Kuinka poistaa karvat hiukset miehille - vinkkejä ja tekniikoita

10 marraskuu 2018

Kysymys on usein kysytty, kuinka poistaa häpykarvat miehille? Se on hyvä kysymys, koska poistaa karvat sukuelinten alueella vaatii eri säännöt ja olet tullut oikeaan paikkaan.

Hyvä uutinen on, että on olemassa monia differentmethods edetä saada karvattomia tai hoidettu vyön alle. Jotkut yksinkertaisesti tehdä joitakin siistiminen, kun taas toiset saavat sinut sileä- vaikkakin tilapäisesti. Ja sitten on olemassa vaihtoehtoja pidetään pysyvänä. Me opastaa erilaisia ​​tapoja päästä eroon hiukset, saat turvallisuusohjeet poistaa hiusten omalta osat ja auttaa vältellä harmittaa ja ruma haittavaikutuksia, kuten ärsytystä, partakone kuoppia ja ingrown karvat.

load...

Miten poistaa häpykarvat

Guys, et ole pelkästään kiinni parranajoon. On muitakin tapoja päästä eroon hiukset. Somethat voi jättää karvaton viikkoja aika- jopa pysyvästi. Oppia yksityiskohtia jokaisen karvanpoistomenetelmää lukien hyvät ja huonot puolensa, mitkä voit ehkä tehdä kotona, kipu tekijä ja enemmän.

Katso myös:

Intimate parranajo opas

Olen varma, että osaat käyttää partakoneen. Luultavasti ajella kasvot joka aamu. Mutta tämä on paljon herkempi vyöhyke ja iho on vähän erilainen kuin kasvosi.

Oppaamme erityisesti miehille, oppia hallitsemaan saada tiivis, turvallinen parranajon minimoiden yhteinen, ärsyttäviä sivuvaikutuksia, kuten ingrown hiukset, kuoppia, kutinaa ja ihoärsytystä.

load...

Kerro minulle lisää:

Häpykarvat poistoa miehille sukupuolielimiin?

Kanssa häpykarvat poiston Mie siellä olevasta ihosta sukupuolielimissä, ja sitten on hiukset, joka on sukupuolielimissä. Nämä alueet on käsiteltävä kahdella eri tavalla, onko parranajon itse tai mennä ammattilainen vahaa. (Kyllä monet miehet saavat brasilialaisia.)

Lue myös:

Opi turvallisuus ja varotoimet parranajon sukuelinten ja vahaus sukupuolielimiin.

Brasilialainen vahaus

Miehet ovat menossa salongit ja kylpylät ja saada bikinit vahat, kuten Brasilian, koska he rakastavat että vahaus pitää alueen hiukset vapaasti jopa kuusi viikkoa. Ennen kuin nostat puhelimen ja varata ajan, lukea, mitä odottaa ja toinen Usein kysytään, mitä jos olen päällä aikana Brasilian?

Trimmaus

Monet miehet ja naiset, yksinkertaisesti leikata hiukset alas niin se näyttää enemmän hoidettu poistamisen sijaan se säästää itse sivuvaikutuksia, jotka usein tulevat poistamaan Hiusvärit- kuten kutinaa, punoitusta, ärsytystä ja ingrown hiuksia. Youhave joitakin vaihtoehtoja, miten edetä trimmausta (lue lista) sisältäen käyttävien tuotteiden on tehty erityisesti grooming hiukset miehillä alhaalla (katso lista).

load...

Häpyluun Laser Hair Removal täytyy lukea ennen kuin se ehtii zapped

Laser karvojen poistoa käyttää pulssi valo poistaa karvatupen ja vaatii useita istuntoja. Se on FDA: n hyväksymä pysyvää karvojen ja yleensä niille, jotka ovat kevyempiä ihon ja tummempi hiusten. Vaikka kodin laitteita, mukaan lukien hyödyntämällä voimakas pulssi valo (ks järjestelmät) ei tehty käytettäväksi sukupuolielimissä, niitä voidaan käyttää hiukset ulkopuolella säännöllisesti alusvaatteet linja.

Sukuelinten Electrolysis- pysyvää karvojen poistoa on yksityisiä alueita?

Elektrolyysin edellyttää myös useita istuntoja. Kuitenkin ihon tai hiusten väri ei ole tekijä tuloksia tai turvallisuuden kuten laser karvojen poistoa.

Sinun tulee sitoutunut olemaan hiukset vapaana, jos menet tätä reittiä. Vaikka et ole 100% taattu ikuisesti se paras vaihtoehto, jos et koskaan halua nähdä häpykarvat uudelleen. Elektrolyysi on ainoa tapa FDA hyväksyi pysyvää karvojen poistoa.

load...