Hiusten kasvun aminohapot

11 marraskuu 2018

Varmasti aminohappoja eli proteiini on jotain tekemistä sen kanssa hiustenlähtöön. Siis enemmän proteiinia on ratkaisu lihasten kasvua ja miehisyys yleensä, eikö? Ei ole paljon, että jättiläinen pihvi (ja viski) voi ratkaista.

Vitsit sikseen, olet edessään uhka houkuttelevuutta ja nuoriso. Tunnet sen ja tiede on vahvistanut sen. Voit teeskennellä olankohautuksella se pois niin paljon kuin haluat, mutta menettää hiukset on pelottavaa. Et ole yksin. Neljäsosa American men joitakin hiustenlähtöä iän 21 ja kaksi kolmasosaa iän 35, mukaan American Hiustenlähtö Association. Silti me tiedämme et halua olla osa tätä klubi.

load...

Luetteloa roskatiede ja puoskarointi ympäröivän hiustenlähtö ratkaisuja on pitkä. Yrttien, shampoot, ja kotiin korjaustoimenpiteitä, jotka lupaavat nopea hiusten kasvua ovat penniäkään tusinaa, ja voit tuhlata paljon aikaa ja rahaa testaamalla ne kaikki pois.

Joten, mistä aminohapot ja proteiinit sopivat? Aiomme murtaa tiedettä, mutta tässä ovat tärkeimmät noutoruokapaikkoja:

  1. Aminohapot ovat läsnä ja ratkaiseva lähes kaikissa kudoksissa, kuten hiukset.
  2. Mahdollisuus, että harvennus hiukset johtuu aminohappo tai proteiinin puutos on hyvin, hyvin ohut.
  3. IS ole selvää, vakuuttavaa näyttöä siitä, että aminohappo täydentämistä tai ajankohtaisia ​​ratkaisuja voi parantaa hiusten kasvua miehillä.
  4. Muutaman hiustenlähtöön hoitojen markkinoilla todella tukena tieteellisesti ääni tutkimusta. Finasteridi ja minoksidiili ovat niitä muutamia.

Mitä ovat aminohapot?

Proteiinit ovat "rakennuspalikoita elämän!" Olet kuullut sitä ennen. Meillä kaikilla on. Koska kuten yläasteen biologian tunnin. Mutta ehkä tiedä, että aminohapot ovat rakennuspalikoita proteiineja - ne ovat orgaanisia yhdisteitä, jotka muodostavat suuremman proteiinin molekyylejä.

load...

"Voit ajatella proteiinia kuin merkkijono helmiä, jossa kukin helmi on aminohappo," kertoo Khan Academy. Linkkejä Ketjun: peptidisidoksia. Mutta saamme liian syvälle.

Kaikki, on 20 aminohappoa tarvitaan elin. Kehomme tuottaa noin luonnostaan. Vaikka ne ovat tärkeitä, ne tunnetaan nimellä "tarpeettomia" aminohappoja. Toiset, joka tunnetaan nimellä ”välttämättömiä” aminohapot, meidän täytyy saada meidän ruokavaliosta. Kun elimistö taukoja proteiinit alas, sitä pienempi olennaiset ja välttämättömät aminohapot imeytyvät ja mennä töihin sitä, mitä he parhaiten osaavat.

Joten, mitä he tekevät?

Aminohappoja rooli monissa ruumiin (ja solujen) toiminnot: toimivat energian lähteenä, hajottaa ruokaa, kuljettavat ravinteet, poistamalla tuottamien jätteiden aineenvaihduntaa, korjaus- ja kasvava kudosten ja avustaisivat immuunijärjestelmän toimintaa säännellään hormonit, säätelevät ruokahalua, sekä sekä. Pohjaton: he elintärkeitä. Ilman niitä, ihmiskehon ja sen kaikki proteiinit - myös meidän hiukset - olisi mahdotonta.

load...

Kun se tulee hiusten kasvua, aminohapot ovat välttämättömiä, mutta yksin ei pidä lähettää sinut ulos uusia liitteitä.

Aminohappoja ja hiukset

Toisin kuin iho, läsnäolo ja rooli luonnossa esiintyvien vapaiden aminohappojen hiukset akselit eivät ole vielä tiedossa. Kyllä, koska useimmat tiede, mitä emme tiedä aminohappoja ja hiustenlähtö on paljon suurempi kuin mitä teemme.

Kuten muutkin kehon, hiukset on täynnä aminohappoja. Siellä he löytyy luonnollisesti muodossa keratiini, proteiinin tyypistä hiukset on tehty. Mutta aminohapot ovat myös luotu tuloksena proteiinien hajoamista aiheuttamia ympäristövahinkoja, esimerkiksi, ei vain läsnä keratiini kun hiukset lähtee päänahkaa. Lisäksi on olemassa useita asioita, jotka voivat muuttaa kemiallinen koostumus hiukset, sinun karvatupet ja kykyä kasvaa karvaa. Ikääntyminen, sää vaurioita, kemiallinen käsittely, genetiikan ja ravitsemukselliset puutteet voivat vaikuttaa aminohappo pitoisuus nykyisten hiukset yksin.

