Hilseen oireet ja syyt, tai kuinka piilottaa huono hilse

10 marraskuu 2018

Tässä artikkelissa:

Hilse on ihon tulehduksellinen sairaus, jossa kuolleet ihosolut irtoa päänahan riittävän suuri määriä olla havaittavissa, kuten hiutaleet päänahan ja vaatteisiin.

load...

Mikä on Hilse?

Nämä ovat ilmeisiä vasta, kun ne ovat kiinni toisissaan, koska pintaan roskat ja öljy hiukset. Lääketieteellisesti, se on eräänlaista taliköhnän. Ehto ei ole komplikaatioita lisäksi punoitusta päänahassa.

Kuiva valkoisia hiutaleita ihon solut, jotka lopettavat päänahka käyttäjän omalle kaulukseen tai olkapäät ovat vaarattomia, mutta voi aiheuttaa kutinaa ja päänahka. Ehto ei ole mitään tekemistä sen kanssa hiukset tai kuinka usein peset sen, mutta johtuu siitä, että ihon päänahan.

Kun ihosolut päänahan kasvavat ja kuolevat nopeasti, joudut hilsettä. Terveyden tutkimus ei ole ollut vakuuttava, miksi se tapahtuu. Monet väittävät, että sieni nimeltä Malassezia, joka elää päänahan, voi edistää hilsettä. Toinen teoria liittyy sieni viittaa siihen, että immuunijärjestelmä voi ylireagoida että sieni.

load...

Yksi tärkeimmistä syistä hilseen on taliköhnäihottuman tai seborrea. Se ei ole vain rajoitu päänahkaan, mutta ihmiset voivat olla myös seborreadermatiitin muihin kehon osiin, kuten korvat ja kasvot. Korkea stressiä on todettu olevan suora vaikutus siihen, kuinka paljon ja kuinka usein yksi kärsii hilse; hilse saattaa pahentua, kun olet stressaantunut. Lisäksi kylmä / kuiva talvi on toinen tekijä hilse.

Hilse voidaan hallita tai ohjata. Lieviä tapauksia hilseen tarvitse muuta kuin päivittäistä sampoolla miedolla puhdistusaineella ja kovat hilseen reagoi hyvin lääkeshampoot.

Mitä oireita hilseen?

Hilse on krooninen ihosairaus ominaista kutina ja hilseily teidän päänahan. Valkoisia hiutaleita päänahan ja hiusten viittaavat siihen, että yksi on hilse (taliköhnäihottuman päänahan). Valkoiset hiutaleet entistäkin huomattavin tummissa vaatteita, sillä ne jäävät henkilön olkapäälle pään. Hilse voi tehdä päänahan kutina, tiukka tai kipeä. Ehto ei ole tarttuva ja on harvoin vakava.

load...

Tavallisia merkkejä hilseen ovat:

Milloin yksi lääkäriin?

Kun päänahan tulee rasvainen tai keltainen ja ei vastaa over-the-counter hilse shampoot, voiteet ja muut anti-hilse tuotteita, sinun pitäisi nähdä lääkäri lievittää punoitusta, kutinaa ja hilseilyä.

Yksityishenkilön on hakeuduttava lääkärin hoitoon, jos oireita hilseen jatkuvat tai pahenevat (vakava hilseily, kutina, hilseily tai punoitus). Jos kokee hilse leviää nopeasti tai aiheuttaa hiustenlähtöä huolimatta asianmukaista ihonhoito ja hiusten hygieniaan, sinun täytyy nähdä lääkärin saada syynä sitä ja saada se käsitellään. Epäselvissä tapauksissa on parempi kuulla lastenlääkäri, perhelääkäri tai ihotautilääkäri.

Joitakin yleisimpiä oireita hilseen

Vaikka hilse sattuu olemaan yhteinen ongelma, apt paranna sama vielä löytämättä. On olemassa useita tapoja valvoa ja hallita ongelma, mutta kukaan ei voi luopua siitä kokonaan.

Mikä aiheuttaa hilse?

Hilse on yleinen sairaus ja vaikuttaa päänahan ja aiheuttaa hiutaleet ihon näkyviin. Ihosolujen jatkuvasti uudistua. Kun iho-solu päänahassa uudistua, ne työntävät kuolleet solut pintaan päänahan. Henkilölle, joka on altis hilse, enemmän kuolleita soluja irtoa, jolloin hilse havaittavissa.

