Jäähdytetään kevyitä huoltohaavoja kaverille 2019

11 marraskuu 2018

Olen vähän huoltoa tavallaan kaveri. Monet meistä ovat. Mutta nykypäivän ihminen on enemmän trendikäs ja tyyli omatunto kuin koskaan. Miten kaveri pysy trendikäs kuluttamatta paljon aikaa tehdä niin? Nämä viileä vähän huoltoa aliarvostus kaverit ovat hyviä vaihtoehtoja. Tämä onnellinen etsivät kaveri, esimerkiksi toimii klassinen Ivy League Kamppauksen joka leikataan aggressiivisesti lähellä korkeus ylös sivuilla ja takana. Hiukset on lyhyempi kruunu ja vähitellen pitenee eteenpäin. Voidaan tyylistä esitetyllä, siisti sivuosan (pomade on erinomainen muotoilutuotteita optio) tai sitä voidaan käyttää kuiva ja löysä rennompi ilme.

Leikkaajan pää parranajoon

Clipper pää ajella on erinomainen vaihtoehto miehille, jotka haluavat vähiten huoltoa aliarvostus mahdollista. Tämän haircut, hiukset on buzzed kanssa kotiparturilla asetettu lähimpänä asetus. Se on helppo hiustenleikkuun tehdä kotona eikä vaadi parranajo partakoneen ja partavaahtoa. Ajeltu pää on erinomainen vaihtoehto miesten harvennus hiukset. Yhdessä hieman kasvojen hiukset (koska tämä malli on tehnyt), painopiste tulee kasvojen sijaan kaljuuntuva pää. Tämä tyyli (tai anti-tyyli) on erinomainen vaihtoehto kaikille, joilla hienosti muotoinen pää. Aurinkovoidetta tarvitaan, jos olet viettää paljon aikaa auringossa, mutta koska päänahka on erittäin altis auringonpolttama.

load...

Pitkä buzzcut jolla on parta

Pitkä buzzcut parta on erinomainen vaihtoehto kaveri, joka haluaa hyvin maskuliininen, mutta vähän huoltoa kampauksen. Tämän leikkaus, hiukset on leikattu useita kaksi terää sivuilla ja takana ja leikata sormet päälle (vaihtoehtoisesti, hiukset voidaan leikata pitkän kotiparturilla vartija päälle). Hiukset voidaan tyylistä hieman tahna lisätä enemmän huoliteltu ulkoasu. Lyhyt parta, joka on siististi leikattu ja särmikäs lisää vähän huoltoa näkökohta estämällä päivittäin parranajon koko kasvot.

Pitkä buzzcut

Pitkä buzzcut on yksi helpoimmista aliarvostusta vetää pois (ja se tyyppi buzzcut voit tehdä kotona). Nämä vaatteet, hiukset on buzzed useita kuusi vartija päälle ja ottaa alas kolmen vartija sivuilla ja takana. Aliarvostusprosentti voidaan käyttää ilman tuotetta kuten tässä, mutta ripaus muotoilu tahna voi antaa hieman huoliteltu ulkonäkö ja estää "epätarkkuus" olet joskus pidemmän surinaa. Ammattikäyttöön työympäristössä, haluaisin yhdistää tämän hiustenleikkuun kanssa paita ja solmio esittää enemmän koota näköisiä.

load...

Macklemoren tyyli alittivat

Lue myös:

Suosittu, hiphop-artisti Macklemoren, tämä alittavat tyyli leikkaus on yksi helpoimmista aliarvostusta antaa itsellesi kotona ja se on varmasti vähän huoltoa trendikäs tyyli. Sillä tämä leikkaus, hiukset on leikattu useita yhden terän koko matkan ylös puolin ja takaraivoon. Ei ole sekoitus välillä päälle ja sivuille. Hiukset sitten tyylistä takaisin sormin ja hieman pomade luoda pompadour vaikutus (hiustenkuivaaja voidaan lisätä korkeus eteen, jos tarpeen). Tämän mallin, lyhyt parta lisää karu katsoa trendikäs tyyli.

Lyhyt takana ja sivuilla piikkitelalla alkuun

Tämä leikkaus, jossa on lyhyet takana ja sivuilla ja teräviä alkuun, on lähes faux haukka. Nämä vaatteet, hiukset on kotiparturia lyhyeen korkeus ylös sivuilla ja takana. Alkuun sekoitetaan sivujen pyöreän pään ja leikataan noin tuuman ja puoli päälle. Muotoilu vaha levitetään ja hiukset on tyylistä ylös sormin. Vaihtoehtoisesti hiukset voidaan myös kuluneet eteenpäin pyyhkäisi hieman sivuun enemmän muodollista katsoa.

load...

Suora shag hiustenleikkuun

Suora Shag aliarvostus on hyvä vaihtoehto kaveri, joka haluaa vähän huoltoa kampauksen pidemmällä ilmeen. Nämä vaatteet, hiukset on partakone leikkausta pitkään kerroksia, jotka lisäävät liikkumisen ja antaa siitä, että takkuinen ilmeen ympäri kehä. Muotoilua varten, lisää hieman tyyli kerma kosteisiin hiuksiin ja ravista. Kun hiukset ovat kuivat, se voidaan kammattu kautta luomaan kuivemmaksi ilmeen. Tämä hiustyyli todella muistuttaa minua Steve Jobs' haircut takaisin yhdeksänkymmenvuotias tai luvun alussa.

Classic tiukka kapeneva hiustenleikkuun

Tiukka kartio on klassinen parturi hiustenleikkuun ja se on yksi minun kaikkien aikojen suosikki miesten vähän huoltoa aliarvostusta. Tämä leikkaus ei koskaan mene pois muodista, ja se sopii kaikille iästä ja ammatista. Nämä vaatteet, hiukset on kotiparturia leikata ykkönen terän ympärille sivuilla ja takana ja sujuvasti sulautuu noin kaksi tuumaa päälle (alkuun voidaan ottaa pidempi tai lyhyempi riippuen etusija). Hieman muotoilu tahna tai Pomade levitetään ja hiukset on tyylistä löyhästi takaisin ja sivuille sormin (se voi myös olla kuluneet kanssa terävän sivuosan entistä muodollista katsoa).

Aaltoileva shag hiustenleikkuun

Mutkaviivalla Shag aliarvostus on hyvä vaihtoehto kaveri, joka haluaa vähän huoltoa kampauksen pidemmällä ilmeen. Nämä vaatteet, hiukset on partakone leikkausta pitkään kerroksia, jotka lisäävät liikkumisen ja antaa siitä, että takkuinen ilmeen ympäri kehä. Muotoilua varten, lisää hieman tyyli kerma kosteisiin hiuksiin ja ravista. Erittäin helppo muotoilla ja hoitaa.

load...