Kookosöljy hiusten kasvulle, terveydelle ja hiustenlähtöön: tosiasiat

14 marraskuu 2018

Viime vuosina, kookosöljy on kasvanut valtavasti suosiotaan terveyden täydentää, ihonhoitotuotteissa ja jopa shampoot, hoitoaineet ja muut karvat hoitoja.

Kookosöljy suosio ainesosana shampoot ja muita hiustuotteita ei ole vain seurausta hyvän markkinoinnin - siellä melko paljon tieteellistä näyttöä siitä, että kookosöljy voi oikein käytettynä, olla hyväksi hiusten terveydelle.

Mutta kuten monet muut hiustuotteita, on myös joitakin väitteitä kookosöljy - erityisesti sen tarkoitus kyky estää hiustenlähtöä - jotka eivät ehkä ole täysin tarkkoja.

load...

Tässä oppaassa katsomaan tieteen takana kookosöljyn hiukset terveyden ja hiustenlähtö ehkäisy tuote, sen vaikutukset kääntämään ja hoitoon hiukset vahingoittaa mahdollisuuksia kookosöljyä hidastaa tai estää hiustenlähtöä.

Kookosöljy ja hiusten terveydelle

Etsi ”kookosöljystä hiusten” Googlen ja löydät sivukaupalla touting hyödyt kookosöljy terveyden parantamiseksi, paksuus ja vahvuus hiukset.

Viime vuosikymmenen aikana, kookosöljyä on mennyt tuotteen useimmat ihmiset välttää suosittu ainesosa kaikkea terveysruokia shampoo. Että oletettu ravitsemukselliset hyödyt kookosöljy ovat kyseenalaisia, useimmat ihmiset näyttävät olevan yhtä mieltä siitä kookosöljy on hyväksi hiuksille.

load...

Kuitenkin tieteen takana kookosöljy ja hiusten terveydelle ei aina vastaa väitteet saatat nähdä blogeissa ja lehdissä. Itse asiassa, on hyvin vähän todellista tiedettä takana monet väitteet siitä kookosöljy ja hiuksia.

Alla, teimme todellista, todistettu tieteellistä tietoa kookosöljy ja hiusten terveydelle yrittää erottaa tosiasiat kookosöljy (joista monet ovat positiivisia) ja vaatimuksissa saatat nähdä blogeja, lehdissä ja keskustelupalstat.

Kookosöljy ja hiusten vaurioita

Kookosöljy on usein markkinoitu suuri ”vahinkojen ehkäisy” tuote hiukset, auttaa pysäyttää tai kääntää aiheuttamat vahingot auringolle altistumisen, suolavettä, kampaus ja hiusten muotoilutuotteita.

Tutkimuksen tiedot varmuuskopioi joitakin näistä väitteistä. Vuonna 2003 tutkimuksessa, kookosöljy käsittelyt havaittu estävän kampaus vahinkoa erilaisia ​​hiukset, kun sitä käytetään sekä ennen pesua ja pesun jälkeen kuin hoitotuotteita tuote.

load...

Tutkimuksessa osallistujat käytetty kookosöljy oli pienin määrä hiusten proteiinin menetystä. Proteiini menetys on yleinen ongelma ihmisille, että lämpö, ​​suorista tai kammata hiuksiaan usein, samoin kuin ihmiset, jotka käyttävät usein hiusten käsittelyt ja muita tuotteita.

Tutkijat spekuloivat, että tämä johtuu todennäköisesti siitä, kookosöljy on triglyseridi lauriinihappoa, mikä lisää sen affiniteettia hiusten proteiineja ja antamalla sen kulkea sisälle hiuksiin enemmän kuin muiden yleisesti käytettyjen öljyjä.

Nyt tarkoittaako tämä, että kookosöljy voi parantaa tahansa hiusten terveysongelma? Ei oikeastaan. Hiukset koostuu proteiinin, kuten muutkin ruumiinosat. Kuitenkin monet kookosöljy kannattajat väittävät, että se on tehokas ihmelääke, sillä lähes kaikki hiukset ongelma, jota ei yksinkertaisesti ole totta.

Lue myös:

Kookosöljy ja hiusten kasvua

Toinen yleinen väite on, että kookosöljy aiheuttaa hiusten kasvaa nopeammin. Toisin kuin ensimmäisessä kookosöljy hiusten terveysväite - että kookosöljy on hyvä parantaa yleistä hiusten terveydelle - on hyvin vähän tieteellistä näyttöä varmuuskopioida tätä ajatusta.

Mukaan Shari Marchbein, MD ja lauta-sertifioitu ihotautilääkäri, tällä hetkellä ”ole uskottavia tutkimuksia yhdistää käytön kookosöljyn nopeammin hiusten kasvua.” Suurin osa väitteet verkossa noin kookosöljy ovat unsourced, muutamia artikkeleita kiusaa linkittää todellisia tieteellistä tietoa.

Tietenkin vähän tieteellistä näyttöä, ei tarkoita, että jokin ei ole totta - paitsi että se ei ole tieteellisesti todistettu olevan totta vai epätosi. Tämän seurauksena on parasta olla skeptinen, jos näet bloggaaja, terveys- guru tai kauneus asiantuntija väittää, että kookosöljy ehdottomasti auttaa hiukset kasvamaan.

Kookosöljy ja hiustenlähtö ehkäisy

Aivan kuten hiusten kasvua, se on tavallista nähdä väitteet verkossa ja lehdissä noin kookosöljy toimii voimakkaana aine ehkäisemiseksi hiustenlähtö. Jotkut blogit jopa suositella soveltamalla kookosöljyn päänahan sijasta todistettu, tehokas ajankohtaisista lääkitys kuten minoksidiili.

Vaikka on tieteellisesti todistettu, että kookosöljy voi vähentää proteiinin tappio hiukset, ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että kookosöljy on mitään vaikutusta estämällä miesten kaljuuntuminen aiheuttama DHT.

Tämä ei kuitenkaan ole estänyt ihmisiä tekemästä väitteet kookosöljy n ”kyky” estää hiustenlähtöä. Monet artikkelit käyttävät hiusten proteiinihäviöön tutkimuksessa aiemmin mainittiin, mutta twist havaintonsa liittää hiukset proteiinia menetys hiustenlähtö, joka on hyvin erilainen.

Kuten aiemmin totesimme, todisteiden puuttuessa ei tarkoita, että jokin ei ole totta. Kuitenkin tällä hetkellä ei ole mitään todellista tieteellistä näyttöä siitä, että kookosöljy on jokin positiivinen vaikutus ehkäisemään hiustenlähtöä - vain arveluja ja spekulaatiota.

Jos käytät kookosöljyä kuin hiusten hoitoon?

Kookosöljy on helppo löytää shampoot, hoitoaineet ja muut hiustenhoitotuotteita. Se on myös miellyttävä aine yleensä - se tuoksuu hyvältä, tekee hiukset kiiltoa ja on upea tunne, kun se on sovellettu hiukset ja päänahka.

Suurimmaksi osaksi nämä kookosöljy tuotteet ovat täysin turvallisia käyttää, jos sinulla seuraa tarkasti ohjeita äläkä käytä tuotteita liikaa.

Muista kuitenkin, että monet väitteet siitä kookosöljyn hiukset terveyden ja hiustenlähtö ehkäisy hoito ei varmuuskopioida tiede. Sellaisena se on parasta olla ajattelematta kookosöljyn lääketieteellisesti todistettu ja tehokas tapa kasvattavat hiukset tai kumoavat hiustenlähtöä.

load...