Hilse voi johtua näistä tekijöistä:

Miten hallita hilse:

Jos sampoolla on todennäköisesti paras tapa torjua hilse, aloita toinen sisältää sinkkipyritiooni, joka voi tappaa sieni-infektio. Voit suosittuja merkkejä saatavilla markkinoilla valita.

Nyt, jotta hangata pois hiutaleet sinun olisi shampoo salisyylihappoliuosta yksi keskeisistä komponenteista. Voit helposti löytää merkkituotteiden muotoiluja markkinoilla. Vuorottelevat edellä kaksi shampoot keskenään voi osoittautua yksi tehokkaimmista tapoja hallita hilse ongelmia.

Jos käytetään kemiallisia perustuvat shampoot on jotain et halua, oppia hallitsemaan hilsettä luonnollisia aktiivisia ainesosia on tarpeen. Esimerkiksi voit etsiä shampoo, joka sisältää piparminttu ja kataja vaikuttavina aineina. Piparminttu sisältää sinkkiä, mentolia ja seleeniä, jotka kaikki on anti-hilseily ominaisuuksia. Kataja on koostumukseltaan samanlainen piparminttu. Lisäksi, sillä on myös useita anti-sieni ominaisuuksia, jotka voivat käsitellä perussyy hilsettä.

Kehäkukka ja lakritsi ovat kaksi rikkain lähteistä salisyylihappoa. Shampoot koostuu niistä voi siis auttaa hoidettaessa hilse tehokkaasti. Turvaudutaan nämä luonnon muotoiluja auttaa välttämään haitallisia lisäominaisuuksia, mukana kemiallisia yhdisteitä.

Voisit myös halutessaan turvautua luonnon shampoot, jotka sisältävät teepuuöljy. Ne auttavat poistamaan ylimääräinen öljy päänahan ja valvonta sienten kasvua.

Mikäli et ole kiinnostunut sampoolla, valitse hieromaan päänahkaansa pellavansiemenöljy. Lisäämällä muutamia kiteitä sokeria hilseily on yhä parempi pesee pois hiutaleita. Tämän jälkeen voit siirtyä huuhdella pois päänahka omenaviinietikkaa. Tämä puhtaasti luonnon korjaamiseksi tiedetään antavan erinomaisia ​​tuloksia.

Siinä tapauksessa nämä ponnistelut kieltäytyvät kantaa hedelmää, se olisi parempi kuulla ihotautilääkäri. Muista, hilse voi olla yksi suurimmista syistä hiustenlähtö. Siksi valvoa tehokkaasti on välttämätöntä.

Miten voidaan estää hilse?

Hilse on yleinen päänahka, joka vaikuttaa miljardien maailmanlaajuisesti. Onneksi ehto on helposti hoidettavissa. Käytävillä hiustenhoitotuotteita klo supermarkettien ja lääkealan myymälöissä on runsaasti hilseenestoainet- muotoiluja auttaa estämään tai hoitamaan kiusallista kunnossa.

Vanha sanonta 'ennaltaehkäisy on parempi katsoa kuin katua' pätee tässäkin tapauksessa. Jos olet altis kutiava päänahka ja hiutaleita hilseen, voit oppia muutamia yksinkertaisia ​​ennaltaehkäiseviä toimia torjua riskiä. Ei ole ratkaisu, joka voi auttaa pääsemään eroon hilse täysin, vaikka se voidaan sisällyttää. Hiiva, joka on yleensä aiheuttaa hiutaleet päänahassa, on sisälsi estämiseksi hilse.

Alla on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit estää hilsettä.

Shampoo usein: Se on edellytys pitää hiukset ja hiuspohjan puhtaina, joka varmistaa, että kuolleet solut eivät saa kertynyt. Jos yksi on rasvainen päänahka, terveydenhuollon asiantuntijat neuvovat miedolla shampoo jokapäiväistä poistamaan ylimääräinen öljy. Shampoot sisältävät sinkkipyritionia, seleenisulfidia, salisyylihappo, rikki tai kivihiilitervan toimivat parhaiten estää hiivan kasvua.

Stressin hallinta: Stressi tekee yhden alttiita useisiin terveysongelmiin, mukaan lukien hilse. Jos olet stressaantunut, tämä saattaa pahentaa olemassa olevia oireita.

Pidättäytymään hiusten muotoilutuotteita: hiuslakkapullojen, muotoilu geelit, vaahdot ja hiusten vahat voisi olla huono hiukset. Nämä tuotteet voivat tehdä päänahan vieläkin öljyinen. Jos haluat väri hiukset, harkitse luonnollisia vaihtoehtoja, kuten henna.

