Kuinka hoidata luonnollisesti kiharat hiukset

9 marraskuu 2018

Tukka voi olla hankala hoitaa. Taustatekijät kuten huono sää voi pilata mahdollisen GHD; pelätty humiditycan aiheuttaa hiukset imeä ylimääräinen kosteus ympäristöstä ja frizz ylös. Mutta on hämmästyttävää tukka tuotteita markkinoille tänään, että voi ratkaista curl arvoitus-kaikentyyppisissä sää-lukien hoidot, shampoot, hoitoaineet ja maskit.

Pro tip: Älä unohda, että kuivuessaan hiukset käytön jälkeen tuote, purista (älä hankaa) kiharat pyyhkeellä tai paperipyyhkeellä ja muista käyttää diffuusorin käytettäessä isku dryer.Always kuivat hiukset alimmalla nopeudelle.

Lisää ennätyksiä:

Paras hiuksiin jätettävä hoitoaine: Kristin Ess painoton kiilto hiuksiin jätettävä hoitoaine

load...

Uusi ja käytettävissä yksinomaan Target, julkkis hiusmuotoilija Kristin Ess (tunnetaan työstään withLauren Conrad, Lucy Hale, ja enemmän) on tullut ulos linja kohtuuhintaisia ​​ja laadukkaita hiukset productsthat sinun täytyy yrittää ASAP. Ne, tukka tiedä mitä sotkuinen vyyhti TRESSES voi olla, kun ensin saada pois suihkussa. Spray tämä jätettävää hoitoainetta koko teidän märät hiukset jopa 10 kertaa-vakavasti, se on niin painoton, ei tarvitse olla säästäväinen-andit jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltävät. Bonus: Tämä conditionersmells hämmästyttävä (ajatella trooppiset tuulet ja Piña Colada)!

Kaupoissa Jan. 22 ja tilassa.

Kristin Ess painoton kiilto hiuksiin jätettävä hoitoaine, 10 €, Target

load...

Paras shampoo tukka: Kerastase Bain Fluidealiste

Kerastase tekee joitakin parhaat tuotteet tukka. Heidän Bain Fluidealiste Nutritive Bain Elasto-Curl shampoo on kiitosta kauneuden asiantuntijat sen intensiivisen kosteuttava ominaisuuksia. Se pehmentää karkea, tukka samalla parantaa elimistön kiharat ja poistaa sähköisyyttä.

Paras curl määritelmä: Kristin Ess kosteuttava kiemura määrittelemällä creme

Ei ole mitään pahempaa kuin kiharaa määrittelemällä mousse tai kermaa, joka antaa kiharat rapea, tai toissijaisesti hallitsematon sähköisyyttä ja huonosti määritelty kiharat. Täydellistä kiharat, jotka ovat sekä pehmeitä ja painoton, ohita kalliita Salon tuotemerkkejä ja yrittää Kristin Ess n kosteuttava Curl määrittäminen Creme. Vähän tuote menee pitkälle, mikä tarkoittaa yksi pullo kestää pitkään. Hyvästellä rapeita kiharat hyvää.

Kaupoissa Jan. 22 ja tilassa.

load...

Kristin Ess kosteuttava Curl Defining voide, 14 €, Target

Paras hoito: Ojon n vaurioita kääntää ™ korjaavat hiusten hoito plus

Tämä balsamia auttaa vahvistamaan heikentynyttä kiharat. Syvästi korjaavat, se auttaa tekemään hiukset pehmeiksi ja silkkinen, vähentämällä karkeutta ja rikkoutumista.

Lue myös:

Paras hoitoaine: Kerastase sileä-in-motion naamio korkea pitoisuus

Ilmastointilaitteiden, mene Kerastase reitin uudelleen. On olemassa useita vaihtoehtoja tukka, mutta hyvä veto on Maskeratine Smooth-in-Motion naamio.

Paras sulfaattia shampoo tukka: DevaCurl Ei-Poo ja Lo-Poo

Nämä shampoot sisällä sulfaatteja, joten ne eivät vaahdota. Mutta tämä tarkoittaa myös sitä ei ole huono ainesosia kuivua kiharat entisestään. Kokeile Lo Poo, jos sinulla on kiharat hiukset, joka ei ole liian kuivattu. No Poo ei vaahtoava valmiuksia ollenkaan, vaan puhdistaa hiukset ja päänahka vaikka ei strippaus se sen luonnolliset öljyt.

Paras diffuusori tukka: DevaCurl n diffuusori varten hiustenkuivaaja

Kun olet tukka, saatat löytää hiustenkuivaaja voi olla vihollinen. Liikaa lämpöä ja saat karkeutta. Mutta nyt on olemassa koko alan ympärille terveiden kiharat, tuloksena tuotteet, kuten tämä diffuusori, joka kiinnittyy lopussa oman hiustenkuivaaja (yrittää Iconic kuivaimet leikata kuivumisen aikaa puoli) ja coaxes täydellinen ringlets pois hiuksia.

Paras viikoittain syvä hoitoaine: Neutrogena kolminkertainen kosteutta syvälle elpymistä hiukset peittävät

Käytä tätä viikoittain kohtelu ylimääräisiä kuiva tai liian jalostettu hiukset. Se tarjoaa intensiivistä kosteutta kihara tukka, tasoittamalla jopa kaikkein kuivattu hiukset. Se käyttää luonnollisia öljyjä kuten oliivi-, Meadowfoam siemen ja manteliöljyä.

Paras rentouttava balsamia: Phytodefrisant kasvitieteellinen hiukset rentouttava balsamia

Toinen hyvä tapa kesyttää karkea, häilyvä hiukset on käyttää rentouttava balsamia. Ihastut nämä kevyt kuvioita, jotka eivät jätä hiuksia tunne rasvainen.

Intense kosteus: Aveda kuiva korjaamiseksi päivittäinen kosteuttava öljy

Jos sinulla on erittäin kuiva, karkea karva, joka tarvitsee intensiivistä kosteutta, Aveda Dry Remedy luotiin sinua varten. Tämä tuote ei ole liian raskas, luo pehmeän kiharat, ja se on vielä hyvä environment.Keep mielessä, että jos hiukset on paistettu, ei suorastaan ​​hiustenleikkuun joka voi säästää. Ilmastointi Masques ja öljyt ovat hyvin luonnollisesti kuiviin hiuksiin, mutta ei voi tehdä paljon hiuksia, joka on ollut liian jalostettu tai kärsii massiivista jakaa päättyy.

Paras tyyli balsamia: Aveda sileä infuusio luonnollisesti suora

Tämä muotoilu balsamia lupaa tasoittaa kiharat tekee niistä vähemmän tiukka. Käytetään pyyhekuiviin hiuksiin ja blowdryer parhaan tuloksen, joka kestää useita päiviä. Se build-osaa kaavan. Kuluttua 5 peräkkäisen sovelluksia tämän tuotteen, hiukset pysyvät straight jopa 3 pesua.

load...