Henkilökohtainen tarina voitosta hiustenlähtöön 2018

12 marraskuu 2018

Hiustenlähtö ei ole pelkästään pelottava, se on traumaattinen. Joten kun se tulee hiustenlähtö, sitä enemmän tietoa sinulla on, sitä paremmin voit käsitellä sitä.

Hiukseni putoaminen vuonna tuntui kourallista, sanoo 32-vuotias Sandra, joka alkoi menettää hiuksiaan 10 vuotta sitten. Olen jopa alkanut suihkussa pimeässä jottei kaikki hiukset mennä nurin.

Naisille, hiukset on usein suuri osa minäkuvaa ja mikä saa meidät tuntemaan houkuttelevan.

Hiustenlähtö ei ole pelkästään pelottava, se on traumaattinen. Vaikka odotettavissa menettää sen voi tehdä sinusta hyvin, menettää sen.

load...

Älä menetä hiukset yli punokset

Siellä on häpeän leima naisia, jotka menettävät hiukset. Kun aloin menettää hiuksiani, aloin menettää itseni, joka perusti sivuston nimeltä naisten hiustenlähtö projekti yhdistää ja tukea naisia, jotka löytävät itsensä samassa kunnossa.

Silti vaikka hän ei paljon auttaa muita hiustenlähtö, hän itse ei paljasta hänen todellista identiteettiä julkisesti. Kukaan, joka seuraa blogia tai liittyy tukiverkosto tuntee hänen oikea nimensä.

Taistelevat hiustenlähtöä naisilla

Olen anonyymi jotta voin olla täysin rehellisiä omasta hiustenlähtö tilanne, sanoo Ames. Se on jotain mitä en voisi koskaan tehdä, jos olen elänyt pelko siitä, että perheenjäsen tai työtoveri voi googlettaa nimeni ja selvittää minun sisimpäänsä.

load...

Ymmärtäminen hiustenlähtöä ja päänahan olosuhteissa

Kuten minkä tahansa ongelman kohtaamme, kun se tulee hiustenlähtö, sitä enemmän tietoa sinulla on, sitä paremmin voit käsitellä lukemattomia tunteita, joita syntyy, jos alat nähdä enemmän hiukset viemäri. Lue oppia noin kolme yleisimpiä hiustenlähtöä naisilla - ja mitä voit tehdä asialle.

1. Jos menetät noin 100 hiuksia päivässä...

Diagnoosi: normaali hiukset lossFinding joitakin hiukset suihkun viemäriin tai harjaa ole mitään syytä huoleen. Sitä pidetään normaalina ja osa normaalia kasvun aikana. Hiukset kasvavat noin kolmen vuoden ajan, istuu lepotilassa kolme kuukautta, sitten putoaa pois, sanoo tohtori Jeffrey Epstein, hiukset palauttaminen kirurgi Miamissa ja New Yorkissa.

Mitä tehdä:

Jos olet huolissasi olet menettämässä liikaa, varovasti Nykäise noin 50 osa-hiukset. Jos useampi kuin yksi tai kaksi tulevat ulos, sinulla voi olla epänormaaleja leviämistä.

load...

2. Jos hiukset putoaa pois synnytyksen jälkeen, sairauden tai stressaavan tapahtuman...

Diagnoosi: telogeeninen

Hiukset voidaan vaikuttaa merkittävää järkytys järjestelmään, kuten korkea kuume, aloitettaessa tai lopetettaessa käyttö ehkäisypillereitä, kirurginen tai kokea joitakin muita stressoria, joko henkistä tai fyysistä.

Mitä tapahtuu:

Stressi aiheuttaa merkittävän osan karvatuppien päänahassa siirtää kasvuvaihe on lepotilassa vaihe, jota kutsutaan telogen. Kuusi viikkoa myöhemmin ne karvat alkavat irtoaminen massoittain ja voi jatkaa putoaminen useita viikkoja tai jopa kuukausia.