Syödä terveellistä: Syöminen terveellistä ruokavaliota pitää yhden pois sairauksia. Sisällyttää kaikki olennaiset ravitsemukselliset ryhmät (kuten sinkkiä, B-vitamiineja ja välttämättömiä rasvahappoja) oman ruokavalion. Lisäksi saannin vähentämiseksi sisältävien elintarvikkeiden sokeria ja hiivaa voivat auttaa toinen ohjaus hilsettä.

Vältä auringolle altistumisen: Viettää vähän aikaa auringossa auttaa yksi vähentämään hilse. Sun on vältettävä Ruuhkatunteina tai pää tulee peittyä minimoida UV-säteiltä.

Mikä on diagnoosi hilse?

Ottaen huomioon, että oireita hilseen (kutina, kuiva ja hilseilevä päänahka) ovat ilmeiset sinänsä, hilse ei tarvitse muodollisesti diagnosoitu. Kuiva tai valkoinen hiutaleet päänahan hiukset ovat osoitus seborrhoeic ihottumaa. Lääketieteellisiä testit edellytetään tunnistaa sen.

Jos näet lääkäri, hän tutkii punoitusta ja väri skaalaus päänahan tunnistaa kunnossa. Hän tarkistaa ihon, joka aiheuttaa punaisia, hilseilevä, kovaksi iholla ja hopeiset asteikot sulkea pois mahdollisuudet muita ehtoja, jotka voivat olla samanlaisia ​​oireita. Hilse (seborrooinen dermatiitti) tulee punertava laastari ihon lievä, rasvainen, keltainen asteikot ja plakkien että jos hangataan sormella kynnet voi heittää pois hiutaleina valkoista jauhemaista hiutaleita.

Kun käyt lääkäri hakemaan hoitoa kunnossa, sinun ei tarvitse valmistautua etukäteen nimettäessä. Lääkäri tutkii päänahan ja ihon diagnosoida hilse ja tunnistaa sen syy. Mutta, sinun täytyy varmistaa, että kerrot lääkärille hiustenhoitotuotteita tai muotoilutuotteet jotka olet käyttänyt. Joskus hilse voi olla seurausta käyttämällä sopimatonta muotoilutuotteita.

Miten hilse hoidetaan?

Markkinapaikka on tulvinut loputon hoitoaineita jotka tout poistaa hilsettä sen juuret. Ostaessaan hilseenestoainet- tuote, sinun täytyy valita yksi, joka on vaikuttavia aineita, kuten salisyylihappoa, tervaa ja seleeniä siinä. Useimmat näistä shampoot toimivat parhaiten, kun ne jätetään useita minuutteja jälkeen vaahtoavan ja sitten huuhdellaan huolellisesti.

Jos over-the-counter tuotteet eivät toimi, terveydenhuollon ammattilaisen puoleen hoitoon.

Odotettu kesto hilseen

Hilse tai valkoisia hiutaleita ihon harjata pois kaulus tai olkapäät pistit kiusalliseen tilanteeseen. Hilse ei aiheuttanut, koska tyyppi hiusten yksi on tai kuinka usein yksi pesee sen. Kyse on ihon päänahan. Hilse on krooninen (pitkäaikainen) edellyttäen, että tulee ja menee. Se voi kadota tai lievempiä lämpiminä kuukausina.

Ei tarvitse mennä lääkäriin useimmissa tapauksissa, mutta ne, jotka joutuvat raapimaan päänahan aina silloin tällöin tai jos niiden päänahan muuttuu punaiseksi ja turvonneet, ne täytyy korjata tapaaminen lääkärin. Siinä tapauksessa, henkilö voi kärsivät vakavasta taliköhnän tai muulla ominaisuudella yksi oire, josta on hilsettä.

Ennuste Hilse

Hilse ei ole vakava terveydentila, mutta voi olla kiusallista, jos ne jätetään hoitamatta. Tämä krooninen sairaus on taipumus uusiutua, vaikka teet yrittää hallita sitä. Pysyäkseen poissa hilse, on suositeltavaa, että käytät hilseenestoshampoo kahdesti viikossa. Shampoota käytät täytyy olla lievä hypoallergeeninen shampoo yhdestä tulee pestä päänahan perusteellisesti.

