Hiustenlähtötyypit

11 marraskuu 2018

Hiustenlähtö voi olla pysyvää tai väliaikaista. Se voi pudota ulos pätkittäin, se voi ohut hitaasti vuotta, se voi seurata kaljuuntuminen kuvioita tai se voi pudota kokonaan ja pysyvästi yli lyhyessä ajassa.

Alopesia areata (AA)

Tämäntyyppinen hiustenlähtö on autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa hajanaista hiustenlähtöä eli yksittäinen kaljun tai laajoja hiustenlähtöä pätkittäin.

Autoimmuunisairaus tapahtuu kun immuunijärjestelmä virheellisesti hyökkää kehon osiin, että se hämmentää jotain ulkomaisia.

load...

Areata Hiustenlähtö alkaa usein äkillisesti, toistuu usein ja vaikuttaa miehiin, naisiin ja lapsiin.

AA liittyy ilmeinen ihosairaudet tai systeemisiä sairauksia, kuten punahukka (SLE), syfilis, Addisonin tauti, syöpä ja vitiligo (häiriö, jossa immuunijärjestelmä tuhoaa elimistön pigmentti soluja, mikä aiheuttaa valkoisia laikkuja). Pälvikaljun yleensä alkaa yhtenä kolikon kokoinen sileä kalju ympyrä tai jokin harvennus että kampaaja voi muuten huomata kun mennä hiustenleikkuun.

Nämä karvattomat alueet yleensä kasvattavat kolmesta kuuteen kuukautta ilman hoitoa.

Miestyyppinen hiustenlähtö (AGA)

Androgenetic hiustenlähtö (mies tai nainen kaljuuntuminen) on yleisin etenevä hiustenlähtö, mihin liittyy harvennus hiukset lähes läpinäkyvä tilassa. Sen uskotaan olevan perinnöllinen joko tai molemmat parents.Did tiedät, että AGA koskettaa yli 50% miehistä yli 50-vuotiaita ja noin 50% naisista yli 65 vuotta, mukaan Yhdysvaltain National Library of Medicine? useat geneettiset ja hormonaaliset tekijät aiheuttavat AGA. Näistä tärkein hormoni vastuussa androgenetic hiustenlähtö miehillä ja naisilla on dihydrotestosteroni (DHT), joka aiheuttaa muutoksen karvatupet, mikä hiusten loss.In miehillä, tyypillinen kuvio AGA hiustenlähtö liittyy kapeneva hiusviiva kanssa hiustenlähtö ylhäältä ja edestä pään ominaisuus "hevosenkengän" kuvio.

load...

Naiset, joilla on AGA yleensä harvennus hiukset on päälaen, mutta pitää niiden edestä hairline.Because androgeeni hiustenlähtö pysyvästi vahingoittaa karvatupet, tuloksena hiustenlähtö on peruuttamaton.

Harvinaisempia tai harvinaisia ​​hiustenlähtö ovat:

Keski keskipakoisvoiman cicatricial hiustenlähtö (CCCA)

Jota joskus kutsutaan follikulaarinen rappeuma oireyhtymä ja kuuma kampa hiustenlähtö on yleisimmin nähdään Afrikkalainen Amerikan naisten ja sekoitetaan joskus naisten malli hiustenlähtö, varsinkin alkaessa.

Lue myös:

Häiriö etenee hitaasti, alkaa kruunu ja etenee lähialueilla. Tutkijat epäilevät ehto voi liittyä kemiallista käsittelyä, lämmön ja käyttö "hot kampojen, relaxers tiukka laajennuksia, kutoo, okklusiivinen voiteita tai rasvoja tai kroonisen jännityksen hiukset. Muita ehdotettuja aiheuttavat tekijät ovat sieni- tai bakteeri-infektiot, autoimmuunisairaus, tyypin 2 diabetes ja genetiikkaa.

load...

load...