estää miesten kaljuuntuminen, sinun on ensin tiedettävä, mitä etsiä, jotta voit saalis sen ajoissa.

load...

Ole varma, jos olet kärsivät hiustenlähtö? etsiä merkkejä kaljuuntuva

Muista, et aio erittäin onnistuneeksi taistelevat hiustenlähtöön jos et edes tiedä, että hiusten putoaminen. Ensimmäinen askel olisi otettava ennakoivasti niin, että voit seurata hiukset. Tätä varten sinun täytyy olla rehellinen itsellesi ja ymmärtää, että mies kaljuuntuminen on jotain, joka voi nostaa päätään tahansa riippumatta siitä, miten nuoria ja terveitä olet.

Liian monet ihmiset ovat saman ilmaisin merkkejä kaljuuntuva, mutta halutessaan tehdä mitään, koska kieltämisen. He eivät halua hyväksyä sitä, että heidän hiuksensa ohenee, joten he tekevät tekosyitä tai pitää päänsä pensaaseen, kunnes on liian myöhäistä.

load...

Mitä nopeammin ryhtyä toimiin miesten kaljuuntuminen, sitä parempia tulokset ovat. Jos olet jumissa kieltämästä kunnes katsoo peiliin ja huomaa useimmat hiukset on mennyt, olet todennäköisesti aio olla paljon menestystä hiustenlähtö hoito-ohjelmia. Kuitenkin, jos saalis se aikaisin, kun hiukset on juuri alkanut ohut, voit pysäyttää ja vaikutukset, jotta voit säilyttää saman nuoruuden pää hiukset, että olet aina ollut.

Miten paikalla merkkejä kaljuuntuva

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on keksiä keino seurata hiusraja. Vaikka se kuulostaa yksinkertaiselta, se on itse asiassa helpommin sanottu kuin tehty. Koska katsomme itseämme peiliin päivittäin, me tottuvat tietä meidän hiukset näyttää. Ja koska hiustenlähtö on asteittaista muutosta, harvoin me huomaa ennen kuin on liian myöhäistä.

Joten, miten voimme jäädä päälle asioita? Paras ratkaisu on pitää vanhempi kuva noin viitteellisiä. Sinun kannattaa käyttää kuvaa, joka antaa hyvän käsityksen siitä, mitä hiukset käytetään näyttämään ennen miesten kaljuuntuminen alkoi vaikuttaa sinuun. Ehkä hiusraja oli muutaman sentin matalampi, tai ehkä samat paikat ympärillä temppelit olivat paksumpia. Joka tapauksessa, kuvia tehdä hyvät referenssit.

Lue myös:

Tässä muutamia muita merkkejä etsimään, jotka voivat liittyä kaljuuntuva:

load...

Voi ei! Minulla on joitakin näistä merkeistä. Mitä teen?

Ensinnäkin, älä hermostu ja saada itsesi kaikki jatkokäsitellään. Stressi on viimeinen asia, mitä tarvitset, kun taistelevat miesten kaljuuntuminen, koska se voi pahentaa ongelmaa. On joitakin lohdullinen tässä kaikessa - voit hoitaa hiustenlähtö tekemättä rajuja elintapojen muutoksia. Kuitenkin onnistunut hiusten hoito edellyttää voit olla kärsivällinen ja valmis kiinni pitkän aikavälin hoito.

Jos etsit hoito, joka tulee ratkaista hiukset oheneminen ongelma kahden viikon voit yhtä hyvin kokeilla homeopaattisen kuten smearingia omenaviinietikkaa ja kurkuma teidän päänahan kahdesti päivässä (pro kärki: se ei tee kaikkea muuta kuin kääntää hiukset oranssiksi ja jättää sinut haisi kuin vanha viini).

Mutta jos olet valmis ottamaan käyttöön työn ja ymmärrät, että tulokset kestää muutaman kuukauden tai kauemmin näyttämään, on hoito-ohjelmia käytettävissä. Kaksi suosituimmista tavoista, joita käytetään usein yhdessä minoksidiili ja finasteridi. Opetellaan hieman niistä:

Minoksidiili: tämä on ajankohtainen ratkaisu, joka levitetään suoraan päänahkaan, tyypillisesti kaksi kertaa päivässä. Se on 2% ja 5% versioita ja on tieteellisesti todistettu ja FDA hyväksyi edistää hiusten kasvua ja estää mies kaljuuntuminen 89% miehistä käyttää sitä, ja jopa edistää uusien hiusten kasvua 50% miehistä, jotka hakevat sitä säännöllisesti. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat kutiava päänahka ja ihon ärsytystä, mutta ne ovat yleensä tapahtua pieni osa käyttäjistä.

Finasteridi: se on pilleri, joka otetaan kerran vuorokaudessa 1 mg ja se on suunniteltu häiritä tuotantoa DHT hormoni liittyy miesten kaljuuntuminen. Ei vain se voi lopettaa kaljuuntuva sen kappaleita, se on FDA: n hyväksymä hyvä osa miehistä huomannut kohtalaista tai merkittävää hiusten uusiutumista ensimmäisten kolmen kuukauden käytön. Kliinisissä tutkimuksissa alle 2% ihmisistä ottaa finasteridi raportoitu seksuaalinen haittavaikutuksia, kuten libidon heikkeneminen ja vaikeuksia säilyttää erektiota.

Jos olet yksi niistä harvoista, jotka kokevat haittavaikutuksia käytettäessä näitä aineita, varmista pysähtyä ja puhua lääkärin ennen jatkamista.

load...