Kaikki hiusten värjäämisestä 2019

15 marraskuu 2018

Tässä artikkelissa:

Terveysriskit hiusten värjäys

load...

Tutkimus on osoittanut, että nykyään on olemassa suuri huoli siitä, että hiusvärien aiheuttaa syöpää. Tulos osoittaa ihmisten enemmistö Euroopassa ja Yhdysvalloissa, jotka käyttävät hiusvärejä. Näistä yli kolmannes naisista yli ikä kahdeksantoista ja noin 10 prosenttia miehistä yli neljänkymmenen iässä käyttävät tietyntyyppinen hiusvärin.

Hiusvärit tehdään yli 5000 eri kemikaaleja, joista jotkut ovat jopa raportoitu olevan syöpää aiheuttavat tai aiheuttaa karsinogeeninen eläimissä. Koska monet ihmiset käyttävät näitä hiusvärejä, useat tutkijat ovat yrittäneet selvittää altistuminen kemikaaleille hiusväreihin liittyy lisääntynyt riski syövän ihmisiä vai ei.

load...

Suhde välillä on havaittu henkilökohtaiseen käyttöön hiusvärien ja riski NHL. Tämä tutkimus osoitti, että naisilla, jotka alkoivat käyttää hiusvärin ennen vuotta 1980 oli hieman (noin 30 prosenttia) kohonnut NHL verrattuna naisiin, jotka eivät olleet koskaan käyttäneet sitä.

Kuten tutkijat analysoi yksityiskohtaisesti riskejä monien NHL alatyyppiä, he huomasivat, että hiusvärin käyttäjiä oli lisääntynyt riski sekä follikulaarinen lymfooma ja krooninen lymfaattinen leukemia / pienilymfosyyttinen lymfooma.

Lukuun ottamatta hiusvärit on liitetty tauteihin, kuten leukemian, käyttö henkilökohtaisen hiusvärien liittyy myös riski virtsarakon syövän; vaikka tutkimus henkilökohtaiseen hiusvärin käyttöön johtavat riski virtsarakon syöpä on muodostunut erilaisia ​​tuloksia.

Vaikka analyysi tietojen yhdistettiin kaksitoista tutkimuksista henkilötietojen hiusvärin käyttöä ei löytänyt näyttöä suurentunut virtsarakon syövän, tutkimus käytöstä kestohiusvärien on antanut ristiriitaisia ​​tuloksen. Lisäksi jotkut viimeaikaisissa tutkimuksissa raportoitu lisääntynyt riski virtsarakon syöpään, joka liittyy käyttöön näiden kestohiusvärien.

load...

Tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet, että kampaamoalan ammattilaisten on lisääntynyt riski virtsarakon syöpään osoittavat mahdollisuudet kehityksen virtsarakon syövän vuoksi työperäisen hiusvärin.

Sikäli kuin todisteita hiusvärin että se on syynä muiden syöpien osalta, tutkijat tarkistetut tiedot neljästätoista tutkimuksista naisten rintasyövän ja hiusvärin käyttöä, jotka on julkaistu vuosina 1977 ja 2002 ja totesi, että väriaine käyttäjät ollut lisääntynyt riski rintasyöpä verrattuna ei-käyttäjiin.

Toinen seikka, joka on syytä todeta, että tutkimus hiusvärin käyttöä ja riskejä muiden syöpien on rajoitettu. Vaikka jotkut tutkimukset ovat osoittaneet assosiaatioita hiusvärin käyttöä ja riski sairastua tai kuolla tiettyjen syöpien, nämä yhdistykset eivät ole nähty muissa tutkimuksissa samasta aiheesta. Näiden erojen vuoksi tutkimuksessa suunnittelua, se ei ollut mahdollista kerätä näiden tutkimusten tulokset useimpien syöpätyyppien lisätä tehoa havaita assosiaatioita hiusvärin käyttöä.

Koe rakkaus hiukset näillä hiusväri menetelmät

Nykyään erilaisia ​​puolittain pysyvän ja väliaikaisen väritys menetelmät ovat käytettävissä. Kuitenkin lumoava ne näyttävät, hiusvärit ja väriaineita voi aiheuttaa paljon hiusten vaurioita.

Jos valon väri käytetään tummat hiukset, valkaisu prosessi, joka alkaa sen jälkeen tarkoittaa lisätty vahinkoa tyvestä kärkeen.