Lääkkeitä, jotka tukahduttaa solujen uusiutumista määrätään ihmisille, joilla on vaikea hilseen. Jälkeen hoitokuurin solujen uusiutumista pyrkii palaamaan. Jos se yleensä toistuu uudestaan ​​ja uudestaan, kun asiantuntijan neuvoja on tärkeää.

Say Goodbye hilse

Hilse on näkyvä irtoaminen päänahan. Jonkin verran hilse on luonnollinen kaatuminen solujen päänahan. Kuitenkin, sitkeä kutiava hilse voi johtua sieni-infektio, päänahan ja vaikeammissa tapauksissa prekursori muita vakavia tauteja päänahan.

Luonnollinen varotoimet hilse

Varmistaa päänahan pidetään puhtaana puhdistus hiukset ja päänahka niin usein kuin tarvitaan. Vältä jakaminen pyyhkeet ja kammat ja mahdollisuuksien, anna hiukset kuivua luonnollisesti.

Liittyviä myyttejä Hilse

Liittyviä seikkoja hilse

Öljyn Therapy: Kuuma öljy hieronta auttaa ravitsevat kuivaa ihoa karvatupen ja lisäämään tuotantoa tali. Hieronta kookosöljy tai öljyä, joka käytät kämmen ja sormenpäät 10 minuuttia. Voit myös Steam laittamalla kuumaa vettä pyyhe, sitten shampoo. Käytä hyvä hoitoaine, joka sopii hiukset rikkaiden ilmastointi. Käytä tätä hoitoa kahden viikon välein.

Lue myös:

Ei kutinaa

Kotiin korjaustoimenpiteitä varten hilse

Kylmä sää on oma joukko kausiluonteista suru. Hilse on yksi yleisimmistä ongelmista talvet. Talvikaudella, monet ihmiset haluavat pestä hiukset lämpimällä vedellä, joka jättää päänahan kuiva ja hilseilevä. Kuollutta ihoa pitää putoamisen ympäri kehoa muodossa valkoisia hiutaleita. Kuitenkin käyttämällä alla annetaan luontaistuotteet voit päästä eroon hilse.

Kotiin korjata hilse: Neem

Neem on käytetty ayurveda lääkitystä vuosia käsitellä erilaisia ​​ehtoja. Neem voi myös olla erittäin hyödyllistä päästä eroon hilse. Tee taikina 6-10 neem lehtiä, puoli kupillista rahka ja 3 ruokalusikallista sarviapilansiemeniä. Lisää muutama tippa sitruunamehua pastaan ​​ja soveltaa liitä teidän päänahan yhdessä joidenkin hiukset öljy. Kokeile tätä kahdesti viikossa vähentää hilsettä.

Kotiin korjata Hilse: Sarviapila

Sarviapilansiemeniä sieniä vastustavaa ja rauhoittavia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa vähentämään esiintymistä hilseen. Liota joitakin sarviapilansiemeniä yön ja jauhaa niitä aamulla. Levitä taikina sarviapilansiemeniä koko päänahan. Jätä se muutaman tunnin, ja sitten se pestään pois miedolla shampoo. Toista se kahdesti viikossa estämään hilsettä.

Koti korjaamiseksi on Hilse: ruokasoodaa

Toinen tehokas kotiin korjata hilse on ruokasoodaa. Emäksinen luonne ruokasoodaa auttaa poistamaan kuolleet ihosolut päänahan. Se toimii lievä kuorii ja myös vähentää öljyn eritys päänahassa. Valmista taikina ruokasoodaa lisäämällä muutama pisara vettä. Levitä tahna, päänahan ja hieronta se muutaman minuutin ajan. Huuhtele hiukset vedellä.

Kotiin korjata Hilse: Lemon

Sitrushedelmät on luonteeltaan happamia ja on runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa pitämään hilse poissa. Ota sitruuna ja leikkaa se viipaleiksi. Nyt hieroa näitä viipaleita teitä päähän. Jätä 10 -15 minuuttia ja huuhtele se vedellä.

Kotiin korjata Hilse: Rahka

Levitä muutama kerrosta käynyttä kotitekoisia rahka päälle päänahan. Anna juustomassan kuivua, päänahan ja pese se tunnin kuluttua. Se ei ainoastaan ​​vähennä hilse hiutaleet, mutta palauttaa kadonnut kiilto hiukset samoin.

Voiko kalju ihmiset saavat hilse?

Hilse voi tapahtua kenelle tahansa. Mutta kalju henkilö, se on vähemmän todennäköistä.

