Korvanpoiston menetelmät ja vinkit miehille

13 marraskuu 2018

Tietty määrä hiuksia vahvistaa oman miehekäs persoona, mutta epäilyttävien tulee ulos korvia ei ole tähän luokkaan. Voit myös ajatella, että vain ihmiset, jotka saavat havaittavissa hiukset niiden korvat ovat teidän pappa tai outo vanha kaveri kadulla. No, hiukset ei syrjitä. Se voi ponnahtaa missä tahansa, milloin tahansa time.Let puhetta siitä, miten päästä eroon siitä nämä ikäviä lurkers turvallisesti.

Parranajo ja trimmaus

Parranajo ja leikkaus on helppo, edullinen ja nopea. Käyttämisen sijaan märkä razor ulkopuolelle korvia, joissa voi helposti leikata itse, valita korva hiukset trimmeri (compareprices), jonka avulla voit turvallisesti poistaa karvat ylhäältä korvakäytävän itse. Kysy parturi tai kampaaja ajella korvakarvojen kun saat hiustenleikkuun. Lisää »

load...

Tweezing

Jos sinulla on vain muutamia epäilyttävien, tweezing on easyway vetää ne karvat pois, ja ei näe niitä uudelleen pari viikkoa. Muista käyttää laadun pinseteillä kuten Tweezerman Slant pinsetit (Vertaa hintoja). Huonosti tehty pinsetit liukuu pois hiukset tai rikkoa sen sijaan, että vetämällä se pois juuresta. Käytä taivutettu pinsetit, ei suippo niitä turvallisuussyistä. Mutta sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että kyllä, tweezing sattuu.

Älä laita pinsetit korvakäytävään, tai voit riski vahingoittaa tärykalvo. Jos sinulla ei ole kallistamalla peilit kylpyhuoneessa, voit vain täytyy pyytää hieman apua voidakseen ymmärtää, että hiukset. Pidä korvan tukevasti ja tweeze karvat pois suuntaan se kasvaa. Lisää »

load...

Vahaus

Vahaus on hyvä vaihtoehto poistaa karvat ulkopuolella osa korvan, mutta se on hieman vaikeampi tehdä itse. Mutta vaha poistaa koko karvatupen juuresta ja pitää hiuksia vapaana viikkoja. Toisin tweezing, sinun ei tarvitse poistaa jokaisen hiukset erikseen.

Jos yrität tätä kotona, valita valmiista vahaliuskat yli mikroaaltokuumennuskelpoista pakki, jossa sinun täytyy lämmittää vaha ja käyttää kiinni applyit. Kanssa vahaliuskaa, sinun ei tarvitse huolehtia vaha tippuu korvakäytävään tai asioita saada sotkuinen. Jos on vaikea tehdä itse, pyydä apua toiselta käyttäjältä tai varata ajan ammattilainen salonki tai kylpylä. Haittapuoli on riski infektion ja muita vaurioita on hieman suurempi vaha kuin muita tapoja poistaa korva hiukset. Lisää »

Lue myös:

Sokerointi

Tämä menetelmä on samanlainen kuin vahaus, että voit poistaa paljon hiuksia kerralla ulkopuolella earfrom ovulaation. On yleisesti ajateltu satuttaa vähemmän kuin vahaus ja on hellävaraisempi, koska se ei tartu niin paljon ihoa. Se on hyvä tapa, jos sinulla on herkkä iho, mutta kuten vahaus, infektioriskiä on hieman suurempi tällä menetelmällä kuin toiset.

load...

Tässäkin, et halua tahmea sokeri tippuvan korvalla, mutta et voi käyttää nauhoihin sokerointi. Sinulla on toapply sitä asetin andplace pieni pala puuvilla korvaan suojata canalor löytää sokerointi asiantuntija omalla alueella. Lisää »

Laser karvanpoisto

Laser karvojen poistoa käyttää pulssi valo ja useita hoitoja heikentämään karvatupen ja se on FDA: n hyväksymä pysyvää karvojen vähentämiseen. Saat laserhoitoa yli tietyn ajan kuluessa, ja nämä hoidot pitäisi poistaa suurin osa hiusten kasvua. Mitä kasvavat takaisin pitäisi olla kevyempi ja ohuempi. Se antaa sinulle hyviä tuloksia, mutta on turvallisempaa kuin elektrolyysin. Aina etsiä ammattilainen ja varaa kuulemisen ennen saada hoitoja. Lisää »

Elektrolyysin

Elektrolyysin on paras maine kaikkien muiden karvanpoistomenetelmää, ja se on ainoa FDA-hyväksytty menetelmä pysyvään karvanpoistoon. Kuten laser karvojen poistoa, elektrolyysi myös kestää useita hoitoja tuhota juureen hiukset. Tämä menetelmä liittyy lisäämällä pieni neula karvatupet, ja suurin riski ei ole ottaa asianmukaisesti koulutettu electrologist tekee työtä. Vain mennä lisensoitu electrologist ja selvittää minkälainen elektrolyysin käytetään. Lisää »

load...