Lue myös:

Vaikka se on hälyttävää herätä menetetty hiukset tyynyllä aamulla jälkeen aamulla, voit olla varma, että uudet säikeet alkavat kasvaa heti hiukset putoaa pois. Plus, koska telogeeninen syitä irtoaminen ympäri, se on epätodennäköistä kukaan muu edes huomaa. Useimmissa tapauksissa hiukset on palautunut normaaliksi kuuden kuukauden kuluessa siitä, kun hiustenlähtö alkoi.

Tänä aikana regrowth, on tärkeää jatkaa hoitoa mahdollisesti päänahan olosuhteissa.

Tulehdukselliset päänahan tiloja, kuten psoriaasia tai hilse voi vähentää nopeutta, jolla hiukset on tippunut saa korvata, sanoo hiusten ja päänahan asiantuntija James Schwartz, jolla on tohtorin kemian.

Se muistuttaa kasvi, joka on kasvaa maaperässä: Jos maaperä on epäterveellistä, kasvit eivät yleensä näytä kovin hyvältä myöskään.

Mitä tehdä:

Varo vauva hieno säikeiden ympärille hiusraja - ensimmäinen merkki karva kasvaa takaisin. Se on hyvä ajatus vahvistaa diagnoosin ihotautilääkäri, joka on erikoistunut hiusten loss.3. Jos osa hiukset vähitellen kasvaa laajempi...

3. Jos osa hiukset vähitellen kasvaa laajempi...

Diagnoosi: naisten malli hiustenlähtö

Yksi varhaisimmista merkkejä naisten malli hiustenlähtö näkee enemmän päänahan, kun osa hiukset. Tai poninhäntä tuntuu kevyempiä, tai hiukset on ohuempi yläpuolella ja hiusraja.

Hormonaaliset muutokset aiheuttavat useimmat naiset hieman harvennus vanhetessaan, mikä voi tehdä päänahan hieman näkyvämmäksi hiukset tai sen osaan. Mutta jotkut naiset ovat herkempiä muutokset ja geneettisesti alttiita merkittävää hiustenlähtöä. Saatat kokea enemmän äärimmäisiä, havaittavissa harvennus, ja hiustenlähtö voi alkaa jo teini vuotta.

Vaikka piirre voidaan siirtää alas kummaltakin puolelta, äidin puolelta on paras ennustaja. Se tarkoittaa, että jos äitisi kärsii hiustenlähtö, luultavasti liikaa.

Mitä tehdä:

Ensimmäinen askel on puhua board-sertifioitu ihotautilääkäri. Tiettyjen tuotteiden ulkoiseen voi hidastaa harvennus ja uudelleen kasvaa joitakin hiuksia. Mutta niin paljon tehottomia ovat olleet markkinoilla jo, saada neuvoja ennen menojen rahaa. Lääkäri voi myös ehdottaa hiusten siirto. Vaikka se tuottaa luonnollista tuloksia, avohoidossa menettely voi maksaa tuhansia dollareita.

Voit myös ryhtyä toimiin minimoida ulkonäkö hiustenlähtö. Jos päänahka on kevyt, vaalentaa hiusten väri vähentää kontrastia.

Getting kohokohtia, ja käyttämällä tuuheuttava shampoot ja paksuuntuminen jauheet ja suihkeet auttaa tekemään hienot hiukset näyttää hieman paksumpi. Lyhyt hiustyyli auttaa myös saavuttamaan lisää volyymia. Tai pitää hiukset pitkät, jotta voit kiinnittää sen takaisin kattamaan ohut alueita päänahassa.

Peruukit ovat toinen vaihtoehto. Nykyään löydät versiot valmistettu hiuksista, jotka näyttävät luonnollisilta ja ovat mukavat käyttää.

Riippumatta syystä, jos olet menettämässä hiukset, muista, että et ole yksin. Aluksi luulin että olen hullu, sanoo Ames, mutta minulla oli samanlaisia ​​tunteita kuin monet muut naiset kärsivät hiustenlähtöön.

load...