Koska on niin monia vaikuttavia tekijöitä, ratkaisu hiustenlähtö ei ole niin yksinkertaista kuin aurinko depletes arginiini (aminohappo) tukkaan, niin ottaa arginiini täydentää! Monet sivustot ja käärme öljy tempuilla haluaisivat vakuuttaa teille muuten, mutta koska he myyvät ratkaisuja tuetaan yksinkertaistettu lausuntoja juuri tällainen. Kunpa se olisikin niin yksinkertaista.

Lue myös:

Koska itse asiassa, tutkimusta, joka lopullisesti sitoo hoidot ongelman ratkaisemiseksi hiustenlähtö - tai jopa auttaa meitä ulos hieman - puuttuu yleistä. Suuri osa nykyisten tutkimus on tehty vain naisiin, ehkä siksi mallia hiustenlähtö on oikeudenmukaisempi sukupuoli on harvinaisempaa. Toki olemme kaikki ihmiset, mutta erot ovat paljon enemmän kuin housut myöten.

On saatu konkreettista näyttöä siitä, että biotiini, ajankohtaisista minoksidiili ja finasteridi voi olla tehokas, mutta kun se tulee kaikkein ravintolisät ja kosmeettisia sovelluksia, jotka samaa selkeää näyttöä ei ole olemassa.

Tutkimus: ravitsemus

Kysteiini, aminohappo, muodostaa noin neljäsosa keratiini - avain proteiini, joka muodostaa jokaisen säie mitä on jäljellä hiukset. Se on hyödyllistä myös suojaa hiuksia ja hiukset juuri, oksidatiivisen stressin. Muutama pieni tutkimukset ovat yhdistäneet kysteiini lisäravinteen myönteisiä tuloksia:

Lysiini on toinen aminohappo, joka esiintyy hiukset, tarvitaan kollageenin tuotantoa (proteiini!), Ja esillä oleva hiusten juuret. Jos olet tehnyt jostain paljon tutkimusta aminohappojen ja hiustenlähtö, on olemassa mahdollisuus, että olet kuullut lysiiniä, lähinnä siksi tässä tutkimuksessa:

Tutkimus: ajankohtaisia ​​sovelluksia

Tiedemiehet, rahoitetaan usein kosmetiikkateollisuudelle, viettänyt melko vähän aikaa ja energiaa tarkastella vaikutuksia proteiinien levitetään suoraan hiuksiin. Koska kemialliset reaktiot, kuten ne, jotka sattuvat auringossa tai kun värjää hiukset, kykenee poistamaan proteiineja ja aminohappoja hiukset, tutkimus on pitkälti keskittynyt vaikutuksista hiustuotteita hiukset terveyttä ja voimaa, eikä hiustenlähtöä tai kasvua.

Esimerkiksi vuonna 2005 tutkimus Journal of American Academy of Dermatology, sanoi, että 6 eri aminohappoja voidaan kadota hiukset "sään", mutta että jotkut näistä aminohapoista voidaan syöttää uudelleen hiukset. Kosmeettisia sovelluksia, jotka sisältävät aminohappoja, tutkijat sanoivat, ”oli suora vaikutus vahvuus hiukset”.

Mutta ellei hiustenlähtö johtuu vaurioita väritys, lämpömuotoilu, ympäristölle tai muut ulkoiset tekijät, on epätodennäköistä tätä olemassa olevaa tutkimusta koskee sinua.

Pohjaton

Harvoissa tapauksissa hiusten ohenemista ja menetys voi johtua proteiinin puutos ja aliravitsemukseen. Nykyaikaisessa länsimaissa, on erittäin epätodennäköistä, tämä on mitä takana teidän kaljuuntuva - vaikka olet trendikäs vegaani juna. Proteiini puute Yhdysvalloissa on "erittäin harvinainen ja johtuu ole tarpeeksi ruokaa, yleensä, ei vain puutetta eläinperäistä proteiinia. On äärimmäisen ulkopuolella mahdollisuuden puute oli syy teidän kaljuuntuva kuitenkin lisääntynyt proteiinirajoitukseen olisi yleisin mielessä ratkaisu, ei aminohappoon lisäravinteena tai paikallisesti proteiinin ratkaisuja.

Kuten tutkijat totesi:

Vaikka tutkimuksissa aminohapon ja proteiini täydentää on julkaistu, ne on muotoiltu erilaisia ​​ravintoaineita, ja siksi on epäselvää, mikä rooli, jos sellainen pelataan aminohappojen ja proteiinien lisäravinteen puuttuessa tunnettujen puutos.

load...