Kuinka hieroa hiustesi tarrakierteillä

15 marraskuu 2018

Velcro rullat Usein unohdetaan muotoilu työkaluja, jotka luovat aaltoja ja kiharat, jotka ovat pehmeitä ja kauniita, kestää kauan, ja tallentaa hiukset vahingoittamasta lämpömuotoilu. Tarvitset hieman ylimääräistä aikaa luoda Velcro rullan kiharat, mutta tulokset ovat sen arvoisia.

Velcro rulla kiharat ovat hyvin illanviettoon tai erityinen tilaisuus, kun tarvitset tyyli kestää. Koosta riippuen rullien valitset, saat retro aaltoja iso Marilyn Monroe äänenvoimakkuutta tai pieni, loopy ringlets. Jos sinulla on hieno, ohut, tai itsepäinen hiukset, jotka vain ei pidä curl, Velcro rullat voi auttaa luomaan pitkäaikaisia ​​tilavuus.

load...

Kokoa tarvikkeita

Aloita olet menossa on muutamia asioita:

 1. Velcro rullat: Koko tarvitset riippuu vaikutuksen haluat. Luonnollisesti pienet rullat antaa sinulle pieniä kiharoita ja iso rullat saat aaltoja tai iso määrä, riippuen hiusten paksuudesta ja texture.Conair Self-Grip Rollers ovat edullinen vaihtoehto; ne tulevat kerrannaispakkaukseen rullilla valikoituja kokoja, joten voit kokeilla.
 2. Valo tilalle tai lämpövakiointivaihe hiuslakkaa: Valitse hiuslakkaa, joka on tehty lämmön tyyli, kuten asCHI Infra laatu Hairspray.It tarjoaa rakenne ja ei paina hiuksia alaspäin.
 3. Anti-kihara seerumi: prep pyyhekuiviin hiuksiin tuotteen, joka pitää karkeutta minimiin. Yksi kokeilla: CHI Silk Infusion.
 4. Kevyt mousse: volumizing formulaationa, asKenra Extra Volume Mousse antaa tukevan pidon tekemättä hiuksia tahmean tai jäykkä.

Lisätä tai vähentää tuotteiden dependingon hiukset tyyppi ja rakenne, tietenkin. Saatat olla leikkiä muutaman ensin löytää, mikä toimii sinulle. Tavoitteena on estää sähköisyyttä ja antaa hieman pidon saamatta kovaa tai tahmea. Raskas geelit ja muotoilutuotteet voi tehdä kiharat rapeita ja jäykkä eikä pehmeä ja romanttinen. Myös liikaa tahmea tuote voi luoda täydellinen myrsky niille rullat juuttua hiukset.

load...

Prep hiukset

Aloita vastikään pesty ja ilmastointi hiukset. Pyyhe kuivua ja soveltaa anti-kihara seerumista tai hiukset öljy ja kevyt Volumizing mousse tai ruiskulla.

Here'sthe tärkein osa: Anna hiusten kuivua (tai voit puhaltaa sen kuivana), kunnes se on vain noin 90 prosenttia kuiva-tuskin kostean tuntuista, mutta ei täysin kuiva. Sen ei pitäisi katsoa märkä; kosteampi hiukset on kun laittaa sitä Velcro rullat, sitä kauemmin kestää loppuun ulkoasua, varsinkin jos sinulla on pitkät hiukset. Jos päädyt saavat liian kuiva, sumu kevyesti vedellä; vain eivät käytä liikaa.

Sitten spray hiukset kauttaaltaan valoa tilan joustava hiuslakka. Kampaa läpi. Nyt olet valmis aloittamaan liikkuvan.

Osio hiukset

Lue myös:

Jaa hiuksesi kolmeen suureen osaan. Jotkut ihmiset kokevat, että käyttämällä leikkeet pitää ne paikallaan on hyödyllistä. Valitse kappale ja jakaa sen muutama. Optimaalinen määrä riippuu hiusten paksuudesta ja pituudesta. Niiden pitäisi olla kapeampi kuin rulla ja paksumpia kuin halkaisija oman rullan. Kampaa jokainen osio huolellisesti ja varmista, että päät ovat täysin sileä.

load...

Rullaa se ylös

Nyt olet valmis roll. Toimi näin:

 1. Sijoita rulla lähellä päänahka, alareunassa osion.
  • Jos haluat kiharat suunnattava taaksepäin, aseta rulla takana osiossa.
  • Jos haluat kiharat voidaan suunnata eteenpäin, aseta rullan edessä teidän osassa.
  • Jos haluat kiharat voidaan ohjata alla, aseta rullan alle osassa.
  • Jos haluat, että kiemura voidaan ohjata jopa (kääntää pois), aseta rullan yläpuolella osiossa.
 2. Käytä rulla tasoittaa hiukset kun dia kautta puolivälissä akselin päihin hiukset.
 3. Kun saat päihin, varmista, että ne sileä ja joutuessaan telan.
 4. Rullaa hiukset rullalle takaisin teidän päänahan.
 5. Velcro rullat varmistaa itse-nastat tai leikkeet tarvita.

Toista sama kaikkien osien hiukset.

Kiirettä ja odota

Anna hiukset aikaa asettaa. Kuinka kauan sinun täytyy odottaa riippuu paksuudesta hiukset ja miten märkä se oli kun alkoi. Suunnitelma ainakin tunti; mitä kauemmin odotat, sitä parempi. Tästä syystä liikkuva hiukset on ihanteellinen, kun olet jossain olla yöllä ja voi viettää päivän tekemässä muita juttuja ympäri taloa, kun hiukset asettaa.

Jos sinulla ei ole sellaista aikaa, voit nopeuttaa kuivumista hiustenkuivaajalla.

 1. Käytä pientä lentonopeus vain.
 2. Varmista, että ilma virtaa yli rullien samaan suuntaan, että hiukset on rullattu estää flyaways ja karkeutta.
 3. Anna rullien jäähtyä kokonaan käytön jälkeen hiustenkuivaaja.

Poista rullat ja tyyli

Kun hiukset on täysin kuiva, voit poistaa rullat. Tässä muutamia vinkkejä:

Leiki hiukset

Nyt kun olet poistanut Velcro rullat, olet vapaa löytää tyyli. Voit sormi kampa ja muotoilla hiuksesi tai harjaa jopa pehmeämpi aaltoja. Käytä hairspray asettaa tyyliä halutuksi.

load...