Hiusten laajennukset voivat johtaa pysyvään hiustenlähtöön

15 marraskuu 2018

Taika hiusten pidennykset on monia tytön paras säilyttää kauneuden salaisuus. Kuitenkin vain harvat ymmärtää riski tämä kasvava kauneuden suuntaus aiheuttaa pysyvää hiustenlähtöä.

Pitkä kiiltävä lukot puhaltaa tuulta. Tyylikäs updos kasataan huipulla päähän. Kuka ei haluaisi taika hiustenpidennys?

Mahdollisuus ulkonäön muokkaamisen hetken mielijohteesta, eikä odottaa vuoden omia hiuksia kasvaa on monia tytön paras säilyttää kauneuden salaisuus. Mutta tuntemattomia monille, tämä kasvava kauneus trendi riskinä pysyvää karvojen loss.Hair pidennykset raportoitiin ensimmäisen käytetty muinaisessa Egyptissä, mutta todella yleistynyt 60 ja 70, kun mehiläispesät olivat kaikki erilaisia ​​ja Cherin kadehdittava kiharoina tehnyt vaimoja kiire lähimpään salonki.

load...

Sen sijaan että piiloutuneet naarmuttuneelta peruukki, luonnolliset tai keinotekoiset hiukset voitaisiin lisätä omia hiuksia, pidempi tai täyteläisyyttä. Kun julkkikset nähtiin käyttäen hiustenpidennykset muuttaa niiden ulkoasua säännöllisesti, yleisö kerääntyi kopioivat valkokankaalle epäjumalia.

Naiset valtavia määriä ja miesten pienemmässä määrin alkaneet ostaa tähän uuteen liiketoimintaan, kääntämällä hiustenpidennykset multimillion dollarin teollisuudelle lähes yhdessä yössä.

Hiukset lääkäri ja asiantuntija hiustensiirto sanoo:

Teorian takana hiusten pidennykset on hienoa. Voit lisätä pituus hiukset vain kiinnittämällä pienten ryhmittymien joko keinotekoista tai hiuksista päihin nykyistä hiukset. Tai, jos teillä olisi erittäin ohuet hiukset ilman kehon, voit liittää nämä rypäleterttuja hiusten tyveen hiukset akselit, mikä lisää tilavuutta ja täyteys hiukset.

load...

Ongelma tässä tekniikoita on, että sinun täytyy löytää tapa liittää ylimääräisiä hiukset omia hiuksia. Useita tekniikoita käytetään, käyttämästä pieniä leikkeitä, pieniä metalli renkaita puristettu, jotta mahdollisesti haitallisia liimat, ompelu nippuina laajennuksia olemassa olevaan hiukset, jotka on kudottu riveihin. Mikä ihana mainoskampanjoita ei näyttää on vahingollisia nämä erilaiset tekniikat voivat aiheuttaa.

Lue myös:

Pysyviä vaurioita

Mikä on hiukset? Hiukset kasvaa juuresta tai follikkelia ihon alla. Juuri on elävä osa hiukset samalla akseli koostuu kuolleita soluja työnnetään ulos juuresta, koska se kasvaa. Tahansa kemiallisesti tai mekaanisesti hiukset voivat vahingoittaa sekä juuri ja akselin. Jos tunnisteet eivät otettu tai otetaan oikein monenlaisen voi vaurioitua. Liima, lämmön ja mekaanisen poimuja käytetään liittämään hiustenpidennys voi vahingoittaa hiuksiin, jolloin se murtaa tai hieman sen yli laajennus liittyy.

load...

Ylimääräistä painoa Lisätyn hiukset voi olla liikaa, vetämällä luonnolliset hiukset ulos munarakkuloita. Tai hiusten voi tulla ulos juuresta yksinkertaisesti harjat tai kammat kiinni eri tyyppisiä liitoksia. Jos vedetään ulos riittävän usein, follikkelia yksinkertaisesti kuolevat, mikä hiustenlähtö, mikä tunnetaan lääketieteen alalla kuin veturin hiustenlähtö.

Vaikka olet onni välttää mahdolliset vahingot, jotka hiustenpidennykset voivat aiheuttaa omat hiukset, olet erittäin epätodennäköistä, jotta vältettäisiin vahingot asiakkaan pankkitilille.

Ongelmien ratkaiseminen

Hiusten pidennykset eivät ole pysyviä. Lisäämällä laajennuksia kestää jopa viisi tai kuusi tuntia riippuen liitetiedoston tekniikkaa. Nykyteknologialla tuottaa tuloksia enintään kolme kuukautta. Sitten sinun täytyy olla se uusiksi uudestaan, usein tarvitse ostaa uusia laajennuksia.

Ja hiukset, te varmasti sai mitä maksat. Halpa keinotekoinen hiukset näyttää varsin ankeita ja luonnotonta, ja huonosti kiinnitetty hiusten pidennykset ovat helposti havaittavissa.

Huolimatta kaikista mahdolliset vahingot hiukset ja lompakon, hiustenpidennykset edelleen myydään suuria määriä. Kun tehdään oikein asiantuntijat, hiustenpidennykset voi auttaa henkilöä korjata ongelma, joka voi olla varsin tuhoisa tai puhtaasti antaa uutta ja muodikas.

Mutta muista, jokainen Jennifer Aniston tyyppi julkkis, joka kävelee punaista mattoa pitkän virtaava lukot on väistämätön Britney Spears julkkikset, jotka ovat kärsineet korjaamattomia vahinkoja oman luonnollisen päänsä hiukset.

Niin kauan kuin olet hyvin koulutettuja ja tiedotetaan mahdollisesti liittyvien vaarojen hiusten pidennykset ja astutte matkan ajan tasalla Eteenpäin silmät auki.

load...