Hiusten trendit 2019: 21 julkkiksia, jotka yrittivät pitkää bobia

10 marraskuu 2018

Se on trendi tällä hetkellä: katkaisemalla hiukset että täydellinen pituus leuan ja olkapäät. Olet nähnyt ilmettä nyt. Se on nykii puolella. Näyttää siltä vaivatonta mutta tyylikäs samaan aikaan. Se on lähes aina kulmassa hieman selästä (lyhyempi) eteen (kauemmin), ja se on mairitteleva kaikki.

Hei pitkä bob.

Tässä kuvagalleriassa, tutustu the21 julkisuuden henkilöitä otti ratkaisevan askeleen ja leikata pitkät hiukset lyhyempää. Näet hiukset pitkät ja lyhyttä Sienna Miller, Kuvassa, Kim Kardashian, Emma Stone, Jenna Tatum Channing ja monia muita kuuluisuuksia.

Pitkä bob toimii kaikkien hiusten kuvioita ja kaikissa kasvojen muotoja. Plus, se ei ole liian lyhyt tai pitkä, että sinun täytyy muotoilla sitä, ja se näyttää hyvältä kiertynyt, heiluttivat, ilmakuivattua, taulu-silittää puhallettavat tai kuivattu suora. Bedhead näyttää paremmalta kuin koskaan kuin hiusten leikkaus tämä pituus.

load...

Voit käyttää sitä erosivat puolella tai erosivat keskellä, tai ilman otsatukka. Ja kun saat kyllästynyt siihen, se on helpompi kasvaa ulos kuin perinteinen bob.

Sienna Millerin nykii Bob

Sienna Miller katkaistu herhair osaksi puuskainen, pitkä bob. Kotimaassaan Englannissa, he viittaavat tyyliin kuin "leuka-pituus alittaa." Ehkä mikään muu julkkis on kulunut tämän leikkauksen niin monella tavalla, jotka osoittavat kuinka monipuolinen se on. Hän yleensä käyttää sitä kuivattiin ilmassa ja aaltoileva, mutta myös kiertynyt, slicked takaisin, ositettu niin alas keskelle ja sivulle ja punokset.

Emma Stone pitkän Bob

load...

Ihmiset ovat niin pakkomielle Emma Stone kampaukset, joten kuvitella kuinka innoissani kaikki olivat, kun hän astui ulos tämän pitkän bob. Twittersphere kännissä.

Emma Stone

Tässä toinen tarkastella Stonen fantastinen pitkä bob.

Julianne Hough pitkän Bob

Julianne Hough otti lyhyet hiukset syöksyä takaisin vuonna 2013 eikä ole katunut. Voit nähdä, miksi - hiuksissa on paljon parempi lyhyempi kuin pitkä. Pitkä, ei-niin-erikoinen hiustyyli teki hänen kasvonsa näyttävät pitkä, kun taas lyhyempi, täyteläisemmän leikkaus tekee hänen kasvonsa näyttävät täydellisesti soikea.

Kate Bosworth pitkä Bob

Kate Bosworth leikata 10 tuumaa hänen pitkät hiukset tammikuussa 2015 saat tämän makea, swingy bob. Ja kuten monet julkkikset, hän paljasti hänen uusi ilme Instagram. Hän kuulemma leikkasi hiuksensa elokuva 90 minuuttia taivaassa, joka on ohjannut hänen miehensä, Michael puola.

load...

Harry Josh oli stylisti hänen takanaan leikata, kertoo People Magazine, "Bobs ovat trendi juuri nyt. Katen todella keskittynyt hänen veneet nyt enemmän kuin kauneutta joten tämä leikkaus oli hänestä elokuva - ei kauneutta trendi.”

Ihmiset raportoi Josh käyttää John Frieda Ranta Blondi merisuolaa sprayand kuivuu hiuksensa diffuusorin kun hän tyylejä hänen uusi bob.

Mallin Jourdan Dunn pitkän Bob

Malli Jourdan Dunn katkaisi hänen pitkät hiukset elokuussa 2014 ja nyt hän tuntuu olevan kaikkialla. Voisiko jotkut hänen uusi suosio johtuu hänen hämmästyttävä hiustenleikkuun?

Toinen Katsokaa Jourdan Dunn kampaus

Tässä toinen versio hänen upea leikata.

Giuliana Rancic pitkän Bob

Giuliana Rancic katkaisi hänen pitkät hiukset keväällä 2013 osaksi tyylikäs pitkä bob joka sopisi hänen asemansa uutena nuori äiti hyvin.

Hänen keskiosa on hyvin tuore, ja epäsymmetrisyys - takaosan kanssa tuuman tai niin lyhyempi kuin edestä - on suosittu leikata pitkän bob juuri nyt. Saada tämä näyttää, sinun kannattaa kiinteän rauta hiukset tai pyydä stylisti ohentua oman paksut hiukset. Jos sinulla on aaltoilevat hiukset, voit suoristaa sen taulu-rauta- tai käyttää sitä aaltoileva.

Jenna Dewan Tatum pitkän Bob

Jo marraskuussa 2014, Jenna Dewan-Tatum stylisti, Jen Atkin debytoi julkkis uudet pitkän bob kautta Instagram.

”Sain antaa kauneutta #JennaDewanTatum tuoreita 'tylppien päiden pitkän kerroksittain-suoraan Salon' leikkaa !,” Atkin kirjoitti Instagram.

Mukaan Atkin, ne leikataan 4 tuumaa irti Tatum hiuksia varten "pestä ja mennä" look.

Jenna Dewan Tatum

Tässä on pari muuta versioiden Tatum suurta kampauksen.

Zosia Mamet pitkän Bob

Zosia Mamet hahmo Shoshanna osuma TV-draama "Girls" perustuu pitkät hiukset hänen updos, mutta tammikuussa 2014 hän debytoi pitkä bob punaisella matolla. Hän piti hänet hiuksensa versio pitkä bob lähtien.

On käynyt ilmi, liikkuvat NYC innoittanut häntä.

”Minun tyyli peto heräsi kun muutin”, hän kertoi InStyle. ”On sanaton kutsu tyyliä vapauden NYC En ole koskaan ymmärtänyt, kuinka paljon pidän kokeilla, ja olet tervetullut tekemään sitä täällä.”

Lue myös:

Nicole Kidman pitkä Bob

Nicole Kidman katkaisi hänen järjettömän pitkät hiukset juuri sopivasti palkintoja kauden helmikuussa 2015. Hänen kerrotaan katkaista peräti jalka hiusten pidennykset ja mielestäni tulokset ovat merkittävä parannus.

Rose Byrne pitkän bob kampaus

Siitä on tullut hänen allekirjoitus näyttää. Rose Byrne leikkasi hiuksensa pitkäksi bob helmikuussa 2014 ja on osunut punainen matto useita versioita jälkeen.

Toinen versio Rose Byrne pitkän Bob

Tässä versio Rose Byrne pitkän bob tyylistä aaltoina.

Kim Kardashian kulkee pitkä pitkä bob

Asia tehdä, kun katkaista hiukset on debyytti näyttävät Instagram, joka on juuri "THE Kardashianit" tähti Kim teki helmikuussa 2015, juuri ennen Grammy.

"Leikkasin hiukseni lyhyt tänään" Kardashian kirjoitti kuvateksti kuva.

Hän kertoi Glamour Magazine jo marraskuussa 2014, että hän ei pese hiuksensa joka päivä ja että hän on riippuvainen hänen "glam joukkue" tyyli hänen hiukset.

"Jos Saan sen tehdä, saan isku-out ensimmäisenä päivänä, ja toisena päivänä Laitan aaltoja ja kiharat siihen, ja kolmantena päivänä Pidän sen sotkuinen, ja neljäntenä päivänä kiinni se ylös, ja sitten se pestään iltana."

Kate Mara silmiinpistävä muutos

Stylisti Mara Roszak (hän ​​Emma Stonen hiusmuotoilija, myös ja vastaava Stone rakastetun pitkä bob), kertoi Allure Magazinen että Kate Mara saa kaiken kunnian pitkällä bob hän piti.

"Se oli Katen ajatus katkaista hiukset," Roszak kertoo Allure. "Soitimme sen kanssa pari vaiheissa. Ensinnäkin, hän meni vaalea, ja sitten menimme hieman lyhyempi ennen nukkumaan aina. Hänellä on todella paksut hiukset, joten jouduin ottamaan paljon painoa pois."

Toisen tarkastella Kate Mara pitkän Bob

Tässä toinen tarkastella Katen pitkä bob.

Freida Pinto hämmästyttävä muutos

Näyttelijä Freida Pinto leikkasi hänen pitkät hiukset joulukuussa 2014 lopettamisen jälkeen 6 vuoden suhde hänen "Slummien miljonääri" kollegansa Dev Patel.

Nämä kuvat osoittavat, mitä hyvä päätös, joka oli. Pitkät hiukset, hän näytti keskiverto 20-jotain. Ei mitään erikoista siellä. Mutta hänen uusi pitkä bob ja punaiset huulet, hän näyttää henkeäsalpaavan upeita.

Jessica Alba pitkän Bob

Kiinni suuntaus saada pitkä ROP ja sitten kertoa maailmalle sosiaalisen median kautta, Jessica Alba teki juuri tämän maaliskuun alussa 2015, jolloin hän debytoi hänen uusi pitkä bob Instagram aikana kuuluisan South by Southwest konferenssi, kommentoi: "Ohoh joku hienonnettu hiuksensa!"

Hän leikkasi hiuksensa pois vuosi sitten samoin ja debytoi Palan Instagram Myös kiittää hänen stylisti Jen Atkin (kyllä, sama stylisti Jenna Dewan Tatum käytetty pitkästä Bob).

Stylisti Jen Atkin ja Jessica Alba

Tässä kuvassa Jessica Alba lähetetty Instagram ilmoittaa hänen leikata.

Bloggerin Nicole Warne pitkän Bob

Australian Nicole Warne on yli miljoona seuraajaa Instagram. Perustaja tyyliä ja reissublogi Gary Pepper Girl, Werne on tunnettu hänen hämmästyttävä maku muodin ja tyylin, joten se ei ole yllätys, hän katkaisi hänen pitkä, ei-descript hiukset varten swingy, trendikäs, hienostunut pitkä bob.

Blogger Nicole Warne

Täältä lisää versioita Warne upea bob.

Zanita Whittingtonin pitkän Bob

Zanita Whittington on kollega Nicole Warne, toinen Aussie muoti ja tyyli prinsessa. Tutustu hänen Instagram. Hänen pitkä bob osoittaa, että vaikka tytöt kiharat voi pukeutuvat hiukset lyhyet.

Zanita Whittington

Tässä toinen tarkastella Whittingtonin suuri kampauksen.

Brooklyn Decker

Brooklyn Decker oli yksi alkuperäisen pitkä bob adoptoidut takaisin 2011.But sitten hän kasvoi hänen pitkät hiukset uudelleen. Ja värjätty se brunette.

Joten kuvitella everyone'ssurprise kun hän leikkasi hiuksensa uudelleen. Nähdä eroa aliarvostus tekee. Se on paljon parempi.

Elizabeth Olsen

Kuvassa on Elizabeth Olsen heinäkuussa 2014 ja sen jälkeen paljon lyhyempi bob helmikuussa 2015. Tietenkin stylisti takana tämä leikkaus, Mark Townsend, debytoi uusi lyhyempi tehdä - mitä muuta? - Instagram.

Lauren Conrad

Rakastan tätä uutta, raikas ilme Lauren Conrad, kiitos hänen stylisti Kristin Ess.

Lucy Hale

Hän on tähti Pretty Little Liars tähti ja hän leikkasi hiuksensa pitkäksi bob loppuvuodesta 2014. Stylisti hänen takanaan uusi ilme ei ollut kukaan muu kuin Lauren Conradin stylisti, Kristin Ess. Muistat, että Conrad myös urheilu pitkä bob.

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens otti myös sosiaalisen median debyytti hänen uusi bob, joiden hän väittää ei ole pallo, kirjallisesti Instagram, "Kuka tarvitsee pallo kun voi olla BB (tylppä Bob) !! Kiitokset boo @kristinabarricelli @ gemini14salon."

load...