Kuinka irrottaa hiukset itse - hoitotyökalut ja vinkit

13 marraskuu 2018

Poistaminen takaisin hiukset parranajo on melko nopea ratkaisu nixing kaikenlaisten Hiusvärit- päässä persikka fuzz että kaikki ulos karvainen. Itdoesn't vaativat salonki tai kylpylä nimittäminen, ja jos tehdään oikein, on kivuton. Kaikenlaisten partateriä ja groomers markkinoilla sinulla on vaihtoehtoja saada pehmeästi jopa itse.

ManGroomer perimmäinen pro takaisin parranajokone

Saamme sen, pyytävät apua poistaa ei-toivotut takaisin hiukset voi olla kysymys sinun reallywant kysyä kenellekään. Vaikka sinulla on joku tuntuu erittäin mukavasti, et ehkä halua, että erityistä joku tietää kaikki hoitotuotteita salaisuuksia.

load...

Anna ManGroomer Ultimate Pro Back Shaver. Se on ladattava tee-se-itse takaisin parranajo laitteeseen, jossa on kahva, joka lukitsee paikalleen ja teho kuvasarjapainiketta ajella läpi erittäin paksu tukka. Siinä on kaksi vaihdettavaa liitetiedostona teräyksiköt. Laaja terä suuret alueet ja folio elin groomer huoltamaan.

Lisää miesten kehon parranajo:

Razorba

Suosi ajotuloksen? Razorba Takaisin Shavers mahdollistavat myös tee-se-itse grooming.A manuaalinen partaveitsi yksinkertaisesti kiintyneitä miehekäs nimetty groomers-sota Hammer, äänenvaimennin ja Classic. Heidän SUM3X Virta, joka on sähköinen razor sodan Hammer rakennettu, joten sinulla on kaksi vaihtoehtoa parranajoon, joka voidaan käynnistää märkä tai kuiva.

load...

Sinun täytyy vain tarkistaa yhteensopivuus sillä jokainen malli poikkeaa hieman jolle merkki-partateriä voidaan käyttää. Ne kuljettavat omia kaksoisterä ylimääräistä widerazor, vuohi voidaan workedin tahansa niiden shavers.What noin soveltamalla partavaahtoa tai geeliä itsellesi? Heillä on, että peitetään Razorba Stud Stamper (vertaa hintoja), harja, jota voidaan käyttää minkä tahansa niiden takaisin parranajokoneille.

Lisää miesten hoitotuotteita:

BaKblades suuri suu tee-se-itse takaisin hiukset parranajokone

Tämä toimii käyttämällä täysin laajennettavissa, kevyt laite witha patentti- hyväksyi neljä tuumaa leveä turvallisuus terä väittein vähentämään riskiä saada cut.No partavaahtoa tai geeliä tässä tarvitaan. Mieluiten peilin avulla, jotta voit nähdä selvästi, takana parranajokone pidetään hampaisiin päin ihoa vetämällä se poikki hiukset.

Lue myös:

Lisää karvojen poistoa:

load...

Etsi auttaja

Helpoin tapa on pyytää joku hieman apua. Vaikka se voi olla kiusallista, se on edullisinta reittiä. (No, he voivat odottaa illallisen jälkeen tämän projektin.) Jos joku on ystävällisesti tehdä grooming, niiden asettamisesta menestystä näitä vinkkejä sujuvan ja tarkan ajon, kuten miten ehkäistä jälkeiseen parranajo kuoppia ja razor ihottuma. Miten ajella takaisin hiukset Et ehkä halua aloittaa kanssa manuaalinen partaveitsi, jos et täysin luota taitojaan. Kokeile sähköinen partakoneen tehty miesten hoitotuotteita kuten Philips Norelco Bodygroom (lue arvostelu). Sitä voidaan käyttää märkä tai kuiva, mukana kotiparturilla liitetiedostoja ja on hypoallergeeninen teräverkko että on hellävarainen iholle, kun parranajo hiukset kokonaan pois. Lisää »

Takaisin vahaus

Vahaus, toisin kuin parranajo, uplifts karvat follikkelia. Se vie enemmän aikaa ja voi olla epämiellyttäviä kipua osastolla, mutta se on usein sen arvoista saada viikon sileä karvaton iho. Parranajo on tehtävä parin päivän välein pitää takaisin karvaton. Jos takana on vahattu usein, ajan mittaan se voi vahingoittaa karvatupen joten hiusten kasvu pysähtyy tai palaa hienompaa.

Et varmasti voi vahata oman takaisin. Teknisesti joku muu voisi tehdä työtä, mutta olin ehdottomasti suositella menossa ammattilainen, joka saa sinut karvaton melko nopeasti ja voit haveless mahdollisuus sivuvaikutuksia ammattitaitoisen tech. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää takaisin vahausta.

Kerro minulle lisää:

load...