Yleisesti hyväksytty teoria on, että hilse voi johtua joko liian paljon tai liian vähän öljyä tuotetaan talirauhasten päänahassa. Hilse voi myös johtua ylitarjonta sieni Malassezia päänahassa.

Hilse näkyy kuiva valkoviini asteikot kun iho päänahka irtoaa kuolleita soluja. Ongelma korostuu, koska läsnäolo päänahan hiuksia. Ihmisiä, jotka ovat kalju, monet niistä ehdoista, jotka edistäisivät kehitystä useimmat näistä kysymyksistä pyritään pienentämään.

Puuttuessa hiukset, se on helppo puhdistaa ja kuivata päänahan, siten poistaen kuiva iho soluja. Niin, siellä on paljon pienempi mahdollisuus, että hilse tapahtuu kalju miehiä.

Ero täit ja hilse

Muutama eroja täit ja hilse on mainittu alla.

Kun kyseessä on kummankin täit ja hilse, sinun täytyy ottaa asianmukaista toimintaa aivan puhkeamista, sillä se saattaisi johtaa vaikeuksiin tulevaisuudessa. Pidä päänahan puhtaana pesemällä hiukset huolellisesti joka toinen päivä. Jos luulet ongelma on vakava ja et pysty parannuskeinoa kunnolla, ota ihotautilääkäri tai trichologist aikaisintaan.

Ayurvedic korjaustoimenpiteitä varten hilse

Hilse on yleinen päänahka häiriö useita mahdollisia syitä vaihtelevat stressiä virheellisen hiustenhoitotuotteita. Hyvä uutinen on, että Ayurveda tarjoaa tehokkaan ja pitkäaikaisessa hoidossa hilsettä. On olemassa erilaisia ​​ayurveda korjaustoimenpiteitä parannuskeinoa hilse.

Ayurvedic Tuotteet Hilse

Ayurvedic hoito hilse on kevyesti hiuksiin, mutta erittäin tehokas reitti ulos hilse. Koska ayurveda lääkkeitä ja tuotteita hilse koostuvat luonnollisia ainesosia ne ovat vapaita minkäänlaista sivuvaikutus.

Rohdosvalmisteita Hilse

Tunnetaan syitä hilse

Tarkkaa syytä hilseen ei saatu selville vielä, mutta tiedetään, että hilse ei johdu huonosta hygieniasta. Joitakin tunnettuja syitä hilse on esitetty alla.

Ei harjata hiukset tarpeeksi usein

Tai harjaamisen hiusten aids tärkeä tehtävä irtoaminen ihoa. Siksi ihmiset, jotka eivät harjaa tai kampaa hiuksiaan usein ovat todennäköisesti kehittää hilse hiukset.

Kuiva iho

Kuiva iho - tyyppi kehität talvisin, on yksi yleisimmistä syistä hilseen mukana kutinaa ja flakiness. Jos sinulla on hilse johtuu kuivalle iholle, tuloksena hiutaleet olisi vähemmän rasvainen kuin jos se aiheutti jokin muu tekijä. Kuiva iho olisi näkyvissä muihin kehon osiin sekä kuten käsivarret ja jalat.

Ei pesu hiukset tarpeeksi usein

Jos olet taipuvainen ohittaa pesemällä hiukset hyvä shampoo, se kerääntyy öljyä ja kuolleet ihosolut teidän päänahan mikä hilse.

Hiiva

Jos olet herkkä hiiva, todennäköisyys ottaa hilseen kasvaa. Sellaiset ihmiset raportoivat hilse ehto saada paremmin kesällä ja pahentaa talvella. UV-säteily auringon toimii torjua vaikutus hiivan kesällä. Kuntoa hilse voi kääntyä huonompaan talvella takia kuivaa ihoa liikaa. Saatat ole helppoa tietää tarkkaa syytä.

Seborrhoaic ihottuman

Tämä on sairaus, joka vaikuttaa moniin ihoalueille kuten takana korvat, kulmakarvat, rintalastan puolin nenän ja tietenkin päänahan. Potilaalle kehittyy punainen, rasvainen iho ja se kattaa hänelle valkoisia hiutaleita ja keltainen mittakaavoissa. Tällaiset potilaat ovat paljon todennäköisemmin kehittää hilse.

Jotkut ihosairaudet ja muut ehdot

Psoriaasi ja ekseema muutamia ihosairauksia, jotka tekevät kehittäminen hilse todennäköisempää. Aikuisilla, joilla on Parkinsonin tai neurologisia sairauksia ovat alttiimpia kehittää hilse ja taliköhnäihottuma. Yleensä ihmiset, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä tulee alttiimpia kehittää hilse.

