Helppo, vähäinen huolto hiustenleikkuulaitteille miehille 2019

11 marraskuu 2018

Helppohoitoisuus kampaus Miesten

Monet aktiiviset miehet pitävät helppo hiustenleikkuun, joka näyttää hyvältä vähän huoltoa. Aktiiviselle miehelle vuoden, tai mihin aikaan vuodesta, jolloin hatut ovat välttämättömiä, kaikki nämä tyylit tarvitsevat lyhyesti läpivirta sormin.

Vielä enemmän kuvia miesten hiustenleikkuu, selata kampauksen galleriat ja lue meidän miesten tuoteohjaukset ja anna meidän näyttää, miten saada suuri miesten hiukset ja kuinka valita paras hiusten pituus sinulle.

load...

Tämä on erinomainen vaihtoehto kaveri etsii tyyliin lähes mitään työtä. Karva leikataan lyhyt koko pään hieman ylimääräisen pituuden päälle. Tyyli on saavutettu soveltamalla DAB mukavan pehmeiksi ja yksinkertaisesti käynnissä puolelta toiselle päälle pään lisätä tekstuurin ja erottaminen. 15 sekuntia ja olet valmis.

Rento pörröistä tyyli

Todennäköisesti kuumin kaveri televisiossa, Chace Crawford on aina tyylikäs, mutta näyttää siltä, ​​että hän laittaa hyvin vähän vaivaa sitä. Jos kaveri suorat hiukset, nokare viimeistely kerma ja nopea tärinä on kaikki mitä tarvitset. Chace on kuitenkin hieman aaltoilevaa hänen hiukset niin suora erotettu ulkonäkö saavutetaan käyttämällä silitysraudan edessä.

load...

Tuntuiset rakenne

Tämä tyyli on saavutettu soveltamalla hieman geeliä hiuksiin ja kuivaamalla se harjaamalla hiukset takaisin sormin. Kuivana, pieni pala geeliä voidaan käyttää kiertää päiden osien luoda vähän enemmän tekstuuri päälle. Tehdään oikein, tämä tyyli voidaan saavuttaa alle kahdessa minuutissa. Kun hattu on tarpeen, lyhyemmät sivut minimoi hattu päähän ja tyyli voidaan laittaa takaisin paikalleen vain vähän vettä kostein käsin aktivoida geeli. Koska nopeampi vaihtoehto, voit käyttää geeliä kosteisiin hiuksiin ja anna tyyli kuivuu täysin ja yksinkertaisesti rake läpi sormien antamaan kuivan ilmeen.

Luke Macfarlane helppo tyyli

Luke Macfarlane mistä television Brothers & Sisters näyttää rento tällä lyhyt shag. Saavuttaa ulkoasua, soveltaa hieman viimeistely kerma kosteisiin hiuksiin ja antaa sille nopeasti nakata. Se siitä. Liian helppo.

Classic lyhyt tyyli

load...

Kun etsit alhainen hoidon tyyli, lyhyt on melkein aina paras tapa edetä. Tämä yksinkertainen lyhyt Caesar, hiukset leikataan käyttämällä numero kaksi terää sivuilla ja takana ja jätti kaksi sormen pituus päälle. Vain vähän Pomade lisää kiiltoa ja erottaminen. Niille, jotka tarvitsevat hattua tai pipo, tämä tyyli toimii hyvin lyhyiden sivujen minimoida "hattu päähän", kun taas yläosa pysyy sileänä.

Lue myös:

Lyhyet sivut ja pidempi yläosa

Tämän leikkaus, hiukset on leikattu noin kolme neljäsosaa tuuman sivuilla ja takaisin noin kolme tuumaa pituuden päälle. Jotta siihen päästäisiin "nukkui" näyttää, soveltaa hieman tekstuurin kermaa tai viimeistely kerma kuiviin hiuksiin ja nakata noin vähän sormilla. Tämä "sängystä" tyyli voi vain tehdä joku haluaa hypätä sänkyyn kanssasi.

Gossip Girl Ed Westwick

Televisiossa Gossip Girl, Ed Westwick hahmo Chuck Bass väittää hieman kammottava "kammattu kanssa Porsaankyljys näyttää." Pois päältä, hän on kaikki tyyliin tämä klassinen Caesar leikata. Levitä hieman pomade erottamista ja kiiltoa ja nakata noin vähän sormilla lopullisen sileä eteenpäin. Suuri näyttää alle minuutissa - täydellinen kaveri liikkeellä.

Klassinen crewcut

Leikata numero neljä terä ympäri pään, tämä klassinen crewcut on erittäin helppoa. Hieman pomade lisää kiiltoa. Tämä on hieno tyyli kaverit, jotka haluavat vähän huoltoa tai ne, joissa hatut ovat välttämättömyys.

Pitkä buzzcut

Tämä on yleensä numero viisi buzzcut. Mitään tuotetta tai huoltoa ei tarvita vetää pois tämä näyttää, mutta kiva paksu pää hiukset auttaa.

Hyvä rakenne ja pieni aalto

Kaveri hieman luonnollinen koostumus hänen hiukset, tämä on täydellinen tyyli. Yksinkertaisesti heittää hieman tyyli kerma kosteisiin hiuksiin ja ajaa sormilla läpi, kunnes saavutetaan haluttu vaikutus. Ei kampa tarvita.

Klassinen kartio

Hänelle tyypillisestä hiustenleikkuun, näyttelijä Colton Haynes kuluu klassinen kapeneva hiustenleikkuun. Hiukset on leikattu lyhyen sivuilla ja takaisin ja kapeneva nollaan kaula. Hiukset on jäljellä noin kaksi ja puoli tuumaa pitkä päälle ja sitä voidaan käyttää rennosti pyyhkäisi takaisin nimittäin sormien (kuten hän on päällään se kuva yllä) tai siististi ositettu ja kammattu virallista ilmeen.

load...