Hiustenlähtö - diagnoosi ja hoito

11 marraskuu 2018

Diagnoosi

Ennen diagnoosin, lääkäri todennäköisesti antaa sinulle fyysinen tentti ja kysyä lääketieteen historian ja suvussa. Hän voi myös suorittaa testejä, kuten seuraavat:

Hoito

Tehokkaita hoitoja joidenkin hiustenlähtö ovat käytettävissä. Saatat pystyä kääntämään hiustenlähtö, tai ainakin hidastuu harvennus. Joidenkin olosuhteet, kuten hajanaista hiustenlähtöä (pälvikaljuisuus), hiukset voi kasvattavat ilman hoitoa vuoden sisällä.

load...

Hoidot hiustenlähtöön sisältävät lääkkeet, leikkaus edistää hiusten kasvua ja hidastaa hiustenlähtöä.

Lääkitys

Jos hiustenlähtö johtuu johonkin sairauteen, hoidon tähän sairauteen on tarpeen. Tähän voi sisältyä lääkkeet vähentää tulehdusta ja immuunijärjestelmän, kuten prednisonia. Jos tietty lääkitys aiheuttaa hiustenlähtöä, lääkäri voi kehottaa sinua lopettamaan niiden käytön vähintään kolme kuukautta.

Lääkkeet ovat saatavilla hoitoon kuvio (perinnöllinen) kaljuuntuminen. Vaihtoehtoja ovat:

Hiusten elinsiirtojen

Hiusten siirto

Tyypillinen hiusten siirto liittyy poistamalla laikkuja hiukset päästäsi ja sulkemalla karvatupen jonka follicle tulee kalju osiin.

load...

Vuonna yleisin pysyvää hiustenlähtö, vain päälaen vaikuttaa. Hiusten siirto, tai ennalleen leikkaus, voi hyödyntää hiukset on jäljellä.

Aikana hiusten siirto menettely, ihotautilääkäri tai kosmeettinen kirurgi poistaa pieni iholla, joista kukin sisältää yhden useisiin hiuksia, takaa tai sivusta päänahan. Joskus suurempi kaistale ihoa sisältävät useita hiukset ryhmittymät otetaan. Hän sitten implantit karvatupen jonka follicle tulee kalju osiin. Jotkut lääkärit suosittelevat käyttäen minoksidiili siirron jälkeen, voidaan minimoida hiustenlähtöä. Ja saatat tarvita enemmän kuin yhden leikkauksen saada vaikutusta haluat. Perinnöllinen hiustenlähtö lopulta edetä huolimatta leikkausta.

Lue myös:

Kirurgisia toimenpiteitä hoitoon kaljuuntuminen ovat kalliita ja voi olla tuskallista. Mahdolliset riskit ovat verenvuoto ja arpia.

Laserhoito

Food and Drug Administration on hyväksynyt matalan tason laserlaitteessa hoitona perinnöllinen hiustenlähtö miehillä ja naisilla. Muutama pieni tutkimukset ovat osoittaneet, että se parantaa hiusten tiheys. Lisää tutkimuksia tarvitaan osoittamaan pitkäaikaisia ​​vaikutuksia.

Elämäntapa ja kotiin korjaustoimenpiteitä

Haluat ehkä kokeilla parranajo, muut muotoilutuotteet tekniikoita ja tuotteita, huivit, peruukki tai hiuslisäke. Keskustele hiusmuotoilija ideoita. Nämä nonmedical ratkaisuja voidaan käyttää kattamaan pysyvä tai tilapäinen hiustenlähtö.

Jos hiustenlähtö johtuu sairaudesta, kustannukset peruukki voidaan kattaa vakuutuksin.

Kliinisissä tutkimuksissa

Tutustu Mayo Clinic tutkimuksissa testata uusia hoitoja, toimenpiteitä ja testejä keinona ehkäistä, hoitaa tai hallita tätä tautia.

Valmistautuminen nimittämiseenne

Olet todennäköisesti ensin tuoda koskee tietoon perhelääkäri. Hän voi ohjata sinut lääkäri, joka on erikoistunut hoitoon iho-ongelmia (ihotautilääkäri).

Mitä voit tehdä

Aikasi lääkärin kanssa on rajoitetusti, joten valmistelee lista kysymyksiä auttaa sinua tekemään suurimman osan ajasta yhdessä. Listaa kysymyksiä Tärkeintä vähiten tärkeä asia aika loppuu. Hiustenlähtöön, moniin peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat:

Mitä odottaa lääkäriltä

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Koska valmiita vastaamaan niihin voi varata aikaa käydä läpi kaikki kohdat haluat viettää enemmän aikaa. Lääkäri voi pyytää:

load...