Kasvohoito vinkkejä ja opas

15 marraskuu 2018

Kasvojen vahaus on usein paljon parempi vaihtoehto yli parranajo naisille, koska se kohottaa hiukset pois karvatupen ja voi pitää ihon hiuksia vapaana viikkoja kerrallaan. Rakastamme sen pitkäkestoisen ja että se voi vahingoittaa karvatupen karvat harvemmassa ja hienompaa ajan, jos se tehdään often.These plussat ovat hyvin thefacial vyöhyke, joka usein listalla yhtenä eniten harmittaa paikat toivottuja hiukset naisille.

Salon and Spa tapaamisia voi todella lisätä. Jos sinulla ei ole aikaa tai varoja budjetin, osata karvanpoistoon kotona tahmea tavaraa voi olla todellinen asset.Here ovat vain vihjeitä, neuvoja ja kodin ohjeita tarvitset ammattimaiset tulokset.

Miten vaha kasvojen karvoituksen

Emme voi kätkeä kasvomme vaatteiden alla kuin voimme muiden osien kehomme, joka on ei-toivottuja hair.We opastaa vaiheet saada puolille kasvoja andcheeks silkkinen smoothfor viikkoa-ilman salonki tai kylpylä tapaaminen.

load...

Lisätietoja vahalla suosittelemme, miten prep ihoa ja hoitaa sitä jälkeenpäin. Olemme myös miten ehkäistä punoitusta ja kipua.

Miten vaha ylähuulen

Ei ole mitään pahempaa kuin tarkistamalla pohdinnan autossa taustapeili vain löytää hieman 'viikset' tuijottaa takaisin sinulle. Ethän vedä mini partakone ja ajella, ellei se hätätilanteessa.

Näytämme, miten ottaa kipu tekijä alas lovi, työ therightsections ja välttää tarpeetonta yleisiä haittavaikutuksia, kun nixing toivotut fuzz.

Kuinka vaha kulmakarvat

Tämä on, jos se saa hankala. Se on parasta ensin saada vahaus tekniikka alas hyvin ennen siirtymistä kulmakarvat. Se ei ole vain poistamalla hiukset, mutta jättää täydellisen muodon. Et halua päätyä puuttuu bittiä hiukset, liian ohut ofbrows tai ruma muoto paikallaan.

load...

Pienellä käytäntö ja meidän askel-askeleelta kuin opas, voit säästää paljon nähdessään ammattilaiset.

Kokeile kerma vaha

Lue myös:

Hunaja on yleisin ja monipuolinen laji vaha saatavilla, työskentelee lähes kaikki hiukset ja ihotyypeille. Kuitenkin kerma vaha yleensä themuch parempi valinta herkkä iho kuin päällisin puolin, koska se on pehmeämpi ja täynnä moisturizers.Not vain doescreamy vaha näyttävät olevan vähemmän tuskallista kuin hunaja, mutta sinun probablyalso päätyä vähemmän punoitusta.

Kaksi ammatti-yhtiö, satiininpehmeän Gigi molemmat ne. GiGi tekee noin viisi erilaista kuin normaali kuten on esitetty, kuten laventeli, maitosuklaa, tea tree ja sinkkioksidi niille erittäin herkkä.

Säästä vahaus tarvikkeita

Toki vahaus kotona säästää paljon yli ammattilainen hintoihin. Venyttämään dollari edelleen käyttämällä kohteita ehkä jo vahan sijaan ostaa lisää lisävarusteita atthe Kosmetiikkamyymälä.

load...

Tee vahaus kasvojen hiukset kestää pidempään

Tapa vaha sovelletaan yleisesti jättää usein jäänyt karvoja ja rikkoutumista. Missed karvat voidaan tweezed. Kuitenkin karvat voivat rikkoa ylä- tai alapuolella ihon pintaa, mikä voi tehdä joitakin niistä liian lyhyt ja lähes mahdotonta saada jälkeiseen vaha pinseteillä.

Hiukset näkyvät nopeammin kuin sen pitäisi have.Use tämä yksinkertainen sovellus kärki, joka vie enemmän hiuksia ja sinulle jää enää kestäviä tuloksia.

Kuinka vaha naisten leuan hiuksia kotona

Ah, pelätty leuka hiukset. Tämä alue näyttää kasa paksu tumma tukka naiset jättävät nuorten taakseen ja pitää themon constantbattle pitää sen hiusten ilmaiseksi.

Vaikka pehmeä vaha on hieman helppokäyttöinen, joskus vaikea vaha on parempi, koska se on hyvin karkea karva ja yleensä voi poimia lyhyemmät hiukset kuin pehmeät.

Miten poistaa kasvojen hiukset naisille

Joskus vahaus ei ole paras valinta naisille. Tutkia muita vaihtoehtoja päästä eroon ei-toivottujen hiukset. Osa näistä voi pysyvästi poistaa tai vähentää sitä.

load...