Jos olet menettänyt hiuksia, lopeta näiden viiden virheen korjaaminen

12 marraskuu 2018

Hiukset on ylpeys niin, kun se alkaa ohut tai pudota, se voi olla vaikea käsitellä. Monille miehille, ensimmäinen reaktio on käyttää volumizing hiustuotteita tai vaihtaa kampaus vaivaa peittääkseen ongelmaan. Valitettavasti nämä ponnistukset saattavat olla paitsi turhaa, mutta he saattavat itse tehdä hiustenlähtö pahempaa, tai ainakin, selvemmin.

Jos olet alkanut menettää hiukset, pitävät sitä herätyksen että saatat täytyy ottaa tarkemmin päivittäistä hoitotuotteita tottumukset. Täällä on viisi grooming virheitä miehet, jotka voivat tehdä hiustenlähtöön selvemmäksi.

Top 5 grooming virheitä, jotka korostavat hiustenlähtö

Hoito on enemmän kuin vain päivittäin välttämättömyys - monille miehille, se on kunnia-asia. Kampauksen puhuu persoonallisuuttasi ja se vaikuttaa siihen, miten ihmiset kokevat sinut. Kun hiukset alkaa ohut tai pudota, voit alkaa houkutella toisenlaista huomiota. Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on tehdä hiustenlähtö selvempää tai tehdä jotakin prosessin nopeuttamiseksi.

load...

Mitä miehet eivät useinkaan ymmärrä, että on olemassa monia tekijöitä, jotka edistävät hiustenlähtö - tekijät, jotka ylittävät genetiikan ja ikä. Saatat olla järkyttynyt kuullessani, että jotkut päivittäistä hoitotuotteita tottumukset saattaisi olla tehden hiustenlähtöön huonompi. Jos haluat lopettaa hiustenlähtö sen kappaleita, lopettamaan nämä viisi hoitotuotteita virheet:

Virhe # 1: käyttäminen pituus peittää puute tilavuus.

Kun hiukset alkaa ohut, saatat joutua kiusaukseen kasvattaa sitä niin lisätty pituutta voi kattaa joitakin kaljuuntuva alueilla. Mitä yleensä päätyy tapahtuu, on kuitenkin, että kasvava hiukset liian pitkä sivuilla voi tehdä harvennus hiukset päälle päätäsi selvemmin. Sen sijaan, kokeile lyhyempää kauttaaltaan tyyliin kuin sirinä leikata peittää harvennus alueilla.

load...

Virhe # 2: Overusing hiustuotteita.

Kun alkaa menettää hiukset, ensimmäinen ajatus voi olla varastoida tuotteita, jotka auttavat sinua takaisin osan tilavuudesta olet menettänyt. Ongelmana on, että monet hiustuotteita ovat niin raskaita ne päätyvät punnitus hiukset alas, jättäen sen näköinen tasainen tai erottamalla osa. Jos haluat käyttää hiustuotteita, vältä voiteita ja pastat hyväksi kevyt spray tai valoa hold mousse.

Virhe # 3: shampoopesu liian usein.

Sampoolla hiukset on luultavasti osa päivittäistä hygieniaa rituaali, mutta se voisi olla tehden hiustenlähtöön huonompi. Mitä et voi tietää, että sampoolla hiukset liian usein voinut riisua se on luonnollisia öljyjä, jotka pitävät terveenä ja kosteutuu. Sen sijaan että sampoolla päivittäin, vaihtaa joka toinen päivä ja vain huuhtele hiukset päivinä välillä. Jos sinulla on rasvainen tukka, voit kokeilla kuivalla shampoo.

Virhe # 4: Liian paljon lämpöä.

Jos käytät hiuskuvaaja päivittäin, saatat olla vahingoittavat hiuksia edes tajuamatta sitä. Monet miehet tekevät virheen pitämällä hiuskuvaaja liian lähelle niiden hiukset - tämä voi aiheuttaa juuret kuivua, jättäen hiukset etsivät ohut ja ohut. Käytä sen sijaan hiuskuvaaja matalan tehotason ja pidä se vähintään kahdeksan tuumaa pois päänahan.

load...

Virhe # 5: kompensointi kanssa suttuinen parta.

Jos hiuksenkin alkaa ohut tai pudota, saatat ajatella, että kasvava parta huomiotasi pois hiustenlähtöä. Suttuinen, scraggly parta pariksi kaljuuntuva pää kuitenkin tulee vain pahentaa asiaa. Jos haluat kasvaa kasvojen hiukset, täysin sitoudu aloittamalla ajeltu tai buzzed pää ja sitten kasvavat hyvin hoidettu parta tyyli, joka täydentää omaan makuun.

Lue myös:

Hyväksyä nämä terveellisiä elämäntapoja hidastaa hiustenlähtöä

Sulkemalla viisi grooming virheitä edellä voit tehdä hiustenlähtö vähemmän ilmeisiä, mutta on siellä enemmän voisi tehdä todella hidastaa tai kääntää se? Ehdottomasti! Making yksinkertaisia ​​muutoksia hiustenhoitotuotteita rutiini ja muita päivittäisiä tottumukset voivat auttaa hidastaa tai jopa kääntää hiustenlähtöön. Tässä muutamia terveellisiä elämäntapoja voit alkaa tänään pitämään lukot uhkea ja kiiltävä:

Hiustenlähtö on erittäin yleinen, ja se vaikuttaa lähes kaksi kolmasosaa miehistä ennen kuin ne saavuttavat 35-vuotiaana, mutta se ei ole jotain sinun täytyy vain kaatuminen ja hyväksyä. Kuin mies, sinulla on valta käynnistämään muutoksia oman elämäntavan ja päivittäisessä tapoja, jotka voivat tehokkaasti vähentää tai kääntää hiustenlähtö. Jos sinulla on hiustenlähtöä, sinun olisi myös viisasta käydä lääkärin määritellä paras hoitojakso, joka auttaa kasvattavat hiukset tai vähintäänkin, estää hiustenlähtöä pahenemisen.

load...