Pysyvät ja puolipysyvät värit

Pysyvät väriaineet ja värit toimivat muuttamalla rakennetta hiukset. Ne todella riisua uloin kerros, orvaskesi epätasaisesti, jotta tunkeutua sisäkerroksen. Se on orvaskeden joka suojaa hiuksia ja edistää sen kiiltoa. Vahinkoa orvaskeden tekee hiukset alttiimpia särkyminen ja menetyksestä. Puolipysyvät väritys menetelmiä kuten hiusten huuhtelua ja voiteet kestää 4-6 shampoot. He työskentelevät yleensä tunkeutumalla kynsinauhoja, tai uloin kerros hiukset.

Väliaikaiset värit

Moderni väriaineita valmistettu kasvivärit ovat saatavilla muodossa hiusten ripsivärit. Hiukset ripsivärit ovat kuin väriliidut, joita käytetään putki osa-hiukset. Ne ovat väliaikaisia ​​menetelmiä väritys hiukset. Ne ovat helppokäyttöisempiä ja poistaa ja kestää kunnes seuraava shampoo. He vakuuttavat turvallisuus hiusten vaurioita.

Streaking

Tässä menetelmässä jotkut säikeet valkaistu tai värillinen. Muutama raitoja väri voi myös tallentaa muun hiuksia vaurioilta. Jos haluat putki puoli your head, se myös auttaa rajoittamaan vahinkoja. Tässä menetelmässä vain osa säikeet valitaan väritys. Ne ovat valkaistu ja kääritään erikoisfoliosta. Se voidaan käynnistää hiusraja kruunulle jotta Viivasiirrostettuja hiukset on täysin näkyvissä.

Kuorrutus

Tämä menetelmä on erittäin suosittu länsimaissa. Kuorrutus on paras toteuttaa salonki, jossa tehdään kuluvat tiukka muovikupu pieniä reikiä ympäri. Hiusmuotoilija vetää säikeet, jotka on värjätty ja koskee väriä. Tämä säästää loput hiusten jossa väri ei ole kulunut pois.

Muutamia tärkeitä kohtia

Yritä käyttää luonnollisia värejä, kuten ruskeat, koska ne menevät paremmin Intian ihonväriä. Vaaleanruskea tai vaalea väri ei todellakaan täydentää ihon sävyä. Välttäkää pitämästä hiusten värjäyksen ja suoristettu tai permanentatuille samanaikaisesti. Odota noin kuusi viikkoa ennen kahta menettelyä. Suojaa hiukset huivi tai chunni yli altistuminen auringon jälkeen väritys. Varmista, että käytät väriaineita, jotka eivät sisällä ammoniakkia. Jos olet värjätyt hiukset, välttävät henna.

Henna: Henna on suosituin luonnollinen tapa väritys hiukset. Se on myös loistava, luonnollinen hoitoaine. Se takit jokainen hiuksiin ja lisää voimaa ja kehon karvat. Lisäämällä kattha (catechu) tai kahvia, voi saada rikkaampi ruskea väri. Kuiva amla voidaan jauhettu ja lisättiin Henna seos liian pehmeyden ja kiiltoa.

Uusia suuntauksia: Luonnolliset värit hetkellä muodissa. Eri sävyjä ruskea, hunaja, kuparin, suklaanruskea, punaruskea ovat. Näitä värejä voidaan kallistaa tai raidalliset kevyempiä värit kuten kultainen, vaaleita tai jopa platinaa (vaalea). Ruskeat voidaan korostettu pronssia tai punertavia sävyjä.

Miten värjätä hiukset Henna

Henna (Lawsonia inermis) mainitaan sen korkea väripitoisuudesta. Yrtti tuottaa erilaisia ​​sävyjä punaista sen soveltamisesta hiukset että värit hiukset. Se johtuu läsnäolo Lawsone kasvissa että Henna on väritys ominaisuuksia. Bourgogne yhdiste, konsentroitiin Lehtiruodit osa lehdistä, yhdistyy proteiinin tarjota väritys vaikutus. Hiukset valkaistu tai värjätty henna tuotteita saadaan pehmeä, kiiltävä ja terve tulos. Tällä tavalla soveltamalla Henna hiukset on lukemattomia etuja.

Lue myös:

Valmistelu Henna tahna

Ottaa jauhettu Henna määrä riippuu pituudesta hiukset astiaan. Lisää sitrushedelmien mehua tai vettä valmistelusta tahnaksi. Jogurtti voidaan myös lisätä Henna tahna. Sen jälkeen, laita kansi peittää astian ja pitää sitä huoneen lämpötilassa 12-15 tuntia.