Reagointi hiustenhoitotuotteita

Hilse voi johtua myös reagoinnista hiusten hoito tuotteen. Parafenyleenidiamiini (PPD) todettu tietyissä tuotteet voivat aiheuttaa reaktion, joka johtaa punainen, kutiava ja skaalaus päänahka. Pysy kaukana liikaa muotoilu geelit, väriaineet ja muut tällaisia ​​kohteita voidaan minimoida riski sairastua hilseen.

Miten päästä eroon hilse

Sarviapilansiemeniä

Sarviapilansiemeniä ovat yksi tehokas kotiin korjaustoimenpiteitä hilse, erityisesti niille, jotka kärsivät kuivat hiukset. Liota kaksi ruokalusikallinen sarviapilansiemeniä yön yli ja jauhettiin niitä aamulla muodostuu hienojakoinen tahna. Levitä tahna koko päänahan ja jätä puoli tuntia. Käytä pesupähkinän (amla) ja Acacia concinna (shikakai) pestä hiukset. Voit myös käyttää puuvilla soveltaa tätä ratkaisua teidän päänahan. Kahden ensimmäisen viikon käytön tätä hilseenestokomponentti hoitoa kahdesti viikossa ja sitten kerran viikossa.

Tuoreen limen mehu

Sitruunan mehu on erinomainen koti korjata rasvaisen hilseen. Kun peset hiukset, käytä vettä ruokalusikallinen tuoreen limen mehu loppuhuuhtelun. Poistamisen lisäksi hilseen tämän kotiin korjaamaan poistaa tahmeutta ja antaa välittömän kiiltoa hiukset.

Voit valmistaa hiukset peittävät sekoittamalla sitruunan mehu ja kuohusa-. Tämä paketti syvästi puhdistaa päänahan ja auttaa pääsemään eroon hilse.

Vihreä gramma jauhetta

Sekoita kaksi lusikka vihreä gramma jauhetta kuppi rahka ja pestä hiukset käyttämällä tätä seosta. Käytä vielä kahdesti viikossa päästä eroon hilse.

Punajuuret

Juurikkaan on tehokas lääke hilse. Keitä sokerijuurikkaan yhdessä sen juuri vedessä. Hiero tämä vettä päänahan ennen nukkumaan menoa. Seistä yön yli ja pese se seuraavana aamuna.

Käärme kurpitsa

Snake kurpitsa uute tunnetaan tehokas lääke hilse. Hiero tämä mehu päänahka. Sen tehokkuuden lisäämiseksi yhdistelmä juurikasmehun siihen.

Omenaviinietikkaa

Laimenna omenaviinietikkaa sekoittamalla vastaavalla määrällä vettä ja taputtele sitä hiukset vanulla. Jätä 10 minuuttia ja pesu. Voit myös käyttää omenaviinietikkaa lisäämällä lopulliseen huuhteluvesi pesun jälkeen.

Jogurtti

Levitä hapan jogurtti ja varovasti hieronta hiukset noin puoli tuntia. Maksimoimaan sen tehokkuus hilsettä sekoitus muutama tippa teepuuöljy ennen kuin päänahan.

Antidandruff shampoo

Jos haluat mennä helposti ja mieluummin shampoo puuttua teidän hilse käytä shampoo sinkkipyritionin. Se taistelee hilse tappamalla sieni-infektiot päänahan.

Miten piilottaa huonoja hilse

Hilse (seborrooinen dermatiitti) on yhteinen hiukset ehdolla, että siihen kuuluu kutiava ja hilseilevä päänahka. Se näkyy valkoisina hiutaleina (huono hilseen) päänahan ja hiusten ja usein taipumus pudota hartiat. Huono hilse on kiusallinen ongelma. Hilseshampoissa ovat ratkaisu ulos ongelmia, mutta ne tarvitsevat enemmän aikaa työskennellä ja antaa sinulle helpotusta.

Katsomaan joitakin tapoja piilottaa hilse pelastaa sinut hämmennystä:

Edellä mainittujen ideoita voi auttaa sinua piilottaa kuolleet ihosolut, jotka ovat teidän suurin huoli tällä hetkellä. Älä tee itsellesi enemmän epämiellyttävä, mutta kokeile näitä ideoita tehdä julkisia esiintymisiä jälleen vapaasti.

load...