Kuidut hiukset - asiantuntijoiden vinkit ammattilaisista

11 marraskuu 2018

Näin vaha hiukset eri vyöhykkeillä kasvojen ja vartalon. Vaikka vaha, vaha pois menetelmä on yleisesti ottaen sama, joka alue pitäisi lähestyä hieman eri tavalla. Enemmän kuin perusasiat, jokainen artikkeli antaa vihjeitä, varotoimet ja vahaa suosituksia tiettyä paikkaa olet eroon hiukset.

Me rakastamme, että tämä tahmea tuote voi kohottaa hiuksia oikealle ulos follikkelia pitäminen ihon hiukset vapaana viikkoja kerrallaan. Aina kun kohottaa karvat pois, se voi vahingoittaa karvatupen ajan, jos se tehdään usein. Tämä canmake hieman hiuksia kasvu pysähtyy tai palata hienompaa tai kevyempi.

load...

Muoto kaunis kulmakarvat

Se on niin paljon nopeampi kuin tweezing koska se voi kestää monta karvat kerrallaan. Lue, miksi lämmitetty vaha toimii parhaiten (toisin kuin nauhat), miten hillitä kipua ja työskennellä tuotteen päästä tasoihin results.Learn Lisää:

Onko fuzz ilmaiseksi kasvot

Herkkää kasvojen alueella rakastaa tietty vaha, joka ei jätä iholle punaisia ​​tai tulehtunut. Lue mitä vahaa käytetään, miten välttää kipua ja kun pitäisi vältellä vahaus karvanpoistoon oman face.More kasvojen karvoitus:

load...

Nix Lady Stache

Jos olet nainen, emme koskaan suositella ottaen partaveitsen naamasi ellei se hätätilanteessa tai olet menossa läpi laserilla tai elektrolyysin hoitoja. Parranajo luo terävät päät, jolloin hiukset näyttävät paksumpi. Näytämme, miten työskennellä kohdat ja välttää tarpeetonta punoitusta käyttämällä oikea products.Also Katso:

Eroon että karvaa chinny, leuka leuka

Chin hiukset tuntuu tulla useimpien naisten pahin painajainen, koska ne hyvästellä nuoruudessaan. Se tulee lopulta constantbattle pitää sen hiusten ilmaiseksi.

Lue myös:

Vaikka pehmeä vaha on hieman helppokäyttöinen, oftenhard vaha on parempi tälle vyöhykkeelle, koska se on hyvin karkea leuan hiukset ja voi kohottaa lyhyemmät hiukset kuin pehmeät.

load...

Miten saada Bare, ei hiuksia Belly

Jos olet uusi vahaus, maha hiukset on hyvä paikka aloittaa naisille. Usein se ei ole erittäin paksu, mutta enimmäkseen harvaa ja voi olla helppo ala puuttua. Tämä on yksi alue, joka valmiista nauhat voivat työskennellä heidän taikaa minuuttia.

Tarkista:

Saada tasainen rinnassa viikkoja kerrallaan

Lyömällä rannalla? Vaha kestää teitä paljon kauemmin kuin ruoskinta partaveitsi. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää työskentelee kohdissa, puuduttavaa ihoa jos pelkäät kipua ja mitä ihonhoitotuotteita voi ristiriidassa vahaus.

Katso myös:

Achieve sileä ja karvaton bikinirajaa

Useimmat ammattilaiset käyttävät pitovoidetta tähän zonewhich ei vaadi nauhat ja toimii hyvin karkea hiusten Lämpökutistukalvopakkauksen sitä. Se on sovellettu ja poistetaan hieman eri tavalla kuin sen pehmeä serkku, nauhat vaha. Opettele käyttämään stripless tai pitovoidetta, oikein ja saada silkinsileänä weeks.Tell Me More:

Vahaa jalat kuten ammattilaiset

Ammatillinen täyden jalka vaha kustannukset ovat enintään 100 €, tee-se-itse-versio voi säästää paljon. Opi prep iholle, vahaa ja poista se saada salon tyylin tuloksia home.More on Karvaton Gams:

Paras Vahauspaketit kotiin

Ottaa kaiken mitä tarvitset pakki tekee siitä yhden ostoksen mennä. Katamme tien! Riippuen siitä, missä olet päästä eroon hiukset, budjetti, ihon herkkyys ja kuinka paljon aiot vaha.

load...