Hakuohjeet Henna tahna hiukset

  1. Ennen kuin haet Henna tahna värjätä hiukset, varmista hiukset perusteellisesti pestään ja kuivataan. Sen jälkeen hiukset on kammattu sen osiin ennen kuin jatkat eteenpäin.
  2. Laittaa vanha paita tai kääri joissakin kankaalla noin hartiat jotta Henna roiskuu eivät pilata vaatteita.
  3. Alkaen kaula, sovelletaan Henna tahna hiukset ja päänahka. Niistä tapoja Henna voidaan kastelee käsineet käyttäen purista pulloa ja käyttämällä pursotuspussia.
  4. Varmista, että se levitetään huolellisesti ja paksusti. Varmistamiseksi, että tahna eivät jätä mitään kuivia paikkoja alla.
  5. Demark hiukset valmistamalla leikkeet voi hakea Henna sopivampi tavalla.
  6. Peitä koko hiukset joidenkin muovikelmu tai muovista ruokakauppa laukku, pitää Henna liitä lämmin ja kostea, kun se on sen vaikutus.
  7. Jotkut tahna vierii alas otsalle ja kaulan; pyyhi siististi häiritsemättä liitä pään.
  8. Anna aikaa Henna tahna haluttuun lopputulokseen, vähintään 4 tuntia. Ihmiset, jotka pitävät sitä pidempi saavat paremman tuloksen.
  9. Jälkeen tahna kuivumista, pese kaikki tahna vedellä huuhtoen sitä niin paljon ulos. Sen jälkeen sovelletaan shampoota ja seuraa sitä hoitoainetta päästä eroon viime osia Henna hiuksista.
  10. Kuivaa hiukset ja kokea muutoksen.

Asiat, jotka miehet tarvitsee tietää väritys hiuksiaan

Hiusten värjäys on ilmiö, joka on rajoitettu paitsi oikeudenmukaisemman sukupuoli, mutta myös miehet, näinä päivinä, kokeile eri hiusten värejä ja väriaineet muuttaa tapaa ne näyttävät. Vain kuolee tai väriainetta hiukset voi tehdä ihmeitä, jos olet etsinyt esitellä dramaattinen muutos elämääsi. Tietenkin jotkut harkinnan ja järki on välttämätöntä ei vain saada oikean ilmeen lisäksi olla aiheuttamatta vahinkoa hiukset.

Hiusten väri miehille

Joten, onko haluat värjää hiukset kattaa harmaat hiukset tai tuoda hieman tuoreuden elämääsi ja näyttää, tietäen oikea tapa edetä asiassa voi tehdä kaikki ero päätyen katastrofi ja tehdä rohkea tyyli julkilausuman.

Oikean väri

Noudettaessa väri, aina mennä joka on lähelle luonnollinen hiusten väri, varsinkin jos tämä on ensimmäinen kerta. Et halua päätyä väri, joka on ristiriidassa oman kulmakarvojen tai joka törmätään ihon sävyä.

Jälleen kuin levoton ensikertalainen epävarmoja siitä värin olet valinnut todella sopii sinulle, niin voit käyttää tilapäistä tai puolipysyvät hiusvärin. Joten jos tulos ei ole jotain haluat, sinun ei tarvitse elää sen kanssa liian pitkään, koska se pestä jälkeen puoli tusinaa kymmenkunta shampoot. Voisit sitten kokeilla toista väriä ja lopulta käytä pysyvää väriaine, kun olet asettunut kun oikea väri.

Väritys hiukset

Vaikka väritys hiukset voi olla varsin jännittävä kuin huomaat täysin muunnettava muutamassa tunnissa, on myös aina vallitseva pelkoa mahdollisesta vahingosta, joka voi tapahtua hiusten rakenne. Tosiasia on, että väritys hiukset kunnolla saa sen mitään vahinkoa. Mikä voi aiheuttaa haittaa on epäterveellistä taso peroksidia tai yli-käyttö pysyviä värejä, ilmiö, joka on nimeltään yli-käsittely.

