Kuinka elämäntapa aiheuttaa hiustenlähtöä

12 marraskuu 2018

Traumaattinen avioero voi laukaista hiustenlähtöä naisilla, mutta niin voi tupakointi, liiallinen juominen ja tiettyjen sairauksien. Kahvi, suojakerroin ja onnellinen avioliitto, toisaalta, säilyttää hiukset.

Nainen sieppari hänen peilistä hän kammat hiuksissaan.

Ikään kuin surua avioero ei ollut vaikeuksia riitä, näyttää siltä, ​​että naiset kestävät siviilisäädyn hajottua voi myös joutua käsittelemään hiustenlähtöön.

Uusi tutkimus paljastaa, että, genetiikka sivuun, seuraavaksi voimakkain ennustaja keskiviivan (keskus) hiustenlähtö naisilla on siviilisäädystä menetys puolison (joko avioeron tai kuoleman) nostaa riskiä harvennus hiukset korkeampi kuin naimisissa tai naimattomille naisille.

load...

Todennäköisesti stressi on näkökohta huolestuttava avioero, joka näyttää aiheuttaa hiustenlähtöä naisilla, totesi tutkimuksen tekijä, puheenjohtaja osaston plastiikkakirurgian Case Western Reserve School of Medicine.

Tupakointi, juominen ja hiustenlähtö

Liiallinen juominen ja / tai tupakointia näyttävät myös lisätä riskiä hiustenlähtö naisilla, tutkimus found.But muutoin sukupuolet kärsivät eri tavalla, eri malleja mies hiustenlähtöön herättämän liialliselta auringon, syöpä historiaa ja jonka sohvaperuna elämäntavan, muun muassa.

Voimme sanoa, että olemme tunnistettu tekijöitä, jotka näyttävät sekä kohottamaan riskien ja pienempi riski, sekä miehille että naisille, riippumatta geneettisten taipumusten.

load...

Ensimmäisessä tutkimuksessa, kirjoittajat keskittyi yksinomaan altaan 84 naisen identtiset kaksoset, jotka kaikki valmiiksi elämäntapa kyselylomakkeet, jonka jälkeen hormonin veren testaus ja laaja kuva-analyysi niiden hiuksia.

Tutkimukset identtiset kaksoset voi olla kätevä, koska erillistä kantaa samat geenit kuin muut, sulkee pois geneettisiä eroja mahdollisena syynä ominaisuuden tai sairauden.

Across ajallinen alue (lähes temppeleitä) pään, joukkue havaitsi, että mitä enemmän vuosia nainen olivat tupakoineet suurempi hiustenlähtöä.

Historia ihosairauksien myös osaltaan hiustenlähtöön tällä alueella, kun ottaa vain pari annosta viikossa todella näytti vähentävän riskiä.

Hiustenlähtö koronaalisessa (lähempänä ylhäällä) pään naisilla liittyi olla diabeetikko ottaa jonkinlainen ihosairaus ja vallitsevana tupakoitsija, kun taas ylipaino tai lihavia oli heikompi riski hiustenlähtöä.

Lue myös:

Tulokset osoittavat, että naisten hiustenlähtö voi myös herättämän liiallinen nukkumistavoissa sekä tilanteet liittyvät yleensä stressiin, kuten ottaa useita lapsia ja / tai naimisiin.

load...

Hiustenlähtö, ahdistuneisuus ja masennus naisilla

Altistumista auringolle ja hiusten lossWomen jotka joivat kahvia, käytetään suojakerroin (kuten hattu) ja olivat onnellisesti naimisissa kaikki kohtasi alhaisempi kokonaisriski hiustenlähtö, hän lisäsi.

Joukkueen Toisessa tutkimuksessa samalla tarkasteltiin hiustenlähtöön keskuudessa 66 mies- identtiset kaksoset.

Tulokset: tupakoinnin lisäksi ja auringossa, jonka historia hilseen kasvatti myös keskiviivan hiustenlähtö riskiä, ​​kun taas kumulatiivista auringolle altistumisen ja historian syövän kohonnut riski sekä ajallisia ja koronan hiustenlähtöä.

Käynnistäjinä hiustenlähtö

Miehet, jotka eivät ole käyttäneet säännöllisesti ja oli korkea verenpaine oli myös suurempi riski koronan hiustenlähtöä.

Miehet jotka ovat käyttäneet paljon ulkona myös riski on suurempi hiustenlähtöön ja Guyuron uskoo auringossa voisi olla rooli siinä.

Hoitava lääkäri ihotautien New Yorkissa, ilmaisi hieman ihmetteli koskevat päätelmät avioero hiustenlähtöä naisilla.

Se on monimutkaista, mutta se ei ole järkytys siitä, että erilaisia ​​stressi voi aiheuttaa hiustenlähtöä. Tai että miehet ja naiset eivät koe stressiä samalla tavalla, niin että niiden hiustenlähtö kuviot voivat olla erilaisia.

Kiusattu minun hiustenlähtöön

Olen suuri kannattaja ajatus, että se miten käsitellä stressiä, joka voi tehdä ero.

Mieli-ja kehon yhteys on uskomattoman tehokas. Se auttaa yrittää pitää näkökulmasta, laita suuria asioita, jotka tapahtuvat elämän, tärkeimmät rajat, niiden tilalle ja avoimin mielin.

Tietenkin voit silti saada hoitoa.

Voit silti mennä rogaine (minoksidiili) putoaa tai laser karvojen hoito, esimerkiksi.

On aina lääketieteellistä asioita, jotka voidaan tehdä, ja yksi ei estä muita.

Mutta potilaat tarvitsevat myös yrittää valvoa, mitä he voivat kontrolloida suhteen, miten he lähestyvät stressiä ja käsitellä tilanteita.

load...