Kasvojen poisto naisille: 10 tapaa saada sujuvasti

14 marraskuu 2018

Kaikilla naisilla on pieni määrä kasvojen hiukset, ja monille, paitsi kulmakarvat, se ei ole havaittavissa. Mutta jos koneesi on helpommin nähtävissä kuin haluat, on olemassa monia tapoja päästä eroon siitä. Niihin kuuluvat poisto kotona, kaikki luonnolliset menetelmät, ja kehittyneitä toimintoja, joita voi poistaa pysyvästi. Saat taju siitä Tehtävät ja kiellot sekä hyviä ja huonoja puolia tässä herkässä vyöhykkeen valita oikea menetelmä.

Tweezing

Tweezing on helpoin ja halvin tapa poistaa kasvojen hiuksia. Se on yleisimmin go-tapa pitää kulmakarvat kesytetty. Mutta se voidaan myös käyttää satunnaisten leuka karvat avautuvasta tyhjästä.

Parranajo

Ellei sinulla on laser- tai elektrolyysin hoitoja tai ovat todella epätoivoinen nopeaan karvanpoistoon, kukistanut partaveitsi. Parranajo luo tylppä reunat, jotka tekevät hiukset näyttävät paksumpi, puhumattakaan ovat erittäin väliaikainen ja todennäköisesti kestää vain päivän. Se on OK kehoa, mutta ei kasvoja. Joten älä mene lankaan nämä vähän pieniä partateriä suloisissa värejä markkinoidaan naisille.

load...

Depilatories

Ihokarvanpoistoainevaha- on vahva emäksinen tuote, joka hajottaa hiukset niin, että se voidaan helposti pyyhkiä pois. Käyttämällä kasvojen hiusvoiteet on hieman parempi kuin parranajo kasvojen, koska se ei yleensä luoda niin terävä ATIP kuin partaveitsi ei.

Tulokset kestää vain sinulle pari päivää eniten. Vain olla varovainen, koska karvanpoisto voiteet sisältävät vahvoja kemikaaleja ja voi polttaa ihoa, erityisesti herkkä kasvojen alueen. Kokeile jotain Nair herkkiä Face (Vertaa hintoja).

Threading

Tämä ikivanha karvanpoistomenetelmää käyttäen merkkijono on haluttua tarkkaa kulmakarvojen muotoiluun ja kasvojen karvojen poistoa, joka voi kestää jopa kuusi viikkoa. Se on nopea, ei käytä kemikaaleja, ja se on yleensä edullinen. Iso plussa on, että jos voit tuntea hiukset, ketjuttaminen voi poistaa.

load...

Vahaus

Vaha on suosikki menetelmä kynsistä kasvojen hiukset korkeintaan kuuden viikon käytetään hartsia, vahaa. Voitelupalvelu löytyy salongit ja kylpylät kaikkialla, ja erilaisia ​​kodin Pakit myydään. Vahaus on kuorinta ja voi aiheuttaa äärimmäistä punoitusta, rupia tai palovammoja jos olet jo käyttämällä tehokkaita exfoliators naamasi kuten salisyylihappoa, alfahydroksihappo- tai entsyymejä (lisää ja varoitukset). Vahaus kestää noin neljä viikkoa.

Lue myös:

Sokerointi

On olemassa kahdenlaisia ​​sokerointi: liitä ja geeli. Molemmat ovat luonnollisia ainesosia, kuten sitruunamehua, sokeri ja vesi. Tämä menetelmä jättää sinulle hiukset vapaasti jopa kuusi viikkoa. Monet ihmiset suosivat sokerointi yli vahaus, koska se on vähemmän kivulias ja hellävaraisempi iholle. Perinteistä menetelmää käyttäen tahna voidaan poistaa karvat niin lyhyt kuin 1/16 tuumaa, verrattuna 1/4 tuuman vähintään hiusten pituus tarvitaan voitelun.

load...

Coil karvanpoistoaineet

Ehkä olet nähnyt näitä pieniä aparaatti mainostettu naisten kasvojen karvojen poistoa. Ne näyttävät pieniltä slinkies että nappaa hiukset pois juuri. Ajattele tweezing, mutta niin paljon nopeammin, koska sinun ei tarvitse tarttua jokainen karva erikseen. Epicare ja Lindo on kaksi mahdollista vaihtoehtoa.

Vertailla hintoja Amazon

Laser karvanpoisto

Paras ehdokkaista käyttää pulssi valo poistaa karvatupen ovat generallythose iholle sävyjä kevyemmällä ja tummat hiukset, koska valo tavoitteet pigmentti. Se on hyvä, jos sinulla on tummat hiukset, mutta ei jos sinulla on tumma iho.

Lasering on FDA-hyväksytty keinona pysyvää karvojen, mikä tarkoittaa, että ajan mittaan hiukset joka palauttaa on ohuempi ja kevyempi, ja mahdollisesti lopulta palaudu lainkaan jälkeen monia hoitoja.

Kodin laitteet, kuten Triaan Karvanpoisto Laser Precision, Tria Laser 4X, ja Silk'n Flash & Go voidaan käyttää kasvoja posken rivi alas.

Jos sinulla on vaaleat tai valo hiukset, toinen laite, p ä sileä on ainutlaatuinen, koska se käyttää yhdistelmää IPL (voimakas pulssi valo) ja RF (radiotaajuus) ja on tehty kohdella kaikkia värejä women'sfacial hiukset.

Elektrolyysin

Menetelmä, jolla on paras maine ja ainoa tapa hyväksynyt FDA pysyvää karvojen removalis elektrolyysin. Se käyttää sähkövirta. Toisin laser karvojen poistoa, sinun ei tarvitse tiettyä hiusten tai ihon värin saavuttaa tuloksia. Se kestää useita hoitoja, mutta lopussa kyseisen syklin, sinun ei tarvitse poistaa karvat tällä alueella yhä uudelleen.

Reseptiä kerma

Käyttämällä Vaniqa lääkemääräys voide voisi olla helpoin tapa vähentää ulkonäkö kasvojen hiuksia. Vaikka tämä FDA-hyväksytty kerma ei pysyvästi poistaa karvat, se aiheuttaa sen kasvaa hitaammin ja tulevat hienompaa ja pehmeämpää. Valmistaja kerma. Allergan, sanoo sinun pitäisi nähdä parannusta välillä neljän ja kahdeksan viikon kuluttua hoidon aloittamisesta.

load...