Muuttaminen hiusten väri usein

Jos olet tapana muuttaa hiusten väri usein, varsinkin jos ne ovat rajuja muutoksia välillä voimakkaasti kontrastivärit jälkeen asiantuntijat neuvovat käyttämällä syvää hoitavia välttää hiusten vaurioita. Yli-käsittely voi myös alkaa tehdä hiukset näyttävät tylsää ja eloton. Kun näin tapahtuu, se on parasta, jos siirtynyt puolipysyvät värit jossa pigmentit jäävät päälle hiukset antaa sille paljon sävy ja kiiltoa.

Anna hiukset tehdä kaikki puhumisen

Kun se tulee näyttää hyvältä, yksi niistä asioista, joka saa eniten huomiota - ja ansaitusti niin - on hiukset. Tämä kruunaa kaiken pukeutumista on mahdollista tehdä tai rikkoa katse on niin huolellisesti muotoillut vaatteita, asusteita, meikit ja kaikkea muuta.

Se on luultavasti miksi on niin paljon huomiota kiinnitetään tyyli, asetus, väriaineita ja kaikkea muuta voidaan tehdä hiukset. Mutta asia on muistaa, että vaikka se on mahtavaa olla hiukset joka näyttää mahtava, se on mahtavaa olla hiukset, joka on myös terve. Ja ensimmäinen sääntö terveiden hiusten on vähemmän kemikaaleja.

Kaikkea sitä on pakattu pulloon, ja on jauhoivat tehtaan on todennäköisesti terästetty kemikaaleja, jotka tekevät enemmän vahinkoa kuin hyötyä hiukset. Heti shampoot ja hoitoaineet hiuksiin värejä ja suihkeet-kaikki on tehty kemikaaleja.

Se ei tarkoita sitä, että meidän on karttaa kaikkia tuotteita kokonaan. On sanonta, että elämme, että meidän on valita pienempi paha, pahalla kaikki on! Joten, valitse huolellisesti.

Mieto shampoo on aina paras. Shikakai (Acacia concinna) ja amla (Embilica officinalis) tehdä paras shampoo ja hoitoaine yhdistelmä, mutta vähäisyys aikaa meidän maailmassa sanelee, että haemme sampoo ja useimmat ihotautilääkärit suosittelevat mieto shampoo ja hoitoaine.

Kun se tulee tyyliin, kohtuus kaikessa on yksi sääntö seurata. Hiuslakkapullojen ja hiusten väri voi aiheuttaa suurta vahinkoa, koska ne heikentävät hiukset ja jättää sitä herkemmin murtumia ja syksyllä. Hiusvärit sisältävät aina jonkin verran väriaineiden ja huolimatta kosteusvoiteet ne sanovat, he voivat jättää hiukset hyvin kuiva ja hyvin hauras. Tässäkin, luonnollinen on tie. Henna on yksi niistä perinteisistä väriaineita, jotka voivat tehdä ihmeitä hiukset. Se ei vain antaa väriä, mutta on myös hyvä hoitoaine hiukset.

Hiuslakkapullojen liian vahingoittaa ulkorakenteeseen hiukset. Lääkärit suosittelevat, että hiuslakkapullojen pitäisi pestä pois mahdollisimman pian. Ihotautilääkärit myös varoittaa päivittäistä käyttöä muotoilutuotteita. Käytä säästeliäästi ja vain välttämättömissä, he neuvovat. Toinen neuvo tulee suoraan Mummo School of Hair Health - öljy hiukset ennen shampoo. Täyttyä luonnollisen kosteuden ja minimoi haittavaikutuksia vahvoja kemikaaleja.

Harjoittajat korostavat, että tapa hiukset näyttää on enemmän tekemistä sen kanssa, mitä syöt, että mitä sovelletaan sitä ulkoisesti. 'Sinun ei tarvitse käyttää tuotteita, jotta se ’näyttää’ kiiltävät, jos hiukset on kiiltävää luonnostaan', on argumentti. He suosittelevat tumma lehtivihreästä, punajuuret, kesällä kurpitsat, parsakaali, porkkanat, ja tuoreita vihreitä yrttejä, kuten korianteri, minttu ja basilika kuin erinomaisia ​​valintoja runsaasti ravinteita hiukset.

He myös suosittelevat lisäämällä mitä lääkärin nimeltään ”hiukset sopiva mausteita”, kuten kumina ja kurkuma kasvisruoat. ”Mausteet”, hän kertoi meille, ”ei ainoastaan ​​tarjota omia parantavaa viisautta; mutta myös auttaa kuljettaa ravinteita muista elintarvikkeista nielemään soluihin ja kehon kudoksiin.”

load...