Ketokonatsolin ja hiustenlähtöön liittyvät totuudet ja myytit

10 marraskuu 2018

Ketokonatsoli on sienilääke, joka on osoitettu parantavan hiusten kasvua tutkimuksissa. On myös väitetty joitakin vaikutuksia DHT, hormoni vastuussa kaljuuntuminen miehillä.

Kun ketokonatsolia on turvallinen ja hyödyllinen lisä hiustenlähtö ehkäisy pino, se ei myöskään ole ihme hiustenlähtö parannuskeinoa. Kuten monet ei-reseptiä hiustenlähtö hoitoja, on olemassa paljon myyttejä ja huhuja siellä mitä ketokonatsoli voi ja ei voi tehdä hiukset terveydelle.

load...

Alla olemme listanneet muutamia yleisimpiä myyttejä ketokonatsolia kuin hiusten kasvua ja hiustenlähtöä ehkäisevä hoito. Olemme myös tieteellistä näyttöä antaa totuuden eniten ketokonatsoli myyttejä ja miten ketokonatsoli mahtuvat hiustenlähtö ehkäisy rutiinia.

Myytti 1: ketokonatsoli on tehokkaampi kuin minoksidiili

Yksi yleisempiä myyttejä ketokonatsolin on, että se on yhtä tehokas tai tehokkaampi kuin osoittautunut hiustenlähtöön hoitoja kuten minoksidiili.

Totuus on, että vaikka ketokonatsoli liittyy parannus hiusten kasvua joissakin tutkimuksissa ja jopa saavuttaa yhtä tuloksia minoksidiili yhdessä tutkimuksessa, ei vain ole sama tilavuus tietoja, jotka osoittavat, että ketokonatsoli on yhtä tehokas kuin minoksidiili.

load...

Tämän sanoi, useimmat tutkimukset, joissa testataan ketokonatsoli hiusten kasvua agentti toteavat, että se on mitattavissa vaikutus kasvuun anagen karvatupet - karvatupet, jotka ovat aktiivisia, kasvuvaihe.

Jos haluat parantaa hiusten kasvua, joka ketokonatsolin shampoo voisi olla hyvä lisä hiusten terveydelle pino. Eivät vain olettaa, että se on tehokkaampaa omasta kuin minoksidiili, koska ei yksinkertaisesti ole riittävästi tietoa tukemaan tätä päätelmää.

Myytti 2: ketokonatsoli estää DHT

Toinen yleinen ketokonatsoli myytti on, että se estää testosteronin ja DHT, tai dihydrotestosteroni - mieshormoni, joka vahingoittaa karvatupet ja aiheuttaa miesten kaljuuntuminen kehittää.

Vuodesta 2018, ei ole mitään vakuuttavaa tieteellistä näyttöä siitä, että ketokonatsoli on todellisia vaikutuksia DHT pitoisuuksia elimistössä.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi luottaa ketokonatsolia shampoo DHT esto. Jos hiukset alkaa ohut tai väistyä ja haluat alentaa DHT, sinun täytyy käyttää todistettu, FDA hyväksyi 5α-reduktaasin estäjän kuten finasteridi.

load...

Oppaamme DHT ja mies hiustenlähtöön käsitellään yksityiskohtaisemmin, miten estää DHT toimii lopettaa kaljuuntuminen, joten se kannattaa lukea, jos haluat lopettaa kaljuuntuminen pitkällä aikavälillä.

Vaikka ei ole mitään tieteellistä näyttöä siitä, että ketokonatsoli estää DHT, tutkijat ajattelevat voisi olla yhteys ketokonatsoli ja DHT kautta. Vuonna 2004 julkaisussa esitetään, että ketokonatsoli saattaa aiheuttaa paikallisia häiriöitä DHT kautta.

Vaikka tämä ei ole ratkaiseva todiste, että ketokonatsoli estää paikallisia DHT, se on mielenkiintoinen seikka huomata. Nyt on parasta olla luottaa ketokonatsoli DHT esto - siitä, sinun täytyy käyttää todistettu, FDA: n hyväksymä hoitovaihtoehto kuin finasteridi.

