Hiusten kasvutuotteet 2019: ovatko ne tehokkaita?

12 marraskuu 2018

Hoitoon hiustenlähtö on suurteollisuus - joka on ennustettu olevan arvoltaan lähes 12 € miljardiin vuoteen 2024.

Vain muutama vuosikymmen sitten, hoitoon hiustenlähtöä ja parantaa hiusten kasvua tarkoitti tilaaminen tuotteita, kuten erityinen kammat, öljyt ja juoma postimyyntiluetteloista. Nykyään on helppo löytää erilaisia ​​tuotteita, joilla pyritään parantamaan hiusraja, paksuuntuminen ohuet alueet ja ruokkii hiusten kasvua.

load...

Tästä huolimatta sama kysymys kuuluu: Onko jokin näistä hiusten kasvua valmistuksessa tosiasiallisesti toimii?

Kuten useimmilla toimialoilla, hiustenlähtö ehkäisy maailman -hotellissa luotettava, todistettu tuotteita, jotka voivat tosiasiallisesti estää hiustenlähtöä vastaan ​​ja parantaa hiusten kasvua. Se on myös valitettavasti tarjoten runsaasti käärme öljy, todistamattomia hoitoja ja tuotteita, jotka eivät yleensä ole vaivan arvoista rahaa.

Alla Ohessa suosituimmista hiustenlähtöön ehkäisyä ja hiusten kasvua tuotteiden saatavilla markkinoilla. Kunkin tuotteen, teimme tieteellisiä todisteita, onko se tehokas hoito, joka on harkitsemisen arvoinen tai jotain kannattaa välttää.

load...

Finasteridi

Finasteridi on reseptilääke suunniteltu estämään hiustenlähtöä estämällä DHT, mieshormoni, joka aiheuttaa karvatupet pienikokoisilla ja lopulta kasvu pysähtyy uusia hiuksia.

Finasteridia otettiin käyttöön hiustenlähdön hoitoon loppupuolella 90-luvun lopulla useiden vuosien jälkeen hoitona BPH. Olet varmasti nähnyt finasteridia mainostetaan televisiossa tai lehdissä tuotenimellä Propecia.

Estämällä testosteronin muuntamalla DHT, finasteridi estää hiustenlähtöä syntymisen ja auttaa pitämään hiukset sinulla jo on. Jotkut miehet myös huomata pieni määrä "kadonneet" karvat uusiutuvien otettuaan finasteridia, vaikka tämä ei ole taattu.

Toisin kuin useimmat hiustenlähtöön ehkäisy tuotteita, finasteridi toimii erittäin hyvin. Kun se päivittäin vähentää DHT-pitoisuutta noin 70%, mikä riittää joko pysäyttää tai hidastaa vaikutukset mies kaljuuntuminen.

Jos hiuksesi ovat väistymässä tai harvennus, finasteridi pitäisi olla yksi ensimmäisistä tuotteista pidätte hoitona vaihtoehto.

load...

Minoksidiili

Minoksidiili on suihkeen, vaahdon tai nestemäinen liuos, joka sovelletaan käyttäjän päänahka. Toisin finasteridi, joka pysähtyy hiustenlähtö estämällä luominen DHT, minoksidiili on hiusten kasvua aine, joka on suunniteltu luomaan ihanteelliset olosuhteet hiusten kasvua päänahan.

Tutkimukset osoittavat, että käyttö minoksidiili yli 48 viikon ajan johtaa 12,7%: sta 18,6%: n nousu yhteensä karvamäärää. Jos olet harvennus hiukset, ylimääräinen paksuus tarjoamat minoksidiili voi olla suuri visuaalinen ero.

Koska minoksidiili ei estä DHT, sitä ei pidetä tehokas pitkän aikavälin ennaltaehkäisy aine pysäyttää uros kaljuuntuminen. On parasta ajatella finasteridia suojana hiustenlähtöä ja minoksidiili lannoitteena nykyiset hiukset.

Koska sen tieteellisesti todistettu vaikutus, minoksidiili on toinen hiustenlähtöön tuote, joka olisi lähellä luettelon kärkeen hoitovaihtoehtoja.

Sahapalmu

Sahapalmu on yksi suosituimmista ainesosat hiustenlähdön ehkäisyyn täydentää. Se on myös yksi harvoista täydentää ainesosia, jotka on itse asiassa osoitettu olevan jonkin verran vaikutusta DHT - hormoni, joka on vastuussa hiustenlähtö - ihmisen kudosta.

Tutkimukset näki Palmetto ja finasteridia osoittavat, että näki Palmetto on mitattava vaikutus DHT eturauhasen. Vaikka tämä vaikutus ei ole yhtä vahva kuin finasteridi, se osoittaa, että säännöllinen annos sahapalmun saattaisi alentaa testosteronin ja DHT.

Tarkoittaako tämä voi korvata finasteridia kanssa sahapalmu täydentää? Ei aivan. Todisteet sahapalmun on nykyisin hyvin rajallinen, joten sinun ei pitäisi katsoa sitä osoittautunut korvaa farmaseuttisen DHT-salpaajat kuten finasteridi.

On myös tärkeää tietää, että kun näki Palmetto ja finasteridia yhdessä voi johtaa vuorovaikutusta kahden aineen, eli sinun pitäisi puhua lääkärin kanssa ennen kuin kannattaa käyttää molempia tuotteita kerralla.

Hiusten kasvua vitamiineja

Joidenkin vitamiinien, kuten A-, D-vitamiinin ja biotiinin, rooli auttaa sinua kasvamaan paksu, terve pää hiukset.

Jos olet puutteellisia tahansa näistä vitamiineista, lisäämällä vitamiinilisä hiukset hoito pino voi olla hyvä idea. On kuitenkin tärkeää olla tietoinen eroa vitamiineja, jotka tukevat hiusten kasvua ja lääkehoitojen että estää hiustenlähtöä.

Lue myös:

Vitamiinit osansa auttaa sinua kasvaa terveitä, vahvat hiukset, mutta ne eivät ole osoitettu olevan mitään vaikutusta miesten kaljuuntuminen. Koska miesten kaljuuntuminen on seurausta herkkyys DHT, ainoa todellinen hoitovaihtoehto on estää DHT käyttäen tuotetta, kuten finasteridi.

Tämä ei tarkoita, että ottaen vitamiinilisä on huono idea - yleisestä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta, se on yleensä erittäin hyvä idea. Eivät vain odottaa kääntää oman väistymässä hiusraja tai muuta geneettistä hiustenlähtö vitamiinien lisääminen aamurutiineihisi.

Katso lisätietoja paras vitamiineja hiusten kasvua, tutustu Essential Vitamiinit Terve pää hiukset oppaan.

Hiusten kasvua shampoot

Karvankasvu shampoot ainesosia, kuten ketokonatsolin, Pyritionisinkin, näki Palmetto ja biotiini voi olla vaikutusta nopeudesta, jolla hiukset kasvavat, joten ne kannattaa lisäyksiä hiukset puhdistus.

Sen sijaan, että katselu hiusten kasvua shampoot kokonaisuutena, on parasta keskittyä tiettyjä ainesosia, ja niiden vaikutusta hiustenlähtöä. Ainesosia, kuten ketokonatsoli ja sahapalmun todistetusti joitakin vaikutuksia hiusten kasvua; toiset yhteiset shampoo ainesosia ei välttämättä ole.

Ennen kuin ostat hiusten kasvua shampoo, muista tarkistaa etiketissä, onko käytetyt ainesosat shampoo tukena todellista tiedettä. Meidän Mikä on etsittävä Miesten Hiustenlähtö Shampoo opas sisältää täydellisen luettelon aineista kannattaa tarkistaa on shampoo.

Karvankasvu öljyt

Joitakin luonnollisia öljyjä, kuten kurpitsansiemenöljyä ja rosmariini öljyä, on osoitettu olevan pieni vaikutus hiusten kasvua tutkimuksissa.

Esimerkiksi päivittäin täydentäminen kurpitsansiemenöljyä tuotti 40% lisäys karvamäärää aikana 24 viikon verrattuna noin 10% ihmisille annettiin lumelääkettä.

Myös vähän näyttöä tueksi rosmariini öljyä hiusten kasvua hoito. Yhdessä tutkimuksessa vuodesta 2015 todettiin, että rosmariini öljy oli yhtä tehokas parantamaan hiusten kasvua koko kuuden kuukauden jakson minoksidiili, joten se mielenkiintoinen luonnollinen hoitovaihtoehto hiustenlähtöä.

Will luonnollisia öljyjä toimi niin hyvin kuin tuotteita, kuten Finasteridi ja minoksidiili? Tässä vaiheessa, ei vain ole tarpeeksi tutkimusta pitävät kyseisiä tuotteita osoittautunut hiustenlähtö hoitoja, erityisesti samalla tasolla kuin hoitoja, joilla on laaja tieteellinen näyttö, kuten finasteridia ja minoksidiili.

Laser kammat ja kypärät

Laser kammat ja kypärät, jotka käyttävät jäähdytys laserit edistää hiusten kasvua, on ilmestynyt markkinoille viime vuosina. Useimmat näistä tuotteista lupaavat jonkin verran hiusten kasvua seurauksena altistuminen lasereita, joka oletettavasti parantaa verenkiertoa päänahan.

Tieteellisiä tietoja takana näitä tuotteita sekoitetaan, parhaimmillaan. Erään tutkimuksen mukaan käyttäjät laser kampa raportoitu parannusta hiusten kasvua, maltillista karvamäärää neliösenttimetriä kohden.

Jotkut yritykset, jotka valmistavat ja markkinoivat näitä tuotteita suosittele niiden rinnalla hiustenlähtö pillereitä kuten finasteridilla nopeammin tuloksia. Juuri nyt ei ole mitään luotettavaa tieteellistä tietoa osoittavat, että heillä on synergiavaikutuksia muiden hiustenlähtöön hoitoja.

Vaikka laser kammat, kypärät ja muut tuotteet voisi mahdollisesti olla tehokas hiusten kasvua ja ehkäistä hiustenlähtö, tieteellinen näyttö vain ei ole siellä vielä. On parasta edetä varovasti, kun se tulee laser karvojen kasvua tuotteita, erityisesti mitään markkinoidaan ihmelääke.

Electric päänahan Hierontalaitteet

Electric päänahka hierontalaitteet, jotka väittävät parantaa hiusten kasvua edistämällä päänahan, ovat myös parhaiten suhtautua jossain määrin epäilevästi ja varovaisuutta. Nämä tuotteet ovat yleensä halpoja (useimmat ovat 25 € tai vähemmän Amazon), mutta eivät tue mitään merkittävää tieteellistä näyttöä

Vaikka on olemassa tutkimuksia, jotka tukevat päähieronta kuin hiusten kasvua hoito, useimmat ovat merkittäviä rajoituksia, joiden takia vaikea ottaa vakavasti. Esimerkiksi 2018 tutkimuksessa, joka on joskus mainittu "todiste" on päähieronta työ on otoskoko vain yhdeksän ihmistä.

Kuten laser kammat ja kypärät, tiede vain ei ole siellä varmuuskopioida väitteet sähköinen päänahan massagers vielä. Kuten aina, sinun pitäisi olla skeptinen tahansa tuotetta, joka tekee suurvahinkojen ilman yhtä paljon todisteita niiden tueksi.

load...