Hoito hiustenlähtöön

12 marraskuu 2018

Hiustenlähtö vaikuttaa 60-70% kaikista miehistä ja 48% naisista. Kautta aikojen ihmiset ovat yrittäneet erilaisia ​​korjaustoimenpiteitä hoitoon hiustenlähtöä. Tässä artikkelissa käsitellään uusimpia hoitovaihtoehtoja.

Menettää hiukset on hyvin traumaattinen sekä miehille että naisille. Vaikka jotkut ihmiset pystyvät lopettamaan hiustenlähtö huumeita kuten Rogaine ja order, muut ihmiset eivät ole menestystä ja lopulta mennä kalju.

Hiustensiirrot ovat nykyaikainen ratkaisu ikivanha ongelma. Miehen pakkomielle hiukset vuodelta 3500 eaa. Muinaisista Raamatun aikoina Rooman ajan, haamu Miehille hiustenlähdön on kasvatettu päätään. Julius Caesar oli uppoutunut hänen hiustenlähtöä ja kasvoi hänen pitkät hiukset takana ja kammattu kaiken eteenpäin. Hän myös käytti laurel seppeleet naamioida hänen kaljuuntuminen.

load...

Hippokrates, isä lääketieteen teki taikajuoman hiustenlähtöön koostuu oopiumin, piparjuuri, kyyhkysen jätöksiä, punajuuri; mausteita ja monet muut eksoottiset ainesosia....... (Se ei toimi).

Hän totesi, että eunukit (sukukypsiä miehet) ei koskaan tullut kalju. 2400 vuosi myöhemmin, tutkijat Duke University osoitti välistä assosiaatiota testosteronia ja miesten kaljuuntuminen.

Kaljuuntuminen vaikuttaa vain päänahan on "hevosenkenkä" kuvio päälaen. Karva pään sivuja ei koskaan häviä.

Mikä aiheuttaa kaljuuntuminen?

Hiustenlähtö tapahtuu jonkin verran 60-70% kaikista miehistä, ja 4-8% naisista. Tämä kaljuuntuva prosessi johtuu perinnöllisistä tekijöistä. Perit taipumus menettää hiukset joko vanhemmistasi. Tämä lähetetään geeneissä. Ehkä jopa tätä taipumusta, vaikka vanhempasi ovat täysin päämiesten hiukset - tämä johtuu prosessi tunnetaan spontaani mutaatio, jolloin geneettinen informaatio muuttuu tajunnassa.

load...

Hiustenlähtö voi ilmetä myös seuraavat tapahtumat, kuten trauma, sädehoito, palovammat ja leikkauksen. Tämä on usein myöntyväinen elinsiirtoon, koska luovuttajan sivustot voivat usein olla erinomainen.

Suuri määrä lääkkeitä ja sairauksia aiheuttaa hiustenlähtöä. Tämä hiustenlähtö on vain palautuva, kun alkuperäinen syy on korjattu. Hiusten siirto ei ole vastaus näissä tapauksissa. Jos kärsivät päänahan sairaus, ota ihotautilääkäri.

Miten se käsitellään?

Myyttejä hiustenlähtö, kuten pienentää veren virtausta tai tiukka päänahka, tukossa tai tukossa huokosiin, proteiini kertyminen, yllään korkit ja hattuja enää pidä mitään totuutta.

Kun hiukset on jäänyt pois mitään rukouksia, juoma tai kosteusvoiteita tuo takaisin hiukset. Koska miesten kaljuuntuminen ei johdu pienentää veren virtausta, mainonta väittäen lisätä veren virtausta päänahan kalliita laserhoito voi olla tehokkaita.

Leikkaus

Hiustensiirtoja leikkaukseen liittyy siirtäminen yksittäisten mikro- ja mini follikulaarinen yksiköitä pään sivuille (luovuttajan alue), jotka eivät vaikuta hiusten tappio prosessi, osaksi alueen kalju iho (vastaanottaja sivusto).

Lue myös:

Hiukset otettu luovuttajan alueella kasvaa edelleen ja eikä pudota seurauksena kaljuuntuminen, koska hiukset tällä alueella ei ole herkkä mieshormoni DHT.

load...

Päivän hiustensiirtoja sen ansiota, että istutetut karvatupet (juuria siirretty niiden alkuperäisestä paikasta toiseen alue) käyttäytyvät samalla tavalla kuin he tekivät niiden alkuperäisestä sivustosta. Esimerkiksi jopa kaikkein edenneiden miesten kaljuuntuminen, hevosenkengän muotoinen hapsut hiukset jatkuu. Karvatupet siirretty tämän karvainen hapsut kalju alue päänahan juurtuu ja kasvaa.

Sivurako tekniikka

Parhaiten ymmärtämään tätä tarvitsee katsoa miten hiukset kasvaa luonnossa. Voidaan nähdä, että sen sijaan, että on järjestetty satunnaisella tavalla, follikulaarinen yksiköt on järjestetty yksi monista kuvioita. Samoin yksittäisten munarakkuloiden sisällä follikulaarinen yksikkö usein ovat joukko kuvioita. Munarakkuloiden näyttävät rivissä rinnakkain toisistaan ​​tasossa, joka on kohtisuorassa suuntaan hiusten kasvua.

Tämä järjestely parantaa alueen päänahan piiriin munarakkuloita vastakohtana järjestetty satunnaisesti tai yksi follikkelia peräkkäin. Käytännössä on monia muita etuja sivurako tekniikkaa. Follikulaarinen yksiköt kasvavat usein linjat kohtisuorassa hiusten kasvua. Tämä optimoi päänahan kattavuus ja vältetään turhan kattavuus, joka tapahtuisi, jos follikulaarinen yksiköt on järjestetty satunnaisesti tai tasossa, joka on yhdensuuntainen suuntaan hiusten kasvua. Muut edut sivurako tekniikka sisältää tarkan ohjauksen siirteen kulmauksia suhteessa taustalla päänahan kudosta. Se vaatii vain paikallispuudutuksen.

Viillot tehdään sivurako tekniikka ovat matalampia kuin muiden viillot, mikä vähentää trauman kriittinen verisuonten syvemmälle päänahassa. Kun siirteet sijoitetaan vastaanottajan sivustoja sagittaalisen tavalla, ulospäin kohdistama paine kunkin follikulaarinen yksikön ja paineet mukaan vierekkäisten follikulaarinen yksiköt ovat kumulatiivisia. Tämän kertymän paineen päänahassa määrä rajoitetaan follikulaarinen yksiköitä, jotka voidaan turvallisesti sijoittaa tietylle alueelle vaarantamatta puristamalla tai avautumisen. Kun siirteet sijoitetaan sivuraoissa on signaalin siirto paineen ulkopinnan päänahan ja paineet viereisten follikulaarinen yksikköä ei ole kumulatiivinen.

Laajan tutkimuksen ja state-of-the-art kehitys tekniikan ja instrumentoinnin, hiusten siirroissa on tullut erittäin hienostunut mutta suhteellisen yksinkertainen toimenpide. Kolmesta neljään kuukautta myöhemmin siirretyn munarakkuloita alkavat kasvaa. Hiukset täytyy leikata, pestä ja tyylistä. Se ei koskaan putoa pois, koska se on peräisin luovuttajan alueella sivuilla päänahan.

Kannattaa muistaa, että hiustenlähtö on elinikäinen prosessi, ja uusia menettelyjä voidaan joutua täyttämään jatkuvaa hiustenlähtöä. Istutetut hiukset, mutta ei koskaan putoa.

load...