Helppo ingrown hiukset kotiin korjaustoimenpiteitä ja hoitoa

14 marraskuu 2018

Ingrown hiukset kotiin korjaustoimenpiteitä voidaan käyttää hoitoon varten punoitusta, ärsytystä ja usein infektio, jotka tulevat tämän ärsyttävää ongelma. Nämä kuoppia ovat haaste, liioittelematta, monille poistamisen jälkeen hairespecially jossa hiukset on paksu tai kihara. Nämä vinkit auttavat sinua saavuttamaan tasaisemman ihon ja säästää rahaa too.Most alla olevista ratkaisuista sisältävät jonkinlaisen hilseily päästä eroon kuolleet ihosolut ja auttaa hiukset Julkaisemme ihon ja korostaakseen, kasvun sijaan takaisin ihoon. Kemialliset exfoliators ovat yksi tärkeimmistä ainesosat vähittäiskaupan tuotteita auttaa hiukset julkaisu.

Meillä on joitakin luonnollisia vaihtoehtoja kemikaaleille. Vain kertoa, että luonnolliset ratkaisut usein hieman enemmän aikaa työskennellä ja usein on tehtävä säännöllisesti, koska niiden lempeä luonteeltaan. Kun taas valmistetut tuotteet taistella hiukset kasvavat takaisin ihoon käyttämällä voimakkaita kemikaaleja ja ne voivat olla nopeavaikutteisella koska niiden aggressiivisuus.

load...

Suola

Suola on ihana exfoliator ja ihonpuhdistusainetta. Se on erityisen hyödyllinen niille, joilla on rasvainen iho ja karkea karva.

Jokaisella on suolaa kotona! Se on laajasti saatavilla, halpa ja erittäin helppo käyttää auttamaan ihon syytää ingrown hiukset taas taistelemaan infektio. Saisimme resepti ja selvittää, miten käyttää suolaa seosta naamasi ja elimistö pystyy torjumaan niitä ikäviä kuoppia. Se on helppo tehdä ja käyttää.

Sokeri kuorinta

Sokeria pensastot ovat erittäin hittituote, koska ne kevyesti kuorivat ihoa ja jättää sen silkinpehmeä, mitä tarvitsemme eroon ingrown karvat. Sinulla on varmasti kourallinen käytävillä ja käytävillä sokeria pensaikot monenlaisia ​​hintoja. Meidän resepti sisältää eteeriset öljyt nimenomaan taistella ingrown karvat. Joten miksi ei tehdä itse toista kotona ja säästää tonnia rahaa?

load...

Aspiriini maski

Lue myös:

Useimmat suositut ingrown hiukset tuotteet sisältävät johdannainen aspiriinia, koska se kuorii ihoa ja taistelee tulehdusta. Voit tehdä oman maskin kotona halvalla. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun on suuri alue, kuten kasvot tai bikinirajan hoitoon. Menestyksemme salaisuus on askel askeleelta ohjeet siitä, miten ja käyttää tätä ainutlaatuista naamio.

Ayate pesulappu

Me vain ehdottaa tämän kasvoilla tai elin, jos alue ei ole tulehtunut tai tartunnan. Se on tehty Agave kasvi (sama kasvi, joka tuo meille tequila) ja kuorii ihoa käyttää yksinään märkä tai suosikki Body Wash tai puhdistusainetta.

Pidämme siitä, että se on enemmän hometta kestäviä kuin pesusieni se kestää vuoden tai kaksi. Vain nakata se teidän muiden pyykkiä pestä. Käytä sitä päivittäin yhden viikon ajan, ellei ihosi punaista tai ärtynyt, ja sitten joka toinen päivä torjua ingrown.

Fyysisesti Poista Sisäänkasvanut Hiukset

load...

Joskus hiukset on jo pitkä ja kasvava ihoon ja voidaan fyysisesti poistaa iholta. Se on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on vain pari siellä täällä ja haluat ne nyt. Kerromme, miten prep ihoa ja hoitaa sitä myöhemmin paljon parempia tuloksia.

Kuivaharjausta

Kuivaharjausta on suuri ihon ja kehon monin tavoin. Se kannustaa puhallusvirtausta ja sanotaan olevan ihana imunestejärjestelmän.

Lisäksi se kuorii ja voi fyysisesti suorat hiukset oikealla tavalla kasvaa, minkä vuoksi se on ihana ehkäisemiseksi ihon sisään kasvaneita ihokarvoja. Tarvitset harjalla tehty kehon, hiukset harjat perämoottoreiden he ovat liian karkea.

On parasta kuivua harjalla ihoon ennen kylvyn tai suihkun. Aloita jalat liikkuvat jopa avulla acircular liikettä. Jos olet kiire tai halua käyttää sitä lähinnä estämiseksi hiukset kasvavat takaisin ihoon, sitten yksinkertaisesti harjata tällä alueella.

Suihkussa tai kylvyssä, kun olet valmis. Tee tämä ennen jokaista suihku tai leikataan pari kertaa viikossa, jos se tulee liian paljon ihoa.

load...