Hiusväri kaavoja kampaajille 2019

12 marraskuu 2018

Kaikkia hiusvärit ovat tasavertaisia. Itse asiassa jotkut asiakas pyytää vain täysillä pelottavaa tehdä joskus. Hiusten väri on kuin matematiikkaa, se ei voi olla järkevää aluksi, mutta kun selvittää kaavaa, vastaus on oikeassa edessäsi. Alla muutamia vaikeita hiusten väri pyyntöjä, dekoodata, niin tiedät mitä tehdä seuraavan kerran.

Itsepäinen punaiset

Saavuttaa rikas, moniulotteinen punainen ei ole pieni järjestyksessä. Goldwell on jo pitkään tunnettu ammattimaiset colorists varten tarjoaa joitakin aidoin ja pitkäkestoisin punaisen sävyjä. Alla hämmästyttävä väri kaava, joka johtaa tulinen, rikas, moniulotteinen punaiset hiukset väri.

load...

Base: Goldwell Topchic 7K 40mls + 40mls 10 tilavuus peroksidia

Kaavan A (ja vireys): Topchic 7OR 10 ml + 8GG lisättiin 10 ml + 7kg lisättiin 10 ml + 30mls 20-tilavuus peroksidi

Kaava B (syvyys): Topchic 7kg lisättiin 10 ml + 8GG lisättiin 10 ml + 7KR + 30mls 20-tilavuus peroksidi

Kaava C (kohokohtia): Topchic 8KG lisättiin 10 ml + 9G lisättiin 10 ml + 20 ml: aan 40-tilavuus peroksidi

Menee blondi Brunette

Kun uber blondi asiakas tulee ja pyytää otettava alas brunette, useimmat meistä ovat menossa paniikki hieman. Älä pelkää! Tämä upea kaava johtaa syvät brunette kaunis punainen pohjavirettä. Sinun saavuttaa juuri oikea määrä syvyyttä, ja väri ei näytä kovin musteinen tai tumma. Työskentely useiden ääniä kun lieventämisestä oman blondi asiakkaiden helpottaa heidät siirtymistä, ja he eivät tunnu heidän hiukset on kaikki yhtä tumma väri.

load...

Formula 1 (Base): Rich Lämmin Brunette

30mls Tophic® 6NN + 20 ml: aan 6 Gt + 1 ml 8 kg + tasan 10-tilavuus kehittäjä

Kaava 2: Golden Vaaleat

15mls Tophic® 8G + 5mls 9G + 2 ml GG sekoitus + tasan 10-tilavuus peroksidi

Kaava 3: coppered Suklaa Brunette

20 ml: aan Tophic® 7Kb + 5mls 7 G + 3 ml: lla 8 kg + 2 ml GG sekoitus + tasan 10-tilavuus peroksidi

Kaava 4: Lämmin Brown

Lisättiin 10 ml Tophic® 7nn + lisättiin 10 ml 7G + 5mls 7B + 2 ml: aan 8 kg + tasan 10-tilavuus peroksidi

Lue myös:

Kaava 5: (väriaine)

Lisättiin 10 ml Colorance® 8G + 5mls 8k + 3 ml: lla 7 g + 2 ml GG mix + 40mls Colorance® kehittäjä

Going platinaa

Going platinaa kanssa asiakas voi myös olla pelottava mahdollisuus aluksi. Sinulta taistelevat lämpöä, yrittäen samalla eheys säilyy asiakkaasi hiuksia. Getting maksiminosto ulos hiukset ja oikeilla väriaine on avain. Alla mahtava kaava, joka sisältää väriaineen, joka todella toimii.

load...

Kaavan 1 (Lightener): TIGI copyright © värjätty True valo + TIGI copyright © värjätty aktivaattori 8.5vol / 2,55%.

Kaava 2 (liljanvalkealla Beige): 58g TIGI copyright © värjätty kiilto 0/02 + TIGI copyright © värjätty aktivaattori 8.5vol / 2,55%

Formula 3 (Buff Suede): 30g TIGI copyright © värjätty kiilto 0/02 + 7 g TIGI copyright © värjätty luova 7/23 + TIGI copyright © värjätty aktivaattori 8.5vol / 2,55%

Että vaikeasti J-Lo 'Bronde'

Pyynnöt 'Bronde' hiusten väri ovat popping enemmän ja enemmän. Ei ihan blondi ja ei aivan ruskean on mitä voitaisiin kuvata tätä väriä teki tunnetuksi hyvät, kuten Jennifer Lopez ja Jessica Alba. Niin kaunis kuin tämä väri on, se voi myös olla yllättävän hankala saavuttaa ajoittain. Sinun täytyy löytää se tasapaino juuri tarpeeksi lämmin ja viileä sävyjä menemättä lämmittää tai tuhkainen. Alla on loistava kaavaa pääset alkuun tämän kuuma trendi.

Luonnollinen taso: 6 vaaleanruskea

Nykytasoon: Uutta kasvua nykyisten keskipitkän valo lisävaloa blondi kohokohtia

Target Tulos: Saumaton välillä sävyjä, saavutetaan lisäämällä lowlights, kohokohtia, ja puolivälissä banding luminescent pehmeä ruusu sävyjä.

load...