Kuinka löytää huono hiustenleikkuus

12 marraskuu 2018

Tietäen miten paikalla huono leikkaus on ensimmäinen askel osata välttää yhden (ja tietää, jos sen aika palo parturi). On kolme keskeistä alueilla, jotka muodostavat suuren hiustenleikkuun - muotoilu, sekoittaminen, ja viimeistely. Seuraavilla sivuilla kerromme kullakin alueella niin tiedät miten paremmin kommunikoida parturi tai kampaaja ja auttaa paikalla alueilla, joilla haircutter voidaan pudottamalla pallon.

Muotoiluun hiustenleikkuun

Pituus ja muoto hiustenleikkuun voi auttaa vetää huomion pois heikompia kasvonpiirteet ja parantaa parhaat ominaisuudet. Täydellinen, pyöreä hiustyyli on kaveri pyöreät kasvot voi todella korostaa täyteys kasvoihin. Laiha, enemmän potenssiin ylös hiustyyli on pyöreät kasvot lisää tasapainoa. On ensimmäinen tärkeää osata valita oikea arvonleikkaus kasvojen muodon ja osaa hiustenleikkuun voivat tasapainottaa kasvonpiirteitä. Menossa salon että tieto voi auttaa sinua paremmin valita kampauksen tiedät on oikein ja välttää pelkästään määrittämisen jopa laiska tai vähemmän koulutettujen haircutter.

load...

Sekoittamalla hiustenleikkuun

Hyvä sekoittaminen on kriittinen upealta lyhyt aliarvostus. Oikein sekoitettu gupít ei ole näkyviä linjat rajaaminen (kuten on esitetty tässä kuvassa). Kun sivulta katsottuna tai taaksepäin, ei pitäisi näkyä viivoja tai tummia läiskiä. Edestä, olisi mitään törröttää eikä vaiheita aliarvostus. Päälle, sinun pitäisi nähdä mitään rivejä johtuvat oman parturi tai kampaaja poimien hiusten ja leikkaamalla välillä sormiaan - loistava haircutter aina rajat tarkistaa top edestä-to-back ja sivulta-sivulle.

Viimeistely hiustenleikkuun

Miten hiustenleikkuun on valmis on kriittinen saavuttamiseksi hieno tulos. Suuri viimeistely voi lisätä viimeistelyn keskinkertainen hiustenleikkuun, vaikka huolimaton viimeistely voi tuhota muuten suuri hiustenleikkuun. Oikein viimeistelty leikkaus, mielestäni täyttää seuraavat kriteerit:

Lue myös:

1) ääriviivat hiustenleikkuun seuraa luonnollinen hiusraja mahdollisimman tarkasti. Hiustenleikkuun joka on esitetty liian korkealle hiusraja (koska se on kuvassa yllä) näyttää huolimaton vain muutaman päivän kuluttua leikkauksen. Saat lisätietoja necklines ehdotan käsittelyssä minun artikkeli oikeiden pääntie muoto.

load...

2) Ei tule hiuksia kiinni ylös kruunu. Kruunuchakranne on se pieni swirly osa yläosassa pään ja se on usein siinä kaikkein parturit tai stylistit tyriä. Jos sinulla pieni oksaa kiinni siellä, se on ongelma (ellet halua sitä pystyssä). Suuri haircutter osaa navigoida tällä alalla ja ei jätä näköisenä sinimailasen alkaen pojankoltiaisia.

3) Suuri hiustyyli näyttää hyvältä tai ilman muotoilutuotteita. Muotoilu tuote tulisi käyttää parantamaan tyyli, ei luoda. Oikein muotoiltu, sekoitettu ja viimeistelty Aliarvostusprosentti näytä hyvältä kanssa ilman tuotteen.

Vahvistamisesta huono hiustenleikkuun

Joten sinulla on huono hiustenleikkuun? Ensin hyvät uutiset. Se on vain hiukset ja se on aina kasvaa takaisin. Nyt huonot uutiset. Jottei näyttämään goofball, olet menossa pulittaa muutaman taalaa ja saat toisen leikkauksen korjata vahinkoja. Vahvistamisesta epäasianmukaisesti hiustenleikkuun vaatii taitoa, joten en suosittele yrittää sitä itse, ellei aiot parranajo pään.

load...

Jos olet vielä parturin tuolissa, saatat pystyä pyytää vain korjailla. Niin vain, jos olet täysin varma, että tällä parturi on taitava. Se sanoi, jos haircutter on taitava olet todennäköisesti aio pyytää korjailla, joten se voi olla parasta leikata tappioita ja löytää toinen parturi.

Kun menet sisään ja korjailla, anna parturi tai kampaaja määrittää parhaat vaihtoehdot. Toki, saatat päätyä paljon eri tyyliä kuin olet tottunut, mutta taitava haircutter tietää mikä on parasta.

Katso valoisaa puolta. Vahvistamisesta huono hiustenleikkuun voi pakottaa sinut tehostamalla ulkopuolella your comfort zone ja yrittää jotain erilaista vaihteeksi. Muutos ei ole aina huono asia.

load...