Jennifer Anistonin parhaat kampaukset vuosien varrella

9 marraskuu 2018

Tässä kuvagallerian Jennifer Aniston kampaus, näet kuinka hänen hiukset on kehittynyt vuosien mittaan hänen pitkä, umpeenkasvu ruskea lukot, Rachel hänen allekirjoitus "bronde" suorat hiukset.

Täällä hän kuvattuna 2016 kanssa bronde hiusten väri, kohteliaisuus hänen hiusmuotoilija Chris McMillan.

1980: hänen teini-iässä

Tässä näemme Jennifer Aniston hiukset sen luonnollisessa tilassa: pitkä, kuriton ja ruskea. Se on hyvä tukikohta hänen kampaus tulemaan. Paksu, luonnostaan ​​suorat hiukset on helpoin tyyliin.

load...

June vuosina 1995 - Jennifer Aniston ensiesiintymisensä "Rachel" haircut

Myöhemmin hän dubattuna tämä kampauksen "rumin hiustenleikkuun olen koskaan nähnyt", mutta kun se debytoi joukko "Friends," maailma meni ga-ga Jennifer Aniston "Rachel." Se pysyi suosituin kampauksen ainakin pari vuotta.

1998: Muutama vuosi tulee "Friends" muutaman kuukauden dating Brad Pitt

Tässä Jennifer Aniston vuonna tukka on "Meet Joe Black" Premiere, joka sisälsi hänen silloisen poikaystävänsä Brad Pitt. Kaksi oli perustettu sokkotreffit keväällä 1998.

Maaliskuuta 2000 pisin hiuksensa koskaan saanut

load...

Maaliskuussa 2000 Jennifer kasvoi hiuksiaan erittäin pitkä, urheilu lähes boheemi ilmeen juuri ennen hänen 30 heinäkuu häät näyttelijä Brad Pitt.

10 syyskuu 2000

Tässä Jennifer Aniston urheilu hyvin kaino lool vain 2 kuukautta hänen 1 € M ylenmääräinen häät Brad Pitt, jossa hän lupasi tehdä Bradin suosikki Banana Split ja Brad lupasi löytää tasapaino termostaatin.

Joulukuu 2000: Lyhyt & Aaltoileva

load...

Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet Jennifer Aniston lyhyet hiukset. Hän rajataan hänen hiukset mairitteleva pituus välillä leukaansa ja hänen harteillaan joulukuussa 2000 ja käytti sitä lyhyt vain muutaman kuukauden.

04 syyskuu 2001: hänen uusi Signature Leikkaa

Yksi seksikkäin kuvia Jennifer Aniston, tämä osoittaa pois hiustenleikkuun hän kuluvat paljon ensi vuosikymmenen: taulu-raudalla, pitkä ja hyvin vähän kasvojen kehystys kerroksia ja täydellinen väri ei ole täysin kaikkia blondi, mutta ei täysin brunette joko, väri olisimme kopioida vuonna 2009 nimellä "Bronde".

Syyskuu 2002

Jennifer Aniston kantoi hänen pitkät hiukset kihara vuoden 2002 Emmy Awards, jonka aikana hän voitti parhaan naispääosa komedia. Hän on harvoin kulunut hiuksensa tätä kiertynyt. Kun hän tekee kuluvat hiuksiaan aaltoileva, se on paljon enemmän "Beachy" kuin kihara.

Lue myös:

Tammikuu 2003

Hän harvoin otsatukka ja tämän laukaus hänen tammikuussa 2003 osoittaa hänen paksu, puoli-pyyhkäisi niistä.

Syyskuu 2004

Vain muutama kuukausi ennen ilmoitti erottamista tammikuun alussa 2005, Jen ja Brad näyttää onnellinen täällä. No, hän tekee. Hänen hiuksensa ovat pörröistä ja löysä.

Lokakuu 2005

Hänen avioero Brad Pitt päätökseen 2. Lokakuuta Jennifer Aniston astui ulos 30. Lokakuuta näköinen hurmaava. Mutta monista kuvia hänestä otettu tänä päivänä, tämä oli vain 1 muutaman joka osoitti hänelle hymyillen. Silti hän näyttää kauniilta.

Kesäkuu 2006: pitkät, suorat ja Brunette

Jennifer Aniston ojitettu hänen kultainen väri tummemman ruskean eri sävyt kesäkuussa 2006.

Joulukuu 2006

Tämän laukaus, voit selvästi nähdä kuinka kerroksittain hiuksissa on aivan nurkan kasvot.

Joulukuu 2008

Tämä on yksi suosikkini aliarvostusta Jennifer Aniston. Hänen hiuksensa ovat paksut ja täysin leikattu ja väri ei voisi olla parempi.

22 helmikuu 2009

Täällä, Jennifer Aniston kuluu punos erään palkinnot osoittavat. Eräänlainen boho, ranta chic näyttävät.

Maaliskuu 2010

Takaisin pin-suorat hiukset ja bronde väri.

: August 2010 Suora ja Darker

Toinen klassinen Jennifer Aniston ilmeen.

08 helmikuu 2011

Rakastan näitä Beachy aallot tässä kuvassa otettu vain muutaman viikon (tai ehkä jopa päiviä) ennen kuin hän leikkasi hiuksensa hänen harteillaan.

Jennifer Aniston pitkä bob kampauksen: Vuoden 2011 alussa

Vuoden 2011 alussa Jennifer Aniston astui ulos pitkä bob (tai "pallo") kampauksen ja LUMOSIVAT maailmassa. Super mairitteleva pituus, Aniston pitkä bob on hieman lyhyempi takana ja kapenee eteen. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän leikkasi hänen pitkät hiukset pois, viimeisen kerran hän debytoi lyhyt 'tehtävä oli vuoden 2000 lopulla, juuri kun hänen kesän häät Brad Pitt.

05 toukokuu 2011

Takaisin lyhyempi aliarvostus. Tämä oli leikattu nähty ympäri maailmaa.

Kesäkuu 2016

Aniston on kiinni hänen pitkät hiukset muutaman vuoden ajan. Loving tämä näyttää.

load...