Lue myös:

Myytti 3: ketokonatsoli shampoota voi kasvattavat menetetty hiukset

Toinen sitkeä myytti ketokonatsolin on, että se voi aiheuttaa voit kasvattavat hiukset olet jo kadota miesten kaljuuntuminen.

Kuten useimmat myyttejä, tämä on tippaakaan tottakin. Vaikka ketokonatsoli voi kasvattavat hiuksia joka on tippunut seurauksena mies kaljuuntuminen, se voi mahdollisesti auttaa kasvattavat hiuksia, joka on ohentunut seurauksena taliköhnän.

Taliköhnän on yksi monista päänahan olosuhteet, jotka voivat aiheuttaa tilapäistä hiustenlähtöä. Tällöin hiukset putoaa pois ei siksi DHT, mutta koska hilseilevä, öljyinen ja tulehtunut iho ja liikaa tali, joka tekee hiusten kasvua vaikeaksi.

Koska ketokonatsoli on tehokas hoito taliköhnäihottuman, se on helppo luulla hiukset olet kasvattavat kohtelemasta taliköhnän nimellä "pysyvä" hiustenlähtö että käänteinen takia ketokonatsolia.

Totuus on, että kaikki hiukset menetät johtuu miesten kaljuuntuminen on, että suurin osa, mennyt hyvää. Vaikka pieni karvafollikkelimäärästä voi kasvaa takaisin käyttöön finasteridia ainoa todistettu tapa "kasvattavat" laikkuja pysyvästi menetetty hiukset on kautta hiusten siirto.

Myytti 4: ketokonatsoli on ainoa hiustenlähdön hoitoon tarvitset

Lopulta yksi ärsyttävän yhteinen myytti ketokonatsolin on, että se on ainoa tuote täytyy ottaa pysäyttää hiustenlähtö.

Tämä on helppo ymmärtää. Kukapa ei olisi mieluummin vain käyttää päivittäin shampoo kuin ottaa pillerin ja soveltaa hiusten kasvua seerumi tai vaahto?

Valitettavasti, vaikka ketokonatsoli saattaa olla tehokas hoidettaessa hiustenlähtöön ja parantaa nopeutta, jolla voit kasvattaa uusia anagen hiuksia, ei ole mitään todisteita siitä, että se on tehokas hiusten hoito par finasteridia.

Jos olet kärsivät vakavasta hiustenlähtö aiheuttamia mies kaljuuntuminen, ketokonatsoli yleensä ei riitä pysäyttämään sitä. Tämä koskee erityisesti ihmisiä, hiukset, joka on erittäin herkkä DHT ja havaittavissa, paheneva hiustenlähtöä.

Voit lopettaa miesten kaljuuntuminen, sinun täytyy lopettaa DHT. Tämä tarkoittaa sitä, et voi käyttää ketokonatsoli omasta mitään onnistumisen todennäköisyys.

Useimmat tutkimukset osoittavat, että tehokkain hoito ehkäisemiseksi hiustenlähtö on yhdistelmä finasteridia ja minoksidiili. Nämä hoidot molemmilla on runsaasti tieteellistä tietoa varmuuskopioida ne, samoin kuin miljoonat onnistunut käyttäjiä ympäri maailmaa, ja ne ovat molemmat FDA hyväksytty hoitoon androgenetic hiustenlähtö.

Vaikka emme todellista haittaa käyttäen ketokonatsolia shampoo, varsinkin sellainen, joka voi ostaa tiskiltä, ​​sinun ei pitäisi koskaan luottaa sitä korvikkeena finasteridia ja minoksidiili.

Sen sijaan, paras vaihtoehto on puhua hiustenlähtösi lääkäriltä käyttävät ketokonatsolia shampoo sekä olemassa olevat hiustenlähtö tuotteita estää DHT ja edistää uusien hiusten kasvua mahdollisimman voimakkaasti.

load...