Hiusten katselu: nämä ovat 5 varhain merkkejä kaljuuntuminen

12 marraskuu 2018

Ovat ne, löysä osa hiukset nurkissa ajetaan sinut paniikkiin? Älä huoli vielä. On täysin normaalia, että ihmiset irtoa tahansa välillä 100 ja 150 hiuksia päivässä. Se kun hiukset putoaa nopeammin ja kasvu pysähtyy takaisin, että sinulla on ongelma.

Kun hiukset irtoaminen omasta ei ole aina osoitus miesten kaljuuntuminen, se voi viitata hiustenlähtöä, kun se yhdistetään muihin merkkejä kaljuuntuva. Koska hoito androgeeni hiustenlähtö (Miehille hiustenlähdön) onnistuu paremmin kun kiinni varhaisessa vaiheessa, sinun kannattaa bongata näitä merkkejä mahdollisimman pian.

load...

Varoa näitä ensimmäisiä merkkejä kaljuuntuva

1. Väistymässä hiusraja

Tämä on todennäköisesti yleisin merkki hiustenlähtöä, ja koska se tapahtuu niin vähitellen, se on helppo jättää. Periaatteessa hiusraja alkaa hiipiä tarkemmin ja edelleen oman otsa, kunnes se on lähes päälle kruununne. Paras tapa havaita, jos hiusraja on väistymässä on tarkastella hiukset noin temppeleitä, koska se on alueita, jotka yleensä aloittavat harvennus ensimmäinen. Jos ne näyttävät vähemmän tiheää kuin aikaisemmin ja näyttää siltä, ​​että alatte kehittää lesken huippu, hiusraja alkaa väistyä.

Ongelma hiusraja taantuma on, että se harvoin pysähtyy temppeleitä. Useimmat miehet, se jatkaa heiketä, kunnes ne on M-muotoinen hiusraja kanssa kalju paikkoja ulottuu kruunun jokaiseen nurkkaan, sekä laastari hiuksia jäljellä keskellä.

load...

2. Kruunuchakranne on harvennus

Kun harjalla tai muotoilla hiukset, ei päänahan näyttää näkyvämpiä kuin normaalisti? Jos näin on, hiuksenkin voitaisiin putoaminen. Hiustenlähtö on kruunu voi esiintyä useilla eri aloilla. Voit kehittää kalju paikalla teidän vertex, voit menettää hiukset tasaisesti pään, tai se voi muodostaa yhteyttä väistymässä hiusraja ja jättää sinulle pahamaineisen umpikujan varrella kampauksen.

3. Jotain hiukset on erilainen

Hiukset alkaa muuttua, kun se alkaa harvennus. Yhtäkkiä, niin kuin käytetään muotoilla hiuksesi ei vain toimi samalla tavalla kuin ennen. Joillekin miehille, he voivat jopa alkaa kehittää uusia aaltoja tai kiharat hiuksissaan lähellä korvia, kun he alkavat menettää hiuksiaan. Toisille se voisi olla jotain otsakiehkura näennäisesti katoava savuna ilmaan tai heidän hiuksensa haluaa yhtäkkiä lässähtää koko ajan. Joka tapauksessa voi olla, osaat hiukset pitäisi tyylistä, ja se on jotain, joka ei aio äkillisesti muuttaa paitsi seuraavista syistä: olet kokeillut uuden muotoilun tuote, olet rento hiukset, tai hiukset on harventamista.

Lue myös:

4. Omat hiukset kasvavat hitaammin

Jos hiukset ei kasva yhtä nopeasti kuin aiemmin, että voisi olla myös merkki siitä, että olet alkuvaiheessa kaljuuntuva. Toinen paljastava merkki on, jos tekstuuria hiukset on muuttunut, kun se kasvaa takaisin. Harvennus hiukset yleensä tulla takaisin enemmän ohut ja heikompi kuin terveet osa hiukset.

load...

5. Hiusten ohenemista yleensä

Vaikka se on yhteinen menettää hieman hiuksia vanhetessa, karu tilavuuseroa luultavasti tarkoittaa, että olet alkuvaiheessa Miehille hiustenlähdön. Seurata oman hiusten paksuus kruunuchakranne ja lähellä hiusraja. Jos jompikumpi näistä alueista näyttävät he saavat ohuempi, voit olla menettää hiukset.

Mitä tehdä, kun huomaat ensimmäisiä merkkejä kaljuuntuva

Avain ehkäistä Miehille hiustenlähdön on ottaa ennakoivasti. Jos odotat kunnes olet menettänyt suurimman osan hiukset, olet todennäköisesti aio saada tuloksia, jotka haluat. Valitettavasti yksi yleisimmistä syistä, miksi miehet anna niiden hiustenlähtö puututa johtuu kieltämisen.

Mies kaljuuntuminen on jotain, joka voi tapahtua miehiä kaiken ikäisiä. Olitpa oman 40s ja 50s, tai olet oman myöhässä teini alussa 20s, hiustenlähtö voi iskeä. Joten, kun alkaa huomaamatta enemmän kuin tavallista enemmän hiuksia alareunassa viemäri, tai hiukset ei ole aivan yhtä paksu kuin se oli ennen, on tärkeää, että otat toimia. On olemassa useita hoito-ohjelmia, jotka on tieteellisesti todistettu hidastavan hiustenlähtöä suurin osa miehistä. Jotkut voivat jopa auttaa sinua kasvattavat joitakin hiuksia olet jo menettänyt! Mies kaljuuntuminen on normaalia, ei käytä työkaluja käsitellä sitä ei ole.

load...