Kuinka käyttää risiiniöljyä hiuksiin, ihoihin ja muihin kauneuden hyötyihin

15 marraskuu 2018

Risiiniöljyä tekemässä paluuta ansiosta vakavan kauneutta etuja.

Voisi ajatella, että ainoa henkilö, joka vannoo risiiniöljyä osana hänen kauneudenhoito on 90-vuotias mummo. Mutta tiedätkö mitä he sanovat: Lopulta kaikki vanha muuttuu uutena. Mukaan lukien tätä kamaa.

Joo, yhä useammat luonnon kauneutta puskurien ovat vannoen risiiniöljyä-kasviöljyä johdettu siemenistä Castor kasvi-kuin ihmelääke kauniimpi iho, pehmeämpi hiukset, ja jopa tasaisempi vatsa. Mutta onko se todella legit? Tässä katsaus joitakin yleisimmin mainostetut kauneus hyödyt risiiniöljyä, olivatpa he kokeilemisen arvoinen-ja milloin kannattaa ehdottomasti vältellä.

load...

Mikä on risiiniöljyä

Aivan kuten oliiviöljyä tulee oliiveista ja kookosöljystä peräisin kookospähkinöitä, risiiniöljyä tulee risiiniöljykasvissa, joka tunnetaan myös nimellä Ricinus communis. Se myydään eniten apteekit ja Amazon.

Risiiniöljy hyödyt

Rauhallisempi, vähemmän akne-altis iho

Olitpa tekemisissä punoitusta, Jere tai hyökkäystä ryppyjä, ei ole pulaa vaateet risiiniöljyä voi auttaa. Joitakin etuja ajatellaan tulevan risiiniöljyhappo, tulehdusta rasvahappo, joka tarjoaa antimikrobista ja antioksidanttisia ominaisuuksia.

Mutta onko se todella parempi valinta ihoa kuin muut öljyt kaltaisia ​​kookos, manteli- tai jojoba? Tutkimus Risiiniöljyyn ihoa Salve on melko rajallinen, joten ei ole mitään keinoa tietää varmasti, sanoo Robin Evans, MD, kliininen opettaja Iho Albert Einstein College of Medicine ja perustaja Southern Connecticut Dermatology. Mutta slathering juttuja tahdosta, ainakin, antavat iholle kasteinen, nuorekkaan virtaus. Se voi toimia voiteluaineena. Kostealle iholle näyttää paremmalta kuin kuiva iho-ajatella rusina vs. Viinirypäle.

load...

Se ei ole oikea valinta kaikille kuitenkin. Jos sinulla on kosketusihottuma, tulokset viittaavat siihen, että risiiniöljyä voisi entisestään ärsyttää ihoa. Se on myös lievästi comedogenic-tai huokosten tukkeutumista-niin se voisi pahentaa mustapäät ja whiteheads jos iho on jo rasvainen.

Lue myös:

Pehmeämpi, tasaisempi hiukset

Koska risiiniöljyä toimii voiteluaineena, se voi lisätä apua kuivana, kihara säikeet näyttävät tasaisempia ja kiiltoa. Mutta tässä suhteessa, sinun todennäköisesti saada samat edut tahansa öljyä. Takeaway? Voit täysin käyttää sitä kesyttää näitä TRESSES. Eivät vain odottaa sitä toimimaan millään taikaa kuin oliivi- tai kookosöljy saatat jo ruokakomero.

Tasaisempi vatsa

Hyvä uutinen: Jos olet vaivannut ummetus aiheuttama turvotus, risiiniöljyä voi varmasti auttaa. Kuluttaminen tavaraa kehottaa suolet roikkua kiinni enemmän vettä, niin kova, kuiva uloste tulee pehmeämpi. Se myös stimuloi suoliston supistukset, auttaa tyhjentää suoliston ulos, kertoo newyorkilainen gastroenterologi Samantha Nazareth, MD. Toisin sanoen? Se on todella, todella hyvä laksatiivinen.

load...

Käyttämällä risiiniöljyä ummetus on yleisesti tunnustettu turvalliseksi. (Tarkista pullon etiketissä tai keskustele lääkärisi annostusohjeet.) Mutta se on tehokas, joten älä ihmettele, jos se aiheuttaa vakavia kouristelua ja ripulia. ”Tämä olisi käytettävä hyvin väliaikainen korjaus ja ei oteta pitkällä aikavälillä. Edetä varoen,”Dr. Nazareth sanoo.

Kun sinun ei pitäisi käyttää risiiniöljyä

Vältä nauttiminen risiiniöljyä, jos olet raskaana. Risiiniöljy on pitkään käytetty folk korjata jumpstart työvoiman lisäksi stimuloi suoliston supistukset, joku eläin tutkimusten mukaan se voi laukaista supistuksia kohtuun. Onko se todella toimii on epäselvä, mutta se on parempi err varovaisuuteen ja välttämään sitä nauttivan, sanoo Sherry Ross, MD, OB / GYN Providence Johanneksen Medical Center Santa Monicassa, Kaliforniassa. Mutta jos etsit käyttää sitä ihon tai hiusten pick-me-up?

load...