Hiustenhoitotöitä tehdät

15 marraskuu 2018

Te murskata, räjäyttää ja taita sitä joka päivä, jotta se näyttää hyvältä, mutta kaikki käsittely olla lähetät hiukset kaivoon-kirjaimellisesti. Neljäkymmentäyksi prosenttia naisista sanovat he kokevat hiukset rikkoutuminen päivittäin. Ja jotkut Kampaus tahdittomat voi itse aiheuttaa hiusten tulla juurineen. Näin suojaat kiharoina hiusten muotoilutuotteita virheistä "liikaa" lajiketta: liian tiukka, liian usein tai liian kuuma. (Power ravinteiden ratkaisu on kaikkien aikojen ensimmäinen suunnitelma, joka käsitellään perussyy lähes kaikki suuret vaiva ja terveydentilan tänään.)

Virhe # 1: overhandling

Antaa hiukset 100 lyöntiä, kiusanteko, tai voimakasta sampoolla lopulta rispaannu orvaskeden, ulkokerros Karvatupen suojaa hauras sisäinen säikeet. Lopputulos? Hiusten rikkoutuminen.

Hiukset Helper: "Kohtele hiukset kuin se on hienointa silkkiä," neuvoo Rodney Cutler, omistajan New Yorkin Cutler / Redken Salon. Käytä vinkkejä ja sormilla varovasti puhdistaa päänahka-ei tarvitse pestä. Lika, öljy, ja roskat lentelee kun vaahdossa kulkee hiukset. Kun olet kunnossa, mutta ennen kuin huuhtele, detangle hiukset suihkussa laaja-hammas kampa. Kokeile Pantene Pro-V: n Repair & Protect shampoo, hoitoaine, ja seerumin minimoimaan vahingot (5 €, drugstore.com). Kun hiukset ovat kuivat, harja juuri tarpeeksi tyyli sitä.

load...

Virhe # 2: ylikuumenemisen

Kun altistuu kuumuudelle, solut hiusten kynsinauhoja erottua ja katkaista, paljastaen herkkä filamentit sisällä. Hiukset on omiaan snap jossa orvaskeden puuttuu, kertoo Paradi Mirmirani, MD, ihotautilääkäri Kaiser Permanente Vallejo Medical Center Kaliforniassa. Hiukset menettää tasaisuus ja kiilto, myös, kun kynsivalliin on vaurioitunut.

Hiukset Helper: Never föönaus likomärkä hiuksia, sanoo Cutler; se voi ottaa lämpöä. Huuhtelun jälkeen purista hiukset varovasti pyyhkeellä -älä hieroa. Kokeile super-imukykyinen Aquis Mikrokuituliina Hair Pyyhe. Jos shampoo päivittäin, käytä hiuksiin jätettävä hoitoaine suunniteltu suojaamaan isku hiuksiin.

load...

Suora keskipitkän lämpöä ilmavirta alaspäin hiuksiin suuntaan, että orvaskesi solut on kerrostettu; puhaltaa hiukset kaikkiin suuntiin lisää kähertymisen. Sammuta hiuskuvaaja kun hiukset on lähes kuiva, ja sitten kevyesti harjata tyyli sitä.

Lue myös:

Afrikkalainen Amerikan naiset eivät saa käyttää curling tai silitysraudat enemmän kuin kerran viikossa tai pian sen jälkeen väriä tai rentoutumishoitoja varoittaa Susan C. Taylor, MD, perustajajäsen johtaja Skin Colour Centre St. Luke's-Roosevelt Hospital Center New Yorkissa. Jos täytyy korjailla, käytä lämpösuoja suihke kuten TRESemmé Terminen luomuksia Heat Tamer Suojaava Spray (5 €, drugstore.com).

Virhe # 3: overprocessing

Useimmat hiusvärit, permanentit ja rentouttava aineet eivät ole vaarallisia, elleivät ne jätetään liian pitkä tai käyttää liian usein.

Hiukset auttaja: Älä permanentti useammin kuin 120 päivän välein. Lupo, MD, kliininen professori ihotaudit Tulanen yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa. Koskaan permanentti ja väri samana päivänä, muutaman viikon siltä väliltä on paras, kertoo Mirmirani.

load...

Vuonna Afrikkalainen-amerikkalaiset naiset, relaxers ja muut kemialliset prosessit voivat myötävaikuttaa eräänlainen pysyvä hiustenlähtöön kutsutaan Keski keskipakoisvoiman cicatricial hiustenlähtö (CCCA), vaikka genetiikan voi myös olla mukana. Naiset, joilla CCCA voivat joko rentoutua tai väri, mutta ei molempia.

Virhe # 4: liian tiukka ponytails, punokset tai laajennukset

Paine kuminauha noin poninhäntäisestä voi kulua pois suojaava orvaskesi ja aiheuttaa hiusten rikkoa. Mitään, joka asettaa jännityksen karvatupen pitkään aikaan, kuten punokset tai laajennuksia, voi vetää hiukset ulos juuret, jolloin veto hiustenlähtö (kaljuuntuminen), joka on toisinaan pysyvä.

Hiukset auttaja: Käytä vain hiukset suojaava bändejä, kuten Goody stayput hiukset kuminauhoja. Jos punokset tuntuu tiukka kun ne on tyylistä, pyydä stylisti aloittaa alusta, vaatii Taylor.

Samoin laajennukset ja sidoksia pitäisi jätä päänahan tunne tiukka, antaa sinulle päänsärkyä, tai aiheuttaa tulehduksen, sanoo Pantene julkkis stylisti Danilo. Paras konsti: väliaikainen clip-in laajennuksia. Tutustu hairuwear.com laaja joukko